Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Καλό Σαββατόβραδο….


Φιλαράκια τα παλιά είναι δυστυχώς πάντα τα καλύτερα,
Και πάντα γεμάτα κάθε είδους αναμνήσεις.
Και πάλι καλό Σαββατόβραδο.

Και τώρα ώρα για λίγη ξεκούραση


Φιλαράκια κάθε παλιό και ωραίο, αλλά και γεμάτο αναμνήσεις από νιάτα.

Η επόμενη μέρα

Φιλαράκια αυτά δήλωσαν χθες τα παλικαριά της Βουλής μετά τα όσα συνέβησαν

Στην περιβόητη σύνοδο του ΝΑΤΟ, φυλάγοντας τα ρούχα τους μήπως τους μείνουν τα μισά :

O Γ. Παπανδρέου

«Στο Βουκουρέστι αποτρέψαμε μια αρνητική εξέλιξη για τα εθνικά μας συμφέροντα. Η Ελλάδα ήταν αναγκασμένη να αμυνθεί και το έκανε. Εμείς, όπως πάντα, κάναμε το καθήκον μας, όπως στο Βουκουρέστι το έκανε και η κυβέρνηση», δήλωσε ο πρόεδρος του Κινήματος ο οποίος πρόσθεσε πως το Κίνημα χάραξε έγκαιρα την «κόκκινη γραμμή, συμβάλλοντας καθοριστικά στη δημιουργία ενός ισχυρού εθνικού μετώπου».

Ο Αλέξης Τσίπρας

«Εμείς θα ήμασταν χαρούμενοι εάν είχαμε λύση στο πρόβλημα. Και βεβαίως, είπαμε από την αρχή ότι δεν περιμέναμε να λυθεί η διαφορά μας με τη γειτονική χώρα στο πλαίσιο της διεύρυνσης του ΝΑΤΟ, στο πλαίσιο των επιδιώξεων των ΗΠΑ στην περιοχή. Επιδιώξεις που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές και για τα εθνικά μας συμφέροντα αλλά και για την ευρύτερη προοπτική ασφάλειας και σταθερότητας στα Βαλκάνια»

Η Αλέκα Παπαρήγα,

«Όσον αφορά τη θέση ότι θα μπορούσε η γειτονική χώρα να έχει ένα όνομα που να περιέχει τον όρο Μακεδονία με γεωγραφικό προσδιορισμό και όλα τα άλλα τα αλυτρωτικά να φύγουν, σε αυτό συμφωνούμε όλα σχεδόν τα κόμματα. Όμως στο όλο ζήτημα για το τι συμβαίνει στα Βαλκάνια, σε αυτό το ζήτημα δεν υπάρχει συμφωνία, ίσα - ίσα είμαστε ριζικά αντίθετοι με την κυβερνητική πολιτική και το είπαμε στην κα Μπακογιάννη»

Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης

εξέφρασε την ευαρέσκεια του κόμματός του «διότι οι νουθεσίες μας επί της τακτικής που θα έπρεπε να ακολουθήσουμε στο θέμα των Σκοπίων εισακούσθηκαν -και αναφέρομαι στο βέτο, θυμίζοντας ότι χρόνια τώρα ο πρόεδρός μας σας έθετε το δρόμο»

Φανταστείτε τι θα δήλωναν αν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα.

Ποδηλατοπορεία στα Καμμένα Βουρλα.

Φιλαράκια η δημοτική αρχή των Καμμένων Βούρλων απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε μικρούς και μεγάλους την ερχόμενη Κυριακή 6 Απριλίου να πάρουν το ποδήλατό τους και να συμμετάσχουν σε πανελλήνια ποδηλατοπορεία που θα πραγματοποιηθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος . Η εκκίνηση θα δοθεί στις 12 το μεσημέρι από το λιμάνι και η εκδήλωση διοργανώνεται από 6 συλλόγους του δήμου.

Αλλού τα κακαρίσματα κι’ αλλού αυτός.

Φιλαράκια είναι τη στιγμή που ο Πλανητάρχης φωνάζει στη

Κοντολίζα απέναντι, «Καλά τι πάθανε όλοι και γελάνε μήπως

μου έχουν κρεμάσει τίποτα από πίσω».

Σχετκά με το ντοπάρισμα.

Το δίδυμο της ντόπας...

Ποιο είναι το λεγόμενο "δίδυμο της ντόπας"; Γνωστό στα αθλητικά παρασκήνια, αλλά και με μεγάλη ασυλία...

Και με ποιες άλλες αθλητικές Ομοσπονδίες συνεργαζόταν;

Θα τα ερευνήσει κανείς αυτά;

Ο Διαπορών

Φιλαράκια ευχαρίστού με την πηγή μας press.gr