Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

Ο Μπλάνκο για τρία χρόνια στην ΑΕΚ

Με δεδομένο ότι πέρυσι η ΑΕΚ είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την Κολόν, άσκησε το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης που είχε και απέκτησε τα πλήρη δικαιώματα του Ισμαέλ Μπλάνκο.

Φιλαράκια ο «Ζορό», ο οποίος έχει γεννηθεί το 1983 στη Σάντα Έλενα της Αργεντινής, θα αγωνίζεται για τα τρία επόμενα χρόνια με την ΑΕΚ.

Βουτιά της αριστεράς στον δήμο της Ρώμης.

Για πρώτη φορά στη μεταπολεμική ιστορία της Ιταλίας η δεξιά κατακτά τον δήμο της Ρώμης, στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στη γείτονα χώρα.

Φιλαράκια το να καταρρακώνεται η αριστερά στην Ιταλία δεν είναι μικρό πράγμα, δεδομένου ότι η σημερινή της «ρεβάνς», οφείλεται στην υπερίσχυση της κεντροδεξιάς πριν δυο εβδομάδες στις βουλευτικές εκλογές, αλλά όχι μόνο.

Κάτι όχι τόσο παλιό αλλά πάντα ωραίο

Κίτρινη κάρτα στην Ελλάδα από τον Χοακίν Αλμούνια

Μετά τη νέα «κίτρινη κάρτα» της Κομισιόν, για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας όλοι μας θα βρεθούμε αντιμέτωποι με νέα φοροεισπρακτικά μέτρα.

Σε αυστηρές συστάσεις προχώρησε ο κ. Αλμούνια για άμεση προώθηση των μεταρρυθμίσεων σε ασφαλιστικό και αγορά εργασίας.

Φιλαράκια το σοβαρότερο είναι η αμφισβήτηση από τη Γιούροστατ, των στοιχείων για τη μείωση των ελλειμμάτων τη διετία 2006-2007.

Ομαλή η Επιστροφή του Πάσχα

Με σύμμαχο τον καιρό έχει αρχίσει η επιστροφή των εκδρομέων στη Φθιώτιδα, η επιστροφή θα είναι σταδιακή λόγω και της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Φιλαράκια πάντως η Τροχαία έχει θέσει σε ισχύ έκτακτα μέτρα, απαγορεύοντας τη κυκλοφορία των φορτηγών στις εθνικές οδούς, από τις 3 μετά το μεσημέρι, έως τις 11 το βράδυ.


Δεύτερο Διεθνές Συνέδριο Τατουάζ.

















Εντυπωσιακή ήταν η παρουσίαση πάνω στο σώμα ενός μοντέλου, ενός τατουάζ
κατά τη διάρκεια του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου Τατουάζ που διεξήχθη στη Μόσχα.

Φιλαράκια απολαύστε το.

Ποια θα είναι η επόμενη μέρα για τον Παναθηναϊκό.

Απορίες για την επόμενη ημέρα του νέου πολυμετοχικού Παναθηναϊκού, με βάση τις εξαγγελίες του κ. Βαρδινογιάννη.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη θα εξακολουθεί να αποφασίζει κυριαρχικά, εάν οι μικρομέτοχοι -της απόλυτης επιρροής της οικογένειας αγοράσουν μετοχές κατά προτεραιότητα ως υπάλληλοι της ΠΑΕ (first option).

Ο μόνος μεγαλομέτοχος ο οποίος μπορεί να εισέλθει ισοδύναμος (ήτοι κάτοχος του 50%) με την οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι μόνο ο Ερασιτέχνης των αδελφών Γιαννακόπουλου, που ήδη κατέχουν το 10%.

Το κρίσιμο σημείο για όποιον θέλει να μπει στην ΠΑΕ, είναι ο τελικός καθορισμός των περιουσιακών στοιχείων του Παναθηναϊκού. Το σίγουρο είναι πως οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας ανήκουν στον Γιώτγο Βαρδινογιάννη. Το δε σχεδιαζόμενο γήπεδο στον Ελαιώνα, δεν θα κατασκευαστεί με τα κεφάλαια της ΠΑΕ, αλλά με την εγγύηση προσωπικής εταιρείας της οικογένειας Βαρδινογιάννη

Στο management της ΠΑΕ ποια θα είναι η πρόσβαση των νέων μετόχων σε αυτό.

Φιλαράκια Παναθηναϊκοί πότε θα απαντήσει σ’ αυτά ο κ. Βαρδινογιάννης;

Άνοιξη 2008









Δεν θα πρέπει να μας επηρεάζουν οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες και να ξεχνάμε πως η άνοιξη κατακτά με τα άνθη της τις καρδιές των ανθρώπων και είναι και η χαρά των εντόμων και ιδιαίτερα των μελισσών.

Φιλαράκια και να μην ξεχνάμε το πρώτο μάθημα των Λατινικών, το οποίο αναφέρει πως «η βασίλισσα αγαπά τα ρόδα» (Regina rosas amat).

Έφυγε από τη ζωή ο Μάριος Τόκας

Μετά από μάχη με την επάρατο νόσο έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος μουσικός καλλιτέχνης Μάριος Τόκας, ο οποίος ευρισκόμενος στην Ελλάδα μετά το 1975 παρουσίασε αξιόλογη καλλιτεχνική παρουσία.

Φιλαράκια δεν θα ξεχάσουμε δουλειές του όπως : «Τα τραγούδια της παρέας» με ερμηνευτή το Μανώλη Μητσά και σε δικούς του στίχους, τα «Μικρά ερωτικά» με ερμηνευτή τον Αντώνη Καλογιάννη, «Στη λεωφόρο της αγάπης» με ερμηνευτές τον Γιάννη Πάριο,τη Χαρούλα Αλεξίου,τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Διονύση Θεοδόση, το «Σαν τρελό φορτηγό» με τον Γιάννη Πάριο και άλλα πολλά. Ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά.

Αυξήσεις σε ΚΤΕΛ και Ταξί.

Αυξήσεις από 5% έως και 20% θα πραγματοποιηθούν από τις 19 Μαϊου στα εισιτήρια των υπεραστικών λεωφορείων ΚΤΕΛ καθώς και στα κόμιστρα των ταξί, των φορτηγών και βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά τη Μεγάλη Πέμπτη το υπουργείο Μεταφορών.

Φιλαράκια η μεγαλύτερη αύξηση αναμένεται να γίνει στα εισιτήρια των αστικών ΚΤΕΛ, τα οποία για την πόλη της Λαμίας αυξάνονται κατά 15 λεπτά. Ετσι από 75 λεπτά που κοστίζει το εισιτήριο σήμερα, θα πάει στα 90 λεπτά (αύξηση 20%).

Την Τρίτη 29/4 ο αγώνας Ολυμπιακού-Γ.Σ.Λαμίας

Την Τρίτη 29 Απριλίου θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ του ηρωικού Γ.Σ.Λαμίας και του Ολυμπιακού, τον αγώνα θα μεταδώσει το Star Κεντρικής Ελλάδας στις 19.00.

Φιλαράκια ελπίζουμε ότι η ομάδα μας στο Ρέντη να καταφέρει να κάνει κάτι καλό απέναντι στο μεγάλο της αντίπαλο, εξάλλου ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα είναι πολλά

F1 κυριαρχία της Ferrari στην Ισπανία.

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα η Ferrari έδειξε ότι φέτος θέλει όσο ποτέ άλλοτε το πρωτάθλημα. Η ιταλική ομάδα πήρε τη νίκη στο ισπανικό Grand Prix με τον Κίμι Ραϊκόνεν να φτάνει στη δεύτερη φετινή του καρώ σημαία και να αυξάνει τη διαφορά του στην κατάταξη στους εννέα βαθμούς.

Οι πιλότοι που τερμάτισαν: 1. Ραϊκόνεν-Ferrari 2. Μάσα-Ferrari 3. Χάμιλτον-McLaren 4. Κούμπιτσα-BMW 5. Γουέμπερ-Red Bull 6. Μπάτον-Honda 7. Νακατζίμα-Williams 8. Τρούλι-Toyota 9. Χάιντφελντ-BMW 10. Φιζικέλα-Force India 11. Γκλοκ-Toyota 12. Κούλθαρντ-Red Bull 13. Σάτο-Super Aguri Η βαθμολογία των οδηγών: Ραϊκόνεν 29 Χάμιλτον 20 Κούμπιτσα 19 Η βαθμολογία των κατασκευαστών: Ferrari 47 BMW 35 McLaren 34.

Φιλαράκια το επόμενο ραντεβού ομάδων και οδηγών είναι στις 11 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη.