Σάββατο 17 Μαΐου 2008

Ο Ολυμπιακός και Κυπελλούχος


Με άνετη νίκη ο Ολυμπιακός επί του Άρη με 2-0, με γκολ των Κοβάσεβιτς στο 23΄ και του Ζεβλάκοφ στο 53΄ κατέκτησε και το Κύπελο Ελλάδος για την φετινή περίοδο. Στο 78΄ ο Γκαλέτι έχασε πέναλτι.

Πάντως μαζί με τους Ολυμπιακούς γιορτάζουν και οι Παναθηναϊκοί διότι με την ήττα του Άρη, ελπίζουν πλέον πως ο Μπάγιεβιτς θα υπογράψει με την ΠΕΚ. Ερωτηματικό παραμένει όμως ο Σεγκούρα και το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Φιλαράκια με τη στέψη του Ολυμπιακού κυπελλούχου της περιόδου 2007-2008, τελείωσε η φετινή ποδοσφαιρική περίοδος βρίσκοντας τη ομάδα του Πειραιά να έχει κατακτήσει ένα ακόμα νταμπλ, παρά της γκρίνιες και τις διαμαρτυρίες.

Δήλωση του ΠΑΣΟΚ για την αγωγή Βγενόπουλυ.

Όπως προηγουμένως είχαμε αναφέρει δείτε εδώ, αναμενόταν αντίδραση του Γεωργίου Παπανδρέου σχετικά με την αγωγή την οποία κατέθεσε ο Βγενόπουλος εναντίον του. Τελικά αντί αυτού δήλωση στους δημοσιογράφους έκανε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Φιλαράκια της αναλυτικές δηλώσεις του κ Παπακωνσταντίνου, μπορείτε να δείτε εδώ αν σας ενδιαφέρουν.

Τέλος ή όχι ο Λούα Λούα από τον Ολυμπιακό

Μέχρι πριν από λίγο παρελθόν αποτελούσε ο Λούα Λούα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά στο φετινό πρωτάθλημα, ενημερώθηκε πως δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα των «ερυθρολεύκων» για την επόμενη σαιζόν.

Φιλαράκια ο Αφρικανός άσσος, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του δεν εκτελούσε τις ασκήσεις που περιλάμβαναν σπριντ και όταν του έγινε για πολλοστή φορά παρατήρηση από τον προπονητή του, χολωμένος αντέδρασε. Επιπλέον δε ενώ είχε ανακοινωθεί πως είχε αποκλειστεί από τον τελικό με τον Άρη, πριν από λίγο εμφανίστηκε στον πάγκο της ομάδας με τον Άρη και σε ερώτηση δημοσιογράφου αν επιστρέφει, αυτός απάντησε μόνο με ένα χαμόγελο.

Η Ευρώπη πρώτη στη χρήση Internet

Με τη χώρα μας να καταλαμβάνει την 24η θέση παγκοσμίως σε χρήση Internet, την πρώτη η Νότια Κορέα και την δεύτερη η Ιαπωνία στην λίστα των 30 πρώτων χωρών, οι χώρες οι οποίες προέρχονται από την Ευρώπη καταλαμβάνουν τις περισσότερες θέσεις της λίστας. Για τη σύγκριση έχουν ληφθεί υπόψη το ποσοστό διείσδυσης, η μέση ταχύτητα download και η χαμηλότερη τιμή της μηνιαίας πρόσβασης πακέτου.

Φιλαράκια η Ελλάδα στην θέση που βρίσκεται έρχεται πρώτη από όλες τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης, η δε Τουρκία καταλαμβάνει την 27η θέση.

Πηγή ITIF

Αγωγή Βγενόπουλου κατά Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορία, η οποία έχει επιβεβαιωθεί και από το ΠΑΣΟΚ και μετέδωσε το Μega, ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος, για λογαριασμό της MIG, κατέθεσε αγωγή κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου.

Φιλαράκια μην ξεχνάμε, ότι η MIG είχε καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και αγωγή αποζημιώσεως για ηθική βλάβη κατά του κ. Τσίπρα, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου. Πάντως η αγωγή πρέπει να κατατέθηκε αμέσως μετά τις δηλώσεις Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής περί παραίτησής του από τη βουλευτική ασυλία, προκειμένου να αντιμετωπίσει ενδεχόμενη αγωγή από τον επιχειρηματία. Τις επόμενες ώρες αναμένεται σχόλιο από τον τον κ. Γ.Παπανδρέου για την κίνηση του κ. Βγενόπουλου.


Τελικός Κυπέλου Ελλάδος απόψε.

Απόψε συγκρούονται στις 19:00 ο Ολυμπιακός με τον Άρη στον 66ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, γηπεδούχος τελικά είναι ο Ολυμπιακός ώστε να έχει κατακτήσει ακόμη ένα νταμπλ στην ιστορία του. Αλλά και ο Άρης θέλει τη νίκη για να αντισταθμίσει την ήττα του από το Ολυμπιακό στην Πάτρα το 2005 και να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο εδώ 38 χρόνια

Φιλαράκια ευχές όλων μας είναι να κερδίσει ο καλλίτερος ή και ο τυχερότερος, σε μια γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου που τόσο την έχει ανάγκη.


Internet να τα χιλιάσεις !!!

Πριν από 15 χρόνια έγινε η ολοκλήρωση του κώδικα http από τον Τιμ Μπέρνερς – Λι, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως «πατέρας» του Internet, διότι πάνω σ’ αυτό το πρωτόκολλο καθορίζετε η λειτουργία, κατασκευή και ανάπτυξή του.

Φιλαράκια ο χαρακτήρας του Internet, δίνει τη δυνατότητα στον οποιονδήποτε να το «εκμεταλλευτεί» με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα παιδιά το βλέπουν ως ψυχαγωγία, οι γονείς σαν εργαλείο, οι επιχειρηματίες σαν πηγή εσόδων, οι κακοποιοί σαν νέο πεδίο δράσης και οι ψυχολόγοι σαν πεδίο έρευνας, ταυτόχρονα όμως το τεράστιο αυτό πληροφοριακό, και όχι μόνο, οικοδόμημα να συνεχίσει την πορεία του στον χρόνο, πλάι στον άνθρωπο.

Άντε να δούμε τι θα γίνει με την ακρίβεια

Συνάντηση υπήρξε μεταξύ του πρωθυπουργού και των αρμόδιων του του ΥΠΑΝ, Φώλια και Βλάχο, και τους ζήτησε τη στενή συνεργασία με του αρμόδιους του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφη, και Αν. Μπέζα, για τη συγκράτηση των ανατιμήσεων δεδομένου ότι οι κρίσιμες αποφάσεις θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα άσκησης κοινής πολιτικής από τα δύο συναρμόδια υπουργεία.

Φιλαράκια Πρώτον δεν γνωρίζουν οι υπουργοί τι πρέπει να κάνουν και τους καλεί ο πρωθυπουργός για να τους το μάθει; Δεύτερο, γιατί δεν τους καλεί και τους τέσσερις μαζί προκειμένου αργότερα ο καθένας να μην λέει τα δικάτου; και Τρίτον τώρα καταλάβανε ότι υπάρχει πρόβλημα για τους καταναλωτές με τις ανατιμήσεις;

Ο κουρέας ψαλιδοχέρης


Το βίντεο με τον κουρέα που "έσπασε" το ρεκός Γκίνες

Όταν η Μαντόνα φιλάει.


ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

Τέρας Αυστριακών προδιαγραφών στη Θεσσαλονίκη.

Η Ιστορία που αποκαλύφθηκε χθες, επαναφέρει στη μνήμη μας το πρόσφατο περιστατικό που συγκλόνισε όλο τον κόσμο, βλέπε προηγούμενη αναφορά μας εδώ, με τον πατέρα δυνάστη και βιαστή στην Αυστρία. Μία κοπέλα μόλις 16 ετών πολύτεκνης οικογένειας που είχε έρθει από τη Ρωσία, κατάγγειλε τον 53χρονο πατέρα της, ότι επί 7 χρόνια τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση.

Φιλαράκια η μητέρα απουσίαζε μεγάλα χρονικά διαστήματα στη Ρωσία, τόπο καταγωγής της και η μικρή ανεχόταν το μαρτύριο καθώς το τέρας πατέρας την είχε απειλήσει.

Η Βασίλισσα της πρωινής Ζώνης στον Alpha!

Φυσικά ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία τελικά υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Alpha. Η υπογραφή συμφωνίας χαρακτηρίζεται «νίκη» για το κανάλι, καθώς οι σειρήνες ήταν πολλές, αλλά η θέληση για παραμονή μεγάλη και από τις δύο πλευρές.

Φιλαράκια ο Δημήτρης Κοντομηνάς δεν ήθελε με τίποτα να χάσει αυτό το στοίχημα, όπως και έγινε, τα χρήματα είναι μεν λιγότερα από αυτά που πρότεινε ο ΑΝΤ1 αλλά στην ανακοίνωση της υπογραφής τονίζεται εκτός των άλλων και η έκδηλη ικανοποίηση και από τις δύο πλευρές.

Νέο μήνυμα Μπιν Λάντεν

Την πρόθεση της Αλ Κάιντα να συνεχίσει τον πόλεμο εναντίον του Ισραήλ και εξέφρασε σε μήνυμά του ο Μπιν Λάντεν