Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

Δείτε τη Συναυλία της Κάιλι στην Αθήνα!

Μόνο ο εξοπλισμός για να έρθει η Καιλη στην Ελλάδα ξεπέρασε τους 150 τόνους, συμπεριλαμβανομένης και της δικής της, ειδικά διαμορφωμένης, κουζίνας που, μαζί με τους μάγειρες της, θεωρείται απαραίτητη για να μπορέσει η σαραντάχρονη σήμερα σταρ να κρατήσει την καλλίγραμμη συλουετα της.

Φιλαράκια μη ξεχνάτε πως αυτή η γυναίκα πριν από δυο χρόνια δεν ήξερε αν θα μείνει στη ζωή, πολεμώντας με όλη της την δύναμη και πίστη την ανίατη νόσο, γεγονός που χθες το βράδυ μας έκανε να την θαυμάσουμε ακόμα περισσότερο.

Αρχή Ζούγλας,

Παρακολουθήστε το πρωτο επίσημο δελτίο απο το zougla του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Μείωση της παραγωγής πετρελαίου.

Στην τελευταία της έκθεση η «World Energy Outlook», της Διεθνούς Υπηρεσίας Ενέργειας διατύπωνε την εκτίμηση για συνεχή αύξηση της παραγωγής η οποία, το 2030, θα ανερχόταν σε περίπου 116 εκατομμύρια βαρέλια, έναντι περίπου 87 εκατομμυρίων βαρελιών την ημέρα στα οποία ανέρχεται σήμερα.

Φιλαράκια σε νέα έκθεση της ίδια υπηρεσίας η οποία θα δημοσιευθεί το Νοέμβριο θα αναφέρει οι η παραγωγή πετρελαίου αναμένεται να μειωθεί περισσότερο από ό,τι πιστευόταν προηγουμένως.

Πηγή e-tipos

Το χρηματιστήριο σήμερα

O Γενικός Δείκτης έκλεισε σήμερα στις 4.066,03 μονάδες καταγράφοντας πτώση σε ποσοστό 0,68%

Φιλαράκια η αξία των συναλλαγών, σήμερα κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα και διαμορφώθηκε στα 253,515 εκατ. ευρώ.

Μια δυνατή Μετοχή

Μόλις δύο μήνες μετά την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο, με τη μεγαλύτερη αρχική δημόσια εγγραφή που έχει καταγραφεί ποτέ, η μετοχή της Visa έχει κάνει άλμα 46%.η Visa λειτουργεί σαν οργανισμός είσπραξης διοδίων, αφού εισπράττει προμήθειες από τις τράπεζες και τους εκδότες πιστωτικών καρτών που χρησιμοποιούν το δίκτυό της. Το ίδιο κάνει και η βασική ανταγωνιστική της, η MasterCard, η μετοχή της οποίας έχει ενισχυθεί κατά 29% μέχρι στιγμής φέτος.

Φιλαράκια όπως καταλάβατε εμείς με τις κάρτες χρεωνόμαστε και οι υπόλοιποι κερδίζουν, θα μου πείτε και τι να κάνουμε;

Πηγή Ημερησία

Χριστόφιας -Ταλάτ δέσμευση για διζωνική-δικοινοτική ομοσπονδία

Στη σημερινή τους συνάντηση ο πρόεδρος Χριστόφιας και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μεχμέτ Αλί Ταλάτ επαναβεβαίωσαν τη δέσμευση τους για επίτευξη λύσης του Κυπριακού στη βάση της διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας και την πολιτική ισότητα, όπως αυτή καθορίζεται στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

Φιλαράκια μετά από τρίωρη συνάντηση, οι δύο στην οποία συμμετείχε και ο ειδικός αντιπρόσωπος του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Ταγιέ Μπρουκ Ζεριχούν, αποφάσισαν να ξανασυναντηθούν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου για να προβούν σε νέα αξιολόγηση.

Αυξάνονται τα επιτόκια χορηγήσεων.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν τέσσερις μέρες από τότε που είχαμε προβλέψει άνοδο στα επιτόκια των δανείων μας, δείτε εδώ, θέτοντας το ερώτημα που θα πάνε οι δόσεις μας. Σήμερα η EFG Eurobank, ανακοίνωσε αύξηση του Βασικού Επιτοκίου Κεφαλαίου Κινήσεως των πελατών της Τραπεζικής Επιχειρήσεων κατά 0,35%.

Φιλαράκια σε λίγο θα αυξήσει αυτή αλλά και οι άλλες Τράπεζες και τα υπόλοιπα επιτόκια δανείων και καρτών με την αιτιολογία τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στις διεθνείς αγορές και επηρεάζουν το κόστος χρήματος.

Νέες αιχμές Τατούλη

Ο Π. Τατούλης με αφορμή τον διορισμό νέου προέδρου στο ΔΙΚΑΤΣΑ ή όπως λέγεται σήμερα, τάχθηκε υπέρ της κατάργησης του οργανισμού, θυμίζοντας ότι «η σημαία της ΝΔ ήταν η επανίδρυση του κράτους και ο περιορισμός του», στέλνοντας ρουκέτα στον ιδεολογικό πυρήνα της Ν.Δ.

Φιλαράκια πάντως ψήφησε υπέρ του διορισμού, προτρέποντας τον νέο πρόεδρο να διευκολύνει για την κατάργηση του οργανισμού. Αχ καημένε κύριε βουλευτά μου ποιος πρόεδρος εισηγείται κατάργηση της καρέκλας του.

Τριγμοί στο συνδυασμό Μαριά.

Μετά τη πρόσφατη διαφοροποίηση στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Φθιώτιδας του κ. Τσώνη από το συνδυασμό του, Ο κ. Μαριάς σε δηλώσεις του στον FM-1, δήλωσε πως ενδεχομένως να ληφθούν μέτρα αν συνεχίσει τις διαφοροποιήσεις του.

Φιλαράκια προς τι οι δημόσιες δηλώσεις; Δεν υπάρχει δυνατότητα απευθείας συνεννόησης;

Πηγή ΛΑΜΙΑ FM-1

Στους Νομάρχες η κυκλοφοριακή ρύθμιση των δασών.

Με υπουργική απόφαση του ΥΠΕΣ Προκόπη Παυλόπουλου το υπουργείο Εσωτερικών παραχωρεί στους νομάρχες το δικαίωμα απαγόρευσης της κυκλοφορίας σε εθνικούς δρυμούς, δάση και «ευπαθείς» περιοχές, ισχύει άμεσα και μέχρι τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου.

Φιλαράκια με ενδιαφέρον θα θέλαμε να μάθουμε αν οι νομαρχίες έχουν το ανθρώπινο δυναμικό για την αστυνόμευση των εθνικών δρυμών, ή πρόκειται να εξαγγελθούν νέες προσλήψεις έστω και εποχιακών δασοφυλάκων.

Να βγουν στη φόρα οι παιδεραστές.

Σε προηγούμενη σχετική δημοσίευσή μας διαβάστε εδώ, είχαμε αναφέρει ότι «δράστες είναι από 30 έως 50 ετών, οικογενειάρχες και με παιδιά, και μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 12 άτομα, για εμπλοκή στο κύκλωμα και οι δράστες από 30 έως 50 ετών, οικογενειάρχες και με παιδιά και στην πλειοψηφία τους γιατροί, ιδιωτικοί υπάλληλοι, άνθρωποι δηλαδή «υπεράνω υποψίας», χωρίς όμως να γίνουν γνωστά τα ονόματά τους.

Φιλαράκια σε πολιτικό επίπεδο πέρασε η αποκάλυψη του κυκλώματος διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς ο υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε από από τους εισαγγελείς να κάνουν χρήση των νέων ρυθμίσεων του νόμου, που προβλέπουν ότι σε κοινωνικά εγκλήματα αυτής της φύσης είναι επιτρεπτή η δημοσιοποίηση των ονομάτων των κατηγορούμενων.

Σχόλιο ΚΚΕ για το επιμολυσμένο, όχι για την Ουκρανία.

Σας αναδημοσιεύοθμε σχόλιο του της ΚΕ του ΚΚΕ για τον έλεγχο του επιμολυσμένου ηλιελαίου :

«Αποτελεί πρόκληση και εμπαιγμό, που βαρύνει την κυβέρνηση, η παραπομπή του ελέγχου του ραφιναρισμένου ηλιέλαιου στις επιχειρήσεις που το παρήγαγαν και το διακίνησαν. Το ίδιο και οι «διαλέξεις» σχετικά με την μικρή τοξικολογική επιβάρυνση του ανθρώπινου οργανισμού από την κατανάλωση του επιμολυσμένου ηλιελαίου. Οι χιλιάδες τόνοι επιμολυσμένου ηλιελαίου που καταναλώθηκαν στην ελληνική αγορά δεν φανέρωσαν μόνο ότι ο ρόλος του ΕΦΕΤ είναι διακοσμητικός, αλλά και ότι είναι εντελώς αναξιόπιστος ο λεγόμενος αυτοέλεγχος των καπιταλιστικών επιχειρήσεων στα τρόφιμα».

Φιλαράκια όμως το ΚΚΕ πουθενά δεν αναφέρει ότι χώρα παραγωγής και αποστολής αυτού του επιμολυσμένου ηλιελαίου που καταναλώθηκαν στην ελληνική αγορά είναι η Ουκρανία και κανέναν δεν απασχόλησε το τι γίνεται στην χώρα αυτή. Μήπως λέω φίλη Αλέκα και σύντροφοι, γιατί ήταν χώρα του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού;

Τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλουνε, ακούς Τσίπρα;

Σε επιστολή την οποία υπογράφουν 131 μέλη από 19 πόλεις και κυκλοφόρησε με πρωτοβουλία της ομάδας ΡΟΖΑ περιγράφουν το είδος του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουνε.

«Αρχικά αναφέρουν ποιόν ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν και λοιπόν να υποτιμά τις διαδικασίες βάσης, συρρικνώνοντας τις ουσιαστικές λειτουργίες του στην κορυφή, και πελαγοδρομεί μεταξύ οργανωτισμού και κεντρικοπολιτικισμού. Ενώ αυτός που θέλουν είναι να φιλοδοξεί να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, αλλά δεν απογειώνεται λόγω δημοσκοπήσεων, να έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στις κινηματικές αντιστάσεις και όχι αφηρημένα στην κεντρικοπολιτική παρέμβαση, ιδιαίτερα σε αυτή που συνίσταται σε διακηρύξεις ενάντια στον δικομματισμό, ενώ διατυπώνει μεταβατικά αιτήματα χωρίς να παραπέμπει τα πάντα στη μεγάλη νύχτα, ταυτόχρονα δεν αναζητά αριστερά κυβερνητικά προγράμματα, να παρεμβαίνει με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση στο δημόσιο διάλογο αλλά δεν υποτάσσεται στη μιντιοκρατία και την αστική παραπολιτική, και τέλος να μη βολεύεται στην ασφάλεια του περιθωρίου αλλά και δεν γίνεται κομμάτι του εθνικού κορμού».

Φιλαράκια η επιστολή δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα τους και ολόκληρη αν θέλετε μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ. Εμείς τους ευχόμαστε να βρουν αυτό που επιθυμούν…


Πλούσιοι ή φτωχοί οι Έλληνες;

Η ελληνική πραγματικότητα στα οικονομικά μας είναι περίεργη. Λαμβάνοντας υπόψη από τη μια πλευρά, ότι στον αριθμό της ανέχειας -κάτω από 10 ευρώ ημερησίως- συμπεριλαμβάνονται και 469.000 Έλληνες, που αντιπροσωπεύουν το 4,4% του συνολικού πληθυσμού και ακόμη χειρότερη είναι η κατάσταση για το 1,6% των Ελλήνων (169.000 πολίτες), που ζουν με 5 ευρώ ημερησίως. Από την άλλη πλευρά η αγορά των σκαφών αναψυχής κινείται με εκρηκτικούς ρυθμούς, και σύμφωνα με την ICAP την περίοδο 2002-2007 το μέγεθος της εγχώριας αγοράς σκαφών υπερδιπλασιάσθηκε.

Φιλαράκια ότι υπάρχει φτώχεια στην Ελλάδα είναι το μόνο σίγουρο, αλλά λάβετε υπόψη σας ότι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή επιτροπή, η Ελλάδα βρίσκεται υψηλότερα από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο στην ανισοκατανομή του πλούτου.

Πάγωμα των τιμών στα Ελαιόλαδα.

Με διάταξη που υπέγραψε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γιώργος Βλάχος «παγώνουν» οι τιμές στα λάδια, προκειμένου να αντιμετωπιστούν φαινόμενα αισχροκέρδειας, και ορίζεται πως τα ελαιόλαδα, και τα άλλα σπορέλαια, θα πωλούνται με την τιμή που είχαν στα ράφια στις 20 Μαΐου, ημέρα απόσυρσης του ηλιελαίου.

Φιλαράκια η Κομισιόν πάντως δεν θα επιβάλλει εμπάργκο στις εισαγωγές ουκρανικού ηλιέλαιου αλλά θα περιοριστεί σε σειρά μέτρων τα οποία θα κληθούν να εφαρμόσουν οι ουκρανικές αρχές, αλλοίμονό μας.

Άστεγη η μισή Ελλάδα στην Κίνα

Εξαιτίας του σεισμού υπολογίζεται από τις αρχές ότι 5,4 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μείνει άστεγοι, ενώ τουλάχιστον 5,5 εκατομμύρια κτήρια κατέρρευσαν, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Ζημιές έχουν υποστεί άλλα 5,9 εκατομμύρια κτήρια.

Φιλαράκια το χειρότερο σήμερα στην Κίνα δεν είναι η στέγαση αλλά ο αριθμός των νεκρών, ο οποίος επίσημα ανήλθε στους 55.239 ενώ ο αριθμός των αγνοουμένων ανέρχεται σε 24.949 και οι τραυματίες είναι 281.066.

Δεν γίνετε πράσινος ο Μπάγιεβιτς.

Ξεκαθάρισε το τοπίο, με τον Σερβοέλληνα προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη πως επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ολοκληρώσει το εκεί έργο του.

Φιλαράκια για τον Παναθηναϊκό οι εξελίξεις ήταν λίγο - πολύ αναμενόμενες και δεν τον αιφνιδίασαν, παρότι αρχικά υπήρχε η εκτίμηση ότι με μια ικανοποιητική αποζημίωση, ο Αρης δεν θα του έκοβε το δρόμο

Καραμανλής, Συγκράτηση τιμών στον Τουρισμό.

Μιλώντας στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων ο Κώστας Καραμανλής, ζήτησε συγκράτηση των τιμών, από τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας.

Φιλαράκια η φετινή τουριστική περίοδος είναι δύσκολη για τη χώρα μας, Ολυμπιακοί Αγώνες, Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, περυσινές πυρκαγιές κ.ο.κ. είναι αιτίες οποίες θα μετριάσουν το τουριστικό ρεύμα προς την χώρα μας, καλό θα είναι λοιπόν να μην συναινούν και οι υψηλές τιμές.

Όχι στα ζυμαρικά

Το Ινστιτούτο Καταναλωτών με ανακοίνωσή του ζητά από τους πολίτες την προσεχή εβδομάδα να μην αγοράσουν ζυμαρικά διαμαρτυρόμενοι για τις ανατιμήσεις των.

Φιλαράκια το ΙΝΚΑ έχει κατάλογο με τα προϊόντα που έχουν ανατιμηθεί περισσότερο και θα επιβάλλεται σταδιακά εμπάργκο μίας εβδομάδος στο καθένα, νομίζουμε ότι πρέπει να ακολουθήσουμε την παραίνεση τους.

Εξαίρεση από ΕΛΠΑ της ειδικής διαδρομής

Με ανακοίνωση που εξέδοσε η ΕΛΠΑ ανακοίνωσε ότι εξαιρεί την περιοχή Βούντημα από την ειδική διαδρομή του Ράλι Ακρόπολις, λόγω του ότι η περιοχή είναι στα όρια του εθνικού πάρκου, όπου έχουν βρει καταφύγιο πολλά ζώα μετά την περυσινή καταστροφική πυρκαγιά.

Φιλαράκια θεωρούμε ότι έχουμε κατ’ ελάχιστο συμβάλει στην απόφαση αυτή δημοσιεύοντας και εμεί την επιστολή διαμαρτυρίας της WWF βλέπε εδώ και θεωρούμε ότι η απόφαση πάρθηκε μετα από τις αντιδράσεις που υπήρξαν από το Παγκόσμιο ταμείο για την Φύση WWF.

Δυστυχώς «Μεταξύ μας... Μεταξάς» κύριε Υπουργέ.

Σε προηγούμενη αναφορά μας βλέπε εδώ, είχαμε αναφερθεί στις σοβαρές παρατυπίες στην κατασκευή τις βίλας Σουφλιά, που υπαίτιο γι’ αυτές είχε θεωρήσει τον μηχανικό Νίκο Μεταξά και θα του ζητούσε, όπως είχε δηλώσει τότε, να καταβάλει όλα τα πρόστιμα που τυχόν θα επιβληθούν, καθώς και οποιαδήποτε άλλη οικονομική ζημία προκύψει.

Φιλαράκια σήμερα το Σκάϊ παρουσιάζει μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένειας Μεταξά με το ΥΠΕΧΩΔΕ, μέσω της εταιρίας «Κτηματολόγιο ΑΕ», πέραν της απευθείας ανάθεσης δύο έργων του υπουργείου την περίοδο 2005 – 2007, ύψους 190.000 ευρώ. Η εταιρία τον Απρίλιο του 2008 μίσθωσε ακίνητο ιδιοκτησίας της οικογένειας Μεταξά, στην Ανάβυσσο, για τη λειτουργία του τοπικού κτηματολογικού γραφείου, έναντι 2.000 ευρώ μηνιαίως. Και στην σχετική ερώτηση δημοσιογράφου και ενώ τα μικρόφωνα ήταν ανοικτά ο ΥΠΕΧΟΔΕ αμήχανος είπε «Λες να έχω κάνει τέτοια δουλειά;…».
Πηγή Σκάϊ


Περί Λιθάνθρακα η συνέχεια.

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή απευθυνόμενη προς τον Νομάρχη και την οποία εξ υποχρεώσεως δημοσιεύουμε :

«ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
μέλος του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
κ Νομάρχη, όχι μόνο μεγάλα λόγια για το περιβάλλον!
22.5.2008
Αρνήθηκε σήμερα ο νομάρχης Φθιώτιδας, ο κ Χειμάρας, να συζητήσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο και να εγκρίνει ψήφισμα κατά του εργοστασίου παραγωγής ενέργειας με λιθάνθρακα στη Λάρυμνα. Το ψήφισμα έφερε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ Μαριάς. Ο κ Χειμάρας αρνήθηκε λέγοντας ότι το θέμα είναι σοβαρό και πρέπει να έρθει για συζήτηση σε επόμενο Συμβούλιο με τεκμηριωμένα στοιχεία...
Αναρωτιόμαστε ποια είναι αυτά τα τεκμηριωμένα στοιχεία, που θα βοηθήσουν τον κ νομάρχη να εγκρίνει ή να απορρίψει ένα τέτοιο εργοστάσιο. Τόσο καιρό δεν άκουσε τίποτα; Δεν είδε τις κινητοποιήσεις των γύρω νομών και τα συλλαλητήρια; Δεν βρήκε την ευκαιρία να ενημερωθεί και να ακούσει τα επιχειρήματα και τα στοιχεία των κατοίκων της Λάρυμνας και του Δημοτικού Συμβουλίου Οπουντίων; Έτσι αντιλαμβάνεται την προστασία του περιβάλλοντος, την προστασία του Β Ευβοικού και της Λάρυμνας;
Μάλλον άλλα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ο κ Χειμάρας. Και με τον λαϊκίστικο τρόπο που τον διακρίνει, αφήνει τον χρόνο να κυλάει, αρκεί αυτός να μην τοποθετείται στα ζητήματα που καίνε. Την ίδια τακτική που εφαρμόζει και σε άλλες περιπτώσεις προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα στις πιέσεις των διαφόρων συμφερόντων και των μηχανισμών. Να γιατί δεν συμμετέχει στις κινητοποιήσεις κατά του Λιθάνθρακα και να γιατί είναι ο μόνος από τους έξι νομάρχες των νομών, στους οποίους μεθοδεύεται η κατασκευή τέτοιων εργοστασίων, που δεν έστειλε απάντηση σε πρόσφατο ερωτηματολόγιο της οργάνωσης του WWF.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση οφείλει να παρακολουθεί τα προβλήματα του περιβάλλοντος από κοντά και να είναι πρώτη στους αγώνες, είτε για την ευαισθητοποίηση των πολιτών είτε για την ανατροπή των σχεδίων που καταστρώνονται και απειλούν το επίπεδο της ζωής μας Καλούμε τους πολίτες της Φθιώτιδας να ξεφύγουν από την "αδράνεια του καναπέ" και να μετάσχουν πιο ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και του μέλλοντος των επόμενων γενεών. Για την ενέργεια υπάρχουν άλλες λύσεις και ο λιθάνθρακας δεν είναι μια από αυτές.
πληροφορίες: Στέφανος Σταμέλλος τηλ 6977261256»

Φιλαράκια το τι δήλωσε ο Νομάρχης στο Νομαρχιακό συμβούλιο το αναφέραμε προηγουμένως, κατά τα άλλα τα συμπεράσματα δικά σας.

Όχι στο λιθάνθρακα και από τον Χειμάρα.

Ο Νομάρχης Φθιώτιδας κος Χειμάρας στο αίτημα της μείζονος μειοψηφίας να συζητήσει το σώμα και να αποφανθεί σχετικά σε μια περίοδο που έχει ξεσηκωθεί πολιτικός κόσμος και λαός σε γειτονικές περιοχές, απάντησε «Θα αρνηθούμε όταν τεθεί το θέμα του λιθάνθρακα για το νομός μας».

Φιλαράκια επίσης ο κ. Χειμάρας συμπλήρωσε, ότι εάν κριθεί αναγκαίο θα συγκληθεί και έκτακτη συνεδρίαση για να υπάρξη ομόφωνη απόφαση τέλος είπε πως έχει την πεποίθηση ότι η Κυβέρνηση δεν θα κωφεύσει μπροστά στις αντιδράσεις και τις ανησυχίες τοπικών κοινωνικών και θεσμικών φορέων. Αυτή η πεποίθηση μας θυμίζει πρόσφατη αναφορά μας διαβάστε εδώ, σχετικά με ανάλογη θέση του Χ. Σταίκούρα.

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ 34 ΧΡΟΝΩΝ!

Τη ζωή του έχασε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο 34χρονος Λαμιώτης Γιώργος Μητσόπουλος όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του στο 1ο χλμ της επαρχιακής οδού Λαμίας- Λυγαριάς και προσέκρουσε σε δέντρο. Ο σύνδεσμος φιλάθλων της Λαμίας του οποίου ήταν μέλος εκφράζει την λύπη του για το συμβάν και σε ένδειξη πένθους στο κυριακάτικο παιχνίδι της Λαμίας δεν θα αναρτηθεί κανένα πανώ εκτός από μια μεγάλη φωτογραφία

Φιλαράκια τα συληπητήρια μας στους οικείους του και στους φιλάθλους του Α.Σ. Λαμίας.

Πηγή ΛΑΜΙΑ FM1

Η Κύπρος εκτός τελικού.

Η Κύπρος με το τραγούδι «Femme Fatale» και ερμηνεύτρια την Ευδοκία Καδή δεν κατάφερε να προκριθεί. Προκρίθηκαν οι χώρες Ουκρανία, Κροατία, Αλβανία, Ισλανδία, Γεωργία, Δανία, Σουηδία, Λετονία, Τουρκία και Πορτογαλία.

Φιλαράκια τελικά μαζί με τις χώρες του πρώτου ημιτελικού και τις πέντε χώρες που έχουν προκριθεί απευθείας, διαμορφώθηκε το πακέτο του τελικού και το Σάββατο θα διαγωνιστούν για την πρωτιά. Και πάλι καλή τύχη Καλομοίρα και με τη νίκη και γιατί όχι.