Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Δείτε τις καλύτερες Μαρίες!

Φιλαράκια δείτε όλες τις Μαρίες που άλλαξαν τον κόσμο, που αγαπήσαμε, που δεν μπορέσαμε να χορτάσουμε και ακόμα τις μελετούμε.

Euro 2008 : Ελλάδα – Ισπανία 1-2

Ο αποψινός αγώνας για την Εθνική μας ήταν αγώνας γοήτρου και διατήρησης της θέσης της στην βαθμολογία της UEFA, δεδομένου ότι η Ισπανία είχε ήδη προκριθεί από τα προηγούμενα παιχνίδια της. Το πρώτο τέρμα πέτυχε ο Άγγελος Χαριστέας στο 42΄ δίνοντας μεγάλη χαρά σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους εκείνη τι στιγμή, οι Ισπανοί ισοφάρισαν το παιχνίδι σε 1-1 με τέρμα του De La Red στο 61΄ και στο 88΄ προηγήθηκαν με τέρμα του Guiza κάνοντας 1-2.

Φιλαράκια εδώ τελείωσε η συμμετοχή της Ελλάδος στο Euro 2008, με όποια πορεία και αν είχε, έστω και η μοναδική χώρα χωρίς ούτε ένα βαθμό, ενώ η Ισπανία έχει τώρα να αντιμετωπίσει την Κυριακή την Ιταλία. Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή τύχη στην ομάδα μας στην επόμενη διοργάνωση.

Euro 2008 : Ρωσία - Σουηδία 2-0

Ρώσικη ρουλέτα ήταν απόψε ο αγώνας μεταξύ της Ρωσίας και της Σουηδίας, μία νίκη μια πρόκριση, δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 3 βαθμούς. Το 1-0 πέτυχε στο 24΄ ο Pavlyuchenko, το 2-0 πέτυχε στο 50΄ ο Arshavin

Φιλαράκια με τη νίκη της αυτή η Ρωσία απόψε εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον επόμενο γύρο και τώρα θα αντιμετωπίσει την Σάββατο την Ολανδία.


Το βίντεοκλιπ της Τζούλιας! Δείτε το.

Oχι στον παράνομο Χ.Υ.Τ.Α. στην Κερατέα, Δείτε το.

Απέκλεισαν το κέντρο των Βρυξελλών

Οδηγοί με 120 φορτηγά μεγάλων αποστάσεων και πολλές εκατοντάδες τρακτέρ από νωρίς το μεσημέρι είχαν συγκεντρωθεί εκεί όπου αύριο και μεθαύριο θα διεξαχθεί η σύνοδος κορυφής, η οποία θα είναι εν μέρει αφιερωμένη στην άνοδο των τιμών του πετρελαίου. Νωρίτερα είχαν αποκλείσει το κέντρο των Βρυξελλών διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση των τιμών των καυσίμων και τις συνέπειες που έχει αυτή στο εισόδημά τους.

Φιλαράκια εκπρόσωποι των διαδηλωτών ανέφεραν πως «Με το βαρέλι να φτάνει τα 140 και ίσως σε λίγο τα 200 δολάρια, δεν μπορούμε πλέον να τα βγάλουμε πέρα» και ζητούν κυρίως από την κυβέρνηση να αυξήσει αυτομάτως τα τιμολόγια των πελατών τους. Οι δε αγρότες καταδικάζουν την μείωση του εισοδήματός τους λόγω της στασιμότητας των τιμών πώλησης των προϊόντων τους. Τελικά παντού μία από τα ίδια.

ΑΠΕ



Το κράτος η κύρια πηγή της ακρίβειας

O ΣΕΒ με αφορμή το αυριανό συλλαλητήριο κατά της ακρίβειας που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ η ΑΔΕΔΥ η ΠΑΣΕΓΕΣ η Υπερνομαρχία Αθηνών– Πειραιώς, ο Δήμος Πειραιά και οι καταναλωτικές οργανώσεις εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωσή του : «Το κράτος αποτελεί την κύρια πηγή ακρίβειας. Το κράτος καθορίζει ή και επηρεάζει καθοριστικά πάνω από 95 τιμές που αφορούν σε βασικά προϊόντα και υπηρεσίες –και αυτές οι τιμές αυξάνονται διαρκώς. Η ακρίβεια, επομένως, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στη ρίζα της παρά μόνο αν το κράτος αλλάξει ριζικά».

Φιλαράκια είναι αλήθεια πως οι ράμπο οι οποίοι θα ελέγχουν τις τιμές των καταναλωτικών προϊόντων δεν θα ελέγχουν και τις αυξήσεις τιμών στα αγαθά τα οποία παρέχουν κρατικές εταιρείες.

Η Ντόρα Μπακογιάννη για το ΠΑΣΟΚ και το Σημίτη.

Η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και σε ερώτηση σχετικά με το αν η κρίση στο ΠΑΣΟΚ βλάπτει το προφίλ της χώρας στο εξωτερικό, δεδομένου ότι ο κ. Σημίτης έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα τουλάχιστον στην ΕΕ δήλωσε ότι «Κανένα μεγάλο κόμμα και κόμμα εξουσίας δεν επιχαίρει για κρίσεις που υπάρχουν σε άλλο κόμμα. Θα ήταν μια λάθος και κοντόφθαλμη προσέγγιση. Ευχόμαστε το ΠΑΣΟΚ να βρει το βηματισμό του».

Φιλαράκι ώρες είναι να μας πει πως θα βάλει και μαύρες πλερέζες για την σφαγή στο ΠΑΣΟΚ σχετικά με την διαγραφή Σημίτη.

Το χρηματιστήριο σήμερα

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 3.662,42 μονάδες, παρουσιάζοντας απώλειες σε ποσοστό 0,99%.

Φιλαράκια η αξία των συναλλαγών σήμερα διαμορφώθηκε στα 274,22 εκατομμύρια ευρώ

Αυτό είναι πόδι για ποδαρικό, δείτε το











Πρόκειται για ένα τεράστιο πόδι, ενός διαβητικού ασθενή στη Σιγκαπούρη.
AP Photo

Δείτε ένα ψυχεδελικό Video


Ο Αρχιεπίσκοπος στην Παπαρήγα.

Στη Βουλή επισκέφθηκε την Αλέκα Παπαρήγα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Φιλαράκια θα μας ενδιέφερε το αντικείμενο συζήτησής τους, μήπως ήταν τάχα η αλληλοεξομολόγηση;

Deutsche Telekom : Ψηφίζεται τα μεσάνυχτα στη Βουλή η συμφωνία

Τα μεσάνυχτα απόψε θα ψηφιστεί στη Βουλή η συμφωνία του ελληνικού δημοσίου με την γερμανική εταιρεία Deutsche Telekom για τον ΟΤΕ. Σε ομιλία του σήμερα το πρωί ο υπουργός οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης είπε ότι η κυβέρνηση είναι συνεπής στις δεσμεύσεις και διασφαλίζεται με τη σύμβαση αυτή το μέλλον του ΟΤΕ, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η συμφωνία αυτή είναι επικυρωμένη από τον ελληνικό λαό.

Φιλαράκια το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αναμένεται να θέσει θέμα αντισυνταγματικότητας για τη συμφωνία ελληνικού δημοσίου και Deutsche Telekom.

Κύμα ανατιμήσεων

Εμπαιγμό χαρακτηρίζουν οι καταναλωτές, τις μειώσεις σε ορισμένα προϊόντα που ανακοινώθηκαν στις αρχές Ιουνίου, αφού όχι μόνο δεν καλύπτουν τις υπέρογκες αυξήσεις που έχουν γίνει, αλλά έρχεται και νέο κύμα αυξήσεων μέχρι και 21% σε 100 είδη. Μάλιστα υπάλληλοι σούπερ μάρκετ αποκαλύπτουν ότι οι τιμές αντί να μειώνονται, αυξάνονται.

Φιλαράκια σύμφωνα με τη Nielsen, το πρώτο τετράμηνο πληρώσαμε 53 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα, σε σχέση με πέρσι, για να αγοράσουμε τα ίδια βασικά αγαθά.

Cosmos

Δείτε γάμο μεταξύ Gay

Δείτε το γάμο ενός ζευγαριού Gay στην Καλιφόρνια

Φιλαράκια η Καλιφόρνια είναι η δεύτερη πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής η οποία δέχεται να παντρέψει Gay, αλλά είναι η πρώτη που ανοίγει τις πόρτες της για γάμους Gay από οποιοδήποτε σημείο της χώρας.

Σεισμός στην Κάρπαθο 4,6R

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και στην περιοχή της Καρπάθου, λίγο μετά τις 10 το πρωί.

Φιλαράκια δεν αναφέρθηκαν ζημιές, όμως η δόνηση προκάλεσε ανησυχία στους κατοίκους των Δωδεκανήσων.

Περικοπές στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια

Τελικά το σίγουρο είναι πως οι ταξιδιώτες θα πληρώσουν το αυξημένο λειτουργικό κόστος των ακτοπλοϊκών εταιρειών, λόγω των τιμών του πετρελαίου, όχι μόνο με τις αυξήσεις των ναύλων, αλλά και με τις περικοπές δρομολογίων. Τρεις ακτοπλοϊκές εταιρείες η ΝΕΛ, η Ηellenic Seaways, η Κallisti Ferries, αλλά και άλλες εταιρείες έχουν ήδη αναδιοργανώσει τα δρομολόγια των πλοίων τους.

Φιλαράκια το πρόβλημα για τους εφοπλιστές του είδους, είναι η απαλοιφή των κρατήσεων υπέρ τρίτων από τα εισιτήρια των πλοίων -που φθάνουν ή και υπερβαίνουν το 1/3 επί της τιμής. Η άποψη του υπουργείου όπως διατυπώνεται από στελέχη του, στο Βήμα είναι ότι «πέραν του ότι είναι παράνομη μια τέτοια συμφωνία, κανείς δεν πιστεύει ότι οι ακτοπλοϊκές εταιρείες θα αντέξουν στον πειρασμό να μην αυξήσουν τις τιμές των ναύλων».


Δείτε τα Highlights Ιταλία – Γαλία 2-0

Βάλτος η Εθνική Οδός στις Θερμοπύλες.

Λόγω του ότι δεν μπόρεσαν να τα βγάλουν πέρα με το βαλτώδες έδαφος των Θερμοπυλών οι μηχανικοί του πετάλου του Μαλιακού, αποφάσισαν να εφαρμόσουν την μέθοδο του φελιζόλ.
Φιλαράκια το συγκεκριμένο υλικό θα είναι το υπόστρωμα του συγκεκριμένου τμήματος, μήκους ενός χλμ, και θα ενισχυθεί από μονωτική μεμβράνη και οπλισμένο σκυρόδεμα για να εμποδίζεται η υγρασία του εδάφους.

Star Κεντρικής Ελλάδας

Διακοπή κυκλοφορίας στη Λαμία

Φιλαράκια δελτίο τύπου εξέδωσε ο Δήμος Λαμιέων για διακοπή κυκλοφορίας το οποίο σας μεταφέρουμε :
«Σας ενημερώνουμε, ότι στο πλαίσιο της κατασκευής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝ ΣΕ ΠΑΡΟΔΟΥΣ», θα πραγματοποιηθούν εργασίες εκσκαφών και καθαιρέσεων εκτός του οδοστρώματος στην αρχή της οδού Μιλτιάδου την Τετάρτη 18-6-08 .
Για το λόγο αυτό απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας στην ανωτέρω οδό τις απογευματινές ώρες μετά τις 15:00μμ.
Παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία των δημοτών που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη οδό για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την υλοποίηση των εργασιών».


Κλείσιμο λατομείου στο Κορωπί

Λουκέτο" βάζει με αποφάσεις του το 5ο τμήμα του Συμβουλίου της Επικράτειας σε λατομείο αδρανών υλικών στη θέση Λαμπρικά, στο Κορωπί, που λειτουργεί από το 1971. Οι σύμβουλοι επικρατείας έκριναν ότι το λατομείο λειτουργεί με αλλεπάλληλες παράνομες παρατάσεις εντός δασικής έκτασης και μέσα στη Ζώνη προστασίας του Υμηττού και ότι η λειτουργία του θα έπρεπε να έχει σταματήσει από το 1998. Όπως αναφέρεται στην απόφαση του ΣτΕ η συνέχιση λειτουργίας του λατομείου είναι επιτρεπτή μόνο για την αποκατάσταση του τοπίου και του περιβάλλοντος χώρου που έχει αλλοιωθεί, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει εκδοθεί σχετική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
Φιλαράκια ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί η στάση του δημάρχου Κορωπίου. Σύμφωνα με μέλη του δημοτικού συμβουλίου όταν η υπόθεση συζητείτο στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ο δήμαρχος παρενέβη υπέρ των αδελφών Κυριακού, ιδιοκτητών του λατομείου χωρίς τη σύμφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Σημειώνεται ότι οι ιδιοκτήτες από την εκλογή του δημάρχου το 2003, οφείλουν στο δήμο τέλη ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

ΣΚΑΪ


Εφετείο Αθηνών, στάσεις εργασίας

Τρίωρες προειδοποιητικές στάσεις εργασίας στο Εφετείο Αθηνών, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου, διεξάγουν από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή οι δικαστικοί υπάλληλοι.
Φιλαράκια οι δικαστικοί υπάλληλοι διαμαρτύρονται για την αύξηση των δικασίμων, που αποφασίστηκε, χωρίς την αντίστοιχη αύξηση των δικαστικών υπαλλήλων.

Η Αττικό Μετρό σταμάτησε το έργο στο μετρό Θεσσαλονίκης.

Η Αττικό Μετρό επέβαλε το πρωί τη διακοπή των εργασιών σκυροδέτησης στο έργο του μετρό Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η Αττικό Μετρό ζήτησε από τον ανάδοχο του έργου να συμμορφωθεί πλήρως με τη μελέτη σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές του χρησιμοποιημένου, στις εργασίες σκυροδέτησης, σιδήρου.
Φιλαράκια πρόκειται για τη δεύτερη επιστολή που στέλνει η Αττικό Μετρό στον ανάδοχο του έργου τους τελευταίους μήνες, εφιστώντας του την προσοχή σε θέματα που αφορούν την τήρηση των προδιαγραφών.

ΣΚΑΪ

Πρωταθλητές στην Ακρίβεια

Συλλαλητήριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα στις Βρυξέλλες, ενώ έχουν προγραμματιστεί και άλλες κινητοποιήσεις έως την Παρασκευή ενόψει της Συνόδου Κορυφής των 27 που θα γίνει την Πέμπτη και την Παρασκευή στη βελγική πρωτεύουσα. Αιτία η ακρίβεια και η συνεχής άνοδος τιμών στην Ευρώπη.

Φιλαράκια ειδικότερα, για την Ελλάδα, τα στοιχεία της Eurostat αναφέρουν ότι το Μάιο ο πληθωρισμός διαμορφώθηκε στο 4,9%, έναντι 2,6% τον ίδιο μήνα πέρυσι. Τον Απρίλιο του 2008 ο πληθωρισμός έφτανε το 4,4%. Τα χαμηλότερα ποσοστά πληθωρισμού το Μάιο του 2008 καταγράφηκαν στην Ολλανδία (2,1%), στην Πορτογαλία (2,8%) και στη Γερμανία (3,1%) και τα υψηλότερα στη Λετονία (17,7%), στη Βουλγαρία (14%) και στη Λιθουανία (12,3%). Σε σύγκριση με τον Απρίλιο του 2008 ο πληθωρισμός αυξήθηκε σε 21 κράτη μέλη, παρέμεινε σταθερός στην Πολωνία, τη Σλοβενία και τη Μάλτα και μειώθηκε στην Εσθονία και στη Ρουμανία. (Για την Μ. Βρετανία δεν υπάρχουν στοιχεία).


Σεισμός στο Άργος 5,7 R

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κατέγραψαν οι σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στις 4.58 το πρωί της Τετάρτης, η οποία προερχόταν από απόσταση 90 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της Αθήνας. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στην περιοχή του Άργους.

Φιλαράκια ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.

Μίζα Siemens προς υπουργό ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», στον λογαριασμό 221557 της CanadiaImperial Bank of Commerce LtD (CIBC) της ελβετικής πόλης, εμβάστηκαν συνολικά 10 εκατ. γερμανικά μάρκα, αρχής γενομένης τον Ιανουάριο του 1998. Το ποσό αφορούσε, σύμφωνα με στελέχη της μητρικής Siemens, υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, που έπαιζε καθοριστικό ρόλο στην κύρωση και εφαρμογή των προγραμματικών συμφωνιών του ΟΤΕ. Το σημείωμα με την τραπεζική «διεύθυνση» του δικαιούχου δόθηκε από συνεργάτη του πολιτικού σε στέλεχος του τομέα τηλεπικοινωνιών της θυγατρικής Siemens, ο οποίος με τη σειρά του το παρέδωσε στη μητρική στο Μόναχο για τα... περαιτέρω. Συντάχθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1998 και παρουσιάζει ως δικαιούχο κάποιον με το όνομα Α. Ρόκος.
Φιλαράκια το ιδιόχειρο σημείωμα δεν παρεδόθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Παν. Αθανασίου ούτε από την αμερικανική δικηγορική εταιρεία Debevoise and Plimptoούτε από την εισαγγελία του Μονάχου. Ωστόσο, πρώην στελέχη της Siemens υπέδειξαν στην «Καθημερινή» έγγραφο, που έχει στα χέρια του ο κ. Παν. Αθανασίου και περιλαμβάνει ενδείξεις για τη ροή της υψηλής αυτής «μίζας».

Για την Ελλάδα ρε παιδιά

Η εθνική ομάδα της Ελλάδας ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις της στο 13ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με την αναμέτρηση εναντίον της Ισπανίας, ο οποίος εντάσσεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας του Δ΄ ομίλου. Μοναδικός στόχος που έχει πλέον απομείνει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι τουλάχιστον η ισοπαλία και ει δυνατόν με γκολ, προκειμένου να μην αποχωρήσει από το Σάλτσμπουργκ με την «επονείδιστη» μηδενική συγκομιδή σε βαθμούς και τέρματα.

Φιλαράκια από την άλλη πλευρά, οι Ισπανοί έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης και αύριο το βράδυ ο Αραγονιές αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες του δεν έχουν παίξει, καθώς και κάποια προβλήματα με τραυματισμούς αντιμετωπίζει αλλά και να δώσει «ανάσες» στη βασική ενδεκάδα, ενόψει της σαφώς δυσκολότερης συνέχειας, επιθυμεί. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και ότι είναι να έρθει θα έρθει.


Δηλώσεις ακίνητης περιουσίας (Κτηματολόγιο)

Ανοιχτά για το κοινό εως τις 9 το βράδυ θα είναι τα κεντρικά γραφεία του Κτηματολογίου στο Μέτρο του Συντάγματος στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Παλαιο Φάληρο στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη στο περίπτερο 2 της ΔΕΘ, για την εξυπηρέτηση του κοινού λόγω της μεγάλης προσέλευσης.
Φιλαράκια όπως ανακοινώθηκε, σε κάθε Γραφείο Κτηματογράφησης:
1. Διατίθενται (δωρεάν) τα απαραίτητα έγγραφα (έντυπο της δήλωσης του Ν.2308/1995, έντυπο πληρωμής παγίου τέλους κτηματογράφησης) και οδηγίες για τη συμπλήρωσή τους
2. Παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής της δήλωσης, τις προθεσμίες, τον υπολογισμό του παγίου τέλους κτηματογράφησης και τη συμπλήρωση των εντύπων
3. Παραλαμβάνονται η δήλωση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Η δήλωση ιδιοκτησίας υποβάλλεται αποκλειστικά στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης είτε από τον ίδιο τον δηλούντα είτε από τρίτο πρόσωπο. Στην περίπτωση που τρίτος καταθέτει τη δήλωση, απαιτείται απλή εξουσιοδότηση (χωρίς θεώρηση του γνησίου της υπογραφής). Στην περίπτωση που τρίτος συμπληρώνει, υπογράφει και καταθέτει τη δήλωση απαιτείται συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα συστημένης ταχυδρομικής αποστολής μέσω ΕΛΤΑ ή courier στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης. Στην περίπτωση αυτή πέραν του εντύπου της δήλωσης και των συνυποβαλλομένων κατά περίπτωση, επισυνάπτονται υποχρεωτικά: α) απλή φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου β) απλή φωτοτυπία εγγράφου από το οποίο να προκύπτει το ΑΦΜ του δηλούντος (π.χ. εκκαθαριστικό εφορίας, λογαριασμός ΔΕΗ κλπ.) γ) το αποδεικτικό καταβολής του πάγιου τέλους κτηματογράφησης.

ΑΝΑ-ΜΡΑ


Το ΠΑΣΟΚ έχει τη δύναμη να αλλάξει την Ελλάδα

«Το ΠΑΣΟΚ πήρε τις αποφάσεις του με τον πιο δημοκρατικό τρόπο στις 11 Νοέμβριου και μετά με το Συνέδριο του, προχωράμε μπροστά για τα πραγματικά προβλήματα της χώρας», τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER και στον δημοσιογράφο, Νίκο Χατζηνικολάου. Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «ασχολείται με τα συμφέροντα κάποιων ισχυρών και ευνοημένων κομματικών παραγόντων» και κατέστησε σαφές ότι το Κίνημα έχει την βούληση να αλλάξει την Ελλάδα.
Φιλαράκια ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έστειλε μήνυμα, εντός και εκτός των κομματικών τειχών, λέγοντας ότι «πρέπει να τελειώσουν οι αντιλήψεις ότι ο καθένας μπορεί να σηκώνει προσωπικό μπαϊράκι, μια προσωπική σημαία» και υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει ως μια συντεταγμένη δύναμη που έρχεται να κυβερνήσει τον τόπο.
ΑΠΕ