Σάββατο 19 Απριλίου 2008

Περί μισθοφόρων ο λόγος

Στις δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη περί Ρουσόπουλου και Καραχάλιου τους οποίους χαρακτήρισε ως οργανωτές μισθοφορικών στρατών, και στο αίτημά του για δημοσίευση των ονομάτων των δημοσιογράφων που δουλεύουν στα Γραφεία Τύπου του δημόσιου τομέα, Ο Κώστας Καραμανλής απάντησε ότι «Εγώ ούτε ομάδες ξέρω, ούτε μισθοφόρους ξέρω, ούτε μυστικά κονδύλια ξέρω. Είναι αντίθετα στη φιλοσοφία μου και δεν έχουν σχέση με τη σημερινή κυβέρνηση. …Δεν ξέρω αν είναι στη φαντασία σας, αλλά αν αυτά, έστω και σε ελάχιστο ποσοστό, συνέβαιναν, προφανώς θα είχα διαφορετική μεταχείριση από τον Τύπο και τις τηλεοράσεις δώδεκα χρόνια τώρα. Φτάνω στο δωδέκατο χρόνο Αρχηγός της ΝΔ και είμαι πάντα στο στόχαστρο σχεδόν του συνόλου του Τύπου, των Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Φιλαράκια θεωρούμε πως η Ζαχοπουλιάδα κρύβει πολλά και πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι τρέμουν πιθανές νεότερες αποκαλύψεις.

Κάτι από το ελληνικό μεγαλείο

Νάτος ο Πρωταθλητής, ποιος όμως θα είναι και πότε θα αναδειχθεί;

Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν την ομάδα τους πρωταθλήτρια με βάση τα αποτελέσματα στη διάρκεια της σαιζόν και διοργανώνουν τη δική τους φιέστα!

Στην ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία άλλη σκέψη εκτός από την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης στον αγώνα με την ομάδα της Τρίπολης και αυτό το γνωρίζουν όλοι και κυρίως ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» δεν θα περιμένει την απόφαση του CΑS και θα δημιουργήσει εκρηκτική ατμόσφαιρα στο Φάληρο. Στο μεταξύ, γιορτή ετοιμάζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού αύριο στο Καραϊσκάκη, όπου σε περίπτωση νίκης στο ματς με τον Ηρακλή, θα πανηγυρίσουν πρόωρα την κατάκτηση του τίτλου.

Φιλαράκια άντε να δούμε πότε και ποιος θα είναι φέτος ο πρωταθλητής.

Στο δρόμο που χάραξε ο Ανδρέας μας.

Μετά την πολύκροτη σχέση του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Μιμή, η οποία κατέληξε σε γάμο, φαίνεται πως αρκετοί από τους σημερινούς αρχηγούς κρατών θέλουν να ακολουθήσουν τον δρόμο που αυτός Χάραξε.

Μετά τον Γάλο πρόεδρο που τελικά επισημοποίησε την σχέση του με την Κάρλα Μπρούνι, τον Βλαντιμίρ Πούτιν που δεν έχει μάτια πλέον παρά μόνο για την 25χρονη πρωταθλήτρια Αλίνα Καμπάγιεβα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως η υποψήφια υπουργός του Μάρα Καρφίνα ήταν η πέτρα σκανδάλου που προκάλεσε την κρίση με τη σύζυγό του Βερόνικα.

Φιλαράκια είναι oi μοναδικές στιγμές που ζηλεύουμε την θέση προέδρου και λέω προέδρου και όχι διαδόχου όπως ο Κάρολος, γιατί αυτοί τουλάχιστον έχουν γούστο.


Ο ραδιομαραθώνιος της UNICEF

Μεγάλη επιτυχία παρουσίασε ο ραδιομαραθώνιος της UNICEF συγκεντρώνοντας περισσότερα από 200.000 ευρώ, ποσό το οποίο θα αυξηθεί καθώς οι δωρεές-προσφορές συνεχίζονται.

Από τις πλέον σοβαρές προσφορές ξεχωρίζουν της κας Μαριάνας Βρδινογιάννη, της ΓΣΕΕ, και του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων.

Φιλαράκια τα χρήματα αυτά θα ενισχύσουν κέντρα προστασίας όπου παιδιά θύματα του trafficking μπορούν να βρουν στέγη, φαγητό, κλπ, και μην ξεχνάτε ότι οι προσφορές συνεχίζονται.

Σχετική ανάρτηση

Ράλλυ Φθιώτιδας 2008

Σήμερα και αύριο Κυριακή διεξάγονται οι αγώνες του 28ου Rally Φθιώτιδας με διοργανώτρια την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (ΑΛΑΛ).

Στον περσινό αγώνα ο οποίος αποτέλεσε το δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος, και πραγματοποιήθηκε στις 20-22 Απριλίου, προσμετρούσε ως ένας αγώνας στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, οι Πάνος Χατζητσοπάνης με συνοδηγό τον Νίκο Πετρόπουλο τερμάτισαν πρώτοι λίγο μπροστά από τον Λεωνίδα Κύρκο.

Χαιρετισμό με την ευκαιρία των αγώνων απεύθυναν προς την ΑΛΑΛ ο Νομάρχης κ. Χειμάρας και ο Δήμαρχος κ. Κοτρωνιάς.

Φέτος συμμετέχουν 106 αυτοκίνητα στην άσφαλτο και 72 αυτοκίνητα στο χώμα.

Φιλαράκια ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες που καταξιώνουν τη Λαμία και στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι διαπραγματεύσεις για το όνομα συνεχίζονται

Μετά τη συνάντησή του με την Υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, ο απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ κ Μάθιου Νίμιτς δήλωσε μεταξύ άλλων : ότι «Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται», ότι «δεν κόμισε νέα πρόταση», ότι «δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προθεσμίες και απόλυτα χρονοδιαγράμματα», ότι «ανέκαθεν οι προεκλογικές περίοδοι αποτελούσαν τροχοπέδη για την πορεία των διαπραγματεύσεων, ωστόσο έχει και από τις δύο πλευρές τη διαβεβαίωση ότι επιθυμούν να συνεχίσουν τις συνομιλίες για την επίτευξη συμφωνίας» και ότι σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του ο κ. Νίμιτς δήλωσε «ότι μπορεί να επισκεφθεί εκ νέου Αθήνα και Σκόπια, ή να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους των δύο χωρών στη Ν. Υόρκη».

Η Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι πάγια θέση της Ελλάδας είναι να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις και ότι «δεν έχει τεθεί χρονικός ορίζοντας για την επίλυση του θέματος της ονομασίας των Σκοπίων, ωστόσο η βούληση είναι υπαρκτή και αυτό που έχει σημασία είναι η επανεκκίνηση του διαλόγου».

Ο κ Γεώργιος Παπανδρέου μετά τη συνάντησή του με τον κ. Νίμιτς, για το ζήτημα της ονομασίας της Φυρομ δήλωσε ότι «στον κ. Νίμιτς, μετέφερα τρία απλά και καθαρά μηνύματα. Πρώτα απ’ όλα, την στήριξή μας στη διαπραγματευτική διαδικασία, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και μόνον του ΟΗΕ. Δεύτερον, επανέλαβα τη θέση μας, της κόκκινης γραμμής. Κόκκινη γραμμή, που εκφράζει τη μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Και τρίτον, απαίτησα να υπάρχει, εκ μέρους του διαμεσολαβητή, αντικειμενικότητα και βεβαίως, ευαισθησία στις ελληνικές θέσεις»

Φιλαράκια με δεδομένο ότι τα Σκόπια είναι σε προεκλογική περίοδο δεν αναμένονται πριν την διεξαγωγή των αποτελέσματα.