Κυριακή 6 Απριλίου 2008

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ 2-1

Φιλαράκια δύο βήματα μακριά από το 11ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ των τελευταίων 12 χρόνων είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ο οποίος ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και κέρδισε με 2-1 τη Λάρισα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League. Ο Σίσιτς στο 50' και ο Μήτρογλου στο 90' πέτυχαν τα δύο «χρυσά» γκολ ενώ η Λάρισα είχε προηγηθεί με τον Μετίν στο 41'. Πλέον, η ομάδα μας είναι στο +2 από τη δεύτερη ΑΕΚ και στο +4 από τον τρίτο ΠΑΟ.

ΙΩΝΙΚΟΣ Λ. - ΔΑΦΝΗ 72-59

Ο Ιωνικός Λαμίας έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις επικρατώντας και της Δάφνης με 72-59.

Αφιερώσανε αυτή τη νίκη στον υπέροχο κόσμο τους που για ένα ακόμη ματς ήρθε μαζικά στο Χαλκιοπούλειο δημιουργώντας μια εκπληκτική και πάνω από όλα αθλητική ατμόσφαιρα.

Ακαδημία Μπάσκετ του Ιωνικού Λαμίας,

Άλλη μια αξιέπαινη εκδήλωση από την ακαδημία Μπάσκετ του Ιωνικού Λαμίας, υπήρξε η σημερινή συνάντηση με την ακαδημία Μπάσκετ του Γ.Σ. Αγ. Αναργύρων Αττικής. Σήμερα το πρωί, παιδιά και των δύο ομάδων αλλά και γονείς που παρακολούθησαν την εκδήλωση, απόλαυσαν τους τρεις αγώνες που διεξήχθησαν στον χώρο της Έκθεσης Λαμίας.
Φιλαράκια άλλη μια φορά ένα μπράβο στα παιδιά, στους γονείς, στους ανθρώπους του Γ. Σ.Αγ Αναργύρων αλλά και του Ιωνικού Λαμίας.