Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

Δείτε από κρυφή κάμερα τη Μαρία Σολωμού να δοκιμάζει εσώρουχα.

Φιλαράκια ελπίζω να απολαύσατε την αδιακρισία της Κρυφής(;) Κάμερας στα Δοκιμαστήρια!

Το χρηματιστήριο σήμερα

Ο Γενικός δείκτης έκλεισε σήμερα στις 3.289,4 μονάδες ενισχυμένος κατά 3,1%.

Φιλαράκια η αξία των συναλλαγών σήμερα ανήλθε στα 437,5 εκατ.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΗ ΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΝΙΤΡΟ

Φιλαράκια ελπίζω να την απολαύσατε.

Ανάγκη για πολιτική αλλαγή

Επίσκεψη στην Κύπρο, με πρόσκληση του ΑΚΕΛ, πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος.
Φιλαράκια σε συνέντευξη του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο κ. Τσίπρας μεταξύ άλλων σχετικά με το ότι «ο αρμόδιος εισαγγελέας έκλεισε άρον -άρον τον κύκλο της προανάκρισης, η κυβέρνηση κλείνει τη Βουλή», δήλωσε «νομίζουν ότι θα κλείσει ο κύκλος δυσαρέσκειας των πολιτών στα κόμματα εξουσίας, αυτό που πραγματικά έχει κλείσει, είναι ο κύκλος του δικομματικού συστήματος εξουσίας. Ο τόπος έχει ανάγκη από μια βαθιά πολιτική αλλαγή. Όσο πιο σύντομα τόσο καλύτερα»
ΑΠΕ

«Σκιές που βλάπτουν το σύνολο του πολιτικού κόσμου»

«Η επιλογή του κ. Αθανασίου για να διεκπεραιώσει το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο δεν ήταν η ιδανική. Το είχα καταγγείλει στην ολομέλεια του Κοινοβουλίου από τον περασμένο Φεβρουάριο παρόντος του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χατζηγάκη», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ.Γ.Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στην υπόθεση της Siemens.
«Δυστυχώς μετά από πέντε μήνες δικαιώθηκα. Οι σκιές είναι περισσότερες από ποτέ και αυτό βλάπτει το σύνολο του πολιτικού κόσμου. Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν θέλουν να φτάσει γρήγορα η υπόθεση στη Βουλή. Πολιτική που εξυπηρετεί μόνον την Κυβέρνηση», πρόσθεσε.
Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER ο κ.Γ.Καρατζαφέρης επανέλαβε την πρότασή του για σύσταση προανακριτικής επιτροπής η οποία, όπως είπε, «έχει εισαγγελική ισχύ γιατί έχουν γίνει 30 εξεταστικές και δεν έχουμε φτάσει ποτέ στο αποτέλεσμα»
«Η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού πιστεύει ότι θα κουκουλωθεί η ιστορία και αυτό πρέπει να το αξιολογήσουμε. Ο Ελληνικός λαός πείθεται ότι τίποτα δεν πάει καλά και αυτό είναι κακό για την Δημοκρατία. Έχω την αίσθηση ότι πολλοί δεν θέλουν να βγουν τα πράγματα στην επιφάνεια», σημείωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
ΑΠΕ

Δείτε σε video την επιστροφή της Μπετανκούρ.

Φιλαράκια σε συνέχεια προηγούμενης αναφοράς μας στο θέμα είδατε την επιστροδή της πολιτικού και δηλώσεις Σαρκοζί.

Πολύ φασαρία για το τίποτα «Άνθρακες ο θησαυρός

Σε κατάστημα των ΕΛΤΑ στη Καλαμαριά, σήμερα το πρωί, 4 ληστές οπλισμένοι με περίστροφα ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και άρπαξαν το σοβαρό ποσό των 300 ευρώ και απομακρύνθηκαν με δύο μοτοσυκλέτες.

Φιλαράκια εκεί που έχει φτάσει η βενζίνη, ούτε την βενζίνη τους δεν έβγαλαν που λέει ο λόγος οι ληστές.

Μπετανκούρ : Σε ευχαριστώ Κολομβία, σε ευχαριστώ Γαλλία

Ελευθερώθηκε έπειτα από επιχείρηση του κολομβιανού στρατού η Γαλλοκολομβιανή πολιτικός Ινγκρίντ Μπετανκούρ, τρεις Αμερικανοί και άλλοι 11 Κολομβιανοί που κρατούντο όμηροι από τους αντάρτες της οργάνωσης FARC (Ένοπλες Επαναστατικές Δυνάμεις της Κολομβίας). Την ανακοίνωση της απελευθέρωσης των ομήρων έκανε ο υπουργός Άμυνας της Κολομβίας, Χουάν Μανουέλ Σάντος. Πρόκειται για μία σημαντική επιτυχία της κυβέρνησης του προέδρου Αλβάρο Ουρίμπε, ο οποίος έχει τηρήσει σκληρή γραμμή απέναντι στους αντάρτες και έχει χρησιμοποιήσει δισεκατομμύρια δολάρια από την αμερικανική βοήθεια για να αντιμετωπίσει τις ανταρτικές ομάδες και το οργανωμένο έγκλημα.

Φιλαράκια η Μπετανκούρ απήχθη από τις Ένοπλες Επαναστατικές Δυνάμεις της Κολομβίας (FARC) στις 23 Φεβρουαρίου του 2002, και σε μηνυμά της για την απελευθέρωση της μεταξύ άλλων ευχαρίστησε την Κολομβία και τη Γαλλία, ενώ υπήρξε διεθνής ικανοποίηση για την απελευθέρωσή της.

Ναυτεμπορική

Η «απάντηση» αν εκπέμπουν ή δεν εκπέμπουν ακτινοβολία τα κινητά;

Ο καθηγητής Βιολογίας Κυττάρου στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών δρ Λουκάς Μαργαρίτης αποκάλυψε στα «Νέα» ότι «Ένα ποσοστό άνω του 10% των κινητών που μετρήσαμε στο εργαστήριο βρέθηκαν να εκπέμπουν πάνω από τη μέγιστη ακτινοβολία που ανέγραφαν. Επρόκειτο κυρίως για φτηνά μοντέλα τα οποία δεν δέχονται handsfree».

Φιλαράκια O ίδιος επισημαίνει ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει επί της ουσίας ελεγκτικός μηχανισμός που να πραγματοποιεί μετρήσεις για το αν τα κινητά είναι μέσα στα όρια των ακτινοβολιών που έχουν τεθεί από τους αρμόδιους φορείς, και ότι ουσιαστικά ο χρήστης είναι απροστάτευτος. Εν τω μεταξύ έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών διαπίστωσε ότι μία στις δέκα συσκευές εκπέμπει μεγαλύτερη ακτινοβολία από την αναγραφόμενη.

Διαβάστε ενδιαφέρουσες απόψεις ειδικών για το θέμα.

Δεν έχουμε στοιχεία για μακροχρόνια χρήση.

Έχω πειστεί ότι προκαλούν καρκίνο

30% μεγαλύτερος κίνδυνος

Σε 4 χρόνια θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα

Δεν ελέγχονται οι συσκευές στην Ελλάδα

ΤΑ ΝΕΑ