Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Τα τιμολόγια της Siemens επ’ ονόματι Μητσοτάκη τελικά.

Χαμός στη ΝΔ. μετά την αποκάλυψη του ΣΚΑΪ ότι ο βουλευτής της Β΄ Αθηνών Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν τελικά ο βουλευτής που είχανε αναφέρει προηγουμένως εδώ, ότι είχε παροχή σε είδος από τη Siemens με τιμολόγιο ύψους 43.850 ευρώ, που κόπηκε το Σεπτέμβριο του 2007, την περίοδο δηλαδή των εκλογών. Τρεις ημέρες μετά την επίσκεψη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Παναγιώτη Αθανασίου στο λογιστήριο της Siemens, εξοφλήθηκε από τον κ. Μητσοτάκη το τελευταίο τιμολόγιο.

Φιλαράκια βέβαια ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πρόκειται για προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού και τηλεφωνικού κέντρου για το πολιτικό του γραφείο, το οποίο την περίοδο των εκλογών λειτουργούσε ως εκλογικό κέντρο. Και εύλογα μας δημιουργείτε η απορία τέτοια σύμπτωση να το εξοφλήσει τρεις ημέρες μετά την επίσκεψη του εισαγγελέα στο λογιστήριο της Siemens

Ρία Αντωνίου vs Γωγώ Βαϊνά

Για να καταλάβετε ποια είναι η Ρία.

Φιλαράκια τα είπαν όλα οι κυρίες, εμείς τι να πούμε;

Δείτε το βρακί της Ρίας στα Καλλιστεία!

Φιλαράκια ουδέν σχόλιο.

Παιδικής πορνογραφίας συνέχεια

Παγκόσμιο σόκ έχει προκαλέσει η μεγαλύτερη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών προηγούμενη αναφορά μπορείτε να δείτε εδώ. Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία της Αυστραλίας έχει κατασχέσει ένα εκατομμύριο φωτογραφίες με ανήλικα παιδιά από όλο τον κόσμο. Δείτε στο video που ακολουθεί σκηνές από την κατάσχεση του επίμαχου υλικού από την αστυνομία.

Φιλαράκια ευτυχώς μόνο 95 φωτογραφίες πρόλαβαν να αναρτήσουν στην επίμαχη ιστοσελίδα με παιδιά από βρέφη μέχρι εφήβους

Video με διαμαρτυρίες για τις τιμές των καυσίμων.

Έντονες διαμαρτυρίες νταλικέρηδων, οδηγών ταξί και μηχανόβιων, για το αυξανόμενο κόστος των καυσίμων σε Γαλλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Παρακολουθήστε το ακόλουθο video

Φιλαράκια οι μεν Γάλλοι απέκλεισαν μεγάλο αυτοκινητόδρομο, οι Βρετανοί μοτοποδηλάτες με αργή κίνηση διαμαρτυρήθηκαν κοντά στο Manchester και οι Γάλοι ταξιτζήδες διαμαρτυρήθηκαν στη Μαδρίτη. Εμείς εδώ τι κάνουμε;

Siemens συνέχεια σκανδάλου

Ξεσκεπάζεται μέρα με την ημέρα το σκάνδαλο Siemens και ειδικά το σκέλος που αφορά στην εμπλοκή πολιτικών προσώπων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Αθηνών που εκλέχθηκε το Σεπτέμβριο του 2007, είχε παροχή σε είδος από τη Siemens με τιμολόγιο που κόπηκε το Σεπτέμβριο του 2007, την περίοδο δηλαδή των εκλογών. Το ποσό του τιμολογίου ήταν 43.850 ευρώ
Φιλαράκια από το ρεπορτάζ του ιδίου μέσου προκύπτει ότι και άλλα τιμολόγια πληρώνονται αυτές τις ημέρες σε πολιτικά πρόσωπα. Τι και πόσα άλλα έχουμε να ακούσουμε;

Μελλόνυμφα ζευγάρια 08-08-08

Οι Γερμανοί έχουν τρελαθεί γιατί πιστεύουν πως ο συμβολισμός της ημερομηνίας 08-08-08 (08 Αυγ. 2008) ότι θα φέρει καλοτυχία και ευτυχία στα ζευγάρια που κυριολεκτικά δίνουν μάχη για να τελέσουν τους γάμους τους εκείνη την ημέρα αλλά και να βρουν τα καλλίτερα ρούχα, νυφικά, μέρος για τη δεξίωση γάμου κλπ.

Φιλαράκια οι άνθρωποι έχουν τρελαθεί αν λάβετε υπόψη σας ότι έχουν κλειστεί εδώ και μήνες από τους προνοητικούς ακόμα και κάστρα για τις γαμήλιες τελετές για την συγκεκριμένη ημερομηνία 08-08-08.

Οι νιόπαντροι παραχώρησαν συνέντευξη.

Από την Ομοφυλοφιλική - Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας (ΟΛΚΕ), οργανώθηκε συνέντευξη τύπου στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου όπως είχαμε αναφέρει εδώ. Στη συνέντευξη πήραν μέρος, εκ μέρους της ΟΛΚΕ, οι Μάριος Ηλιάκης και Γρηγόρης Βαλιανάτος, και εκ μέρους των ζευγαριών, που τέλεσαν τον πολιτικό γάμο, οι Δημήτρης Τσαμπρούνης και Ευαγγελία Βλάμη. Μίλησαν επίσης οι δημοσιογράφοι Μάριος Διονέλης από το ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο» και Πάνος Λάμπρου από την εβδομαδιαία εφημερίδα «Εποχή».

Φιλαράκια μεταξύ αυτών των οποίων ειπώθηκαν είναι ότι οι ομοφυλόφιλοι χαρακτήρισαν την πράξη τους ως «Βαθύτατη πολιτική πράξη» και επίσης είπαν ότι «κανείς δεν παρεμβαίνει να μας προστατεύσει, όταν μας προσβάλουν κι έτσι, γνωρίζοντας τη δημοσιότητα που θα έπαιρνε το θέμα, ανοίξαμε διάπλατα τη συζήτηση».

Το χρηματιστήριο σήμερα.

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών σήμερα έκλεισε στις 4.122,91 μονάδες, παρουσιάζοντας άνοδο σε ποσοστό 0,23%.

Φιλαράκια η αξία των συναλλαγών σήμερα διαμορφώθηκε στα 255 εκατομμύρια ευρώ.

Μια Οικολογική βράβευση σε ιστοσελίδα.

Την Τετάρτη, 4 Ιουνίου, στο κατάμεστο αμφιθέατρο Άγγελος Γουλανδρής στο Κέντρο ΓΑΙΑ του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, έγινε η απονομή των ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΠΕΡΙΒAΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2008». Η ιστοσελίδα www.e-ecology.gr βραβεύτηκε με το βραβείο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2008-ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Αστική Εταιρεία μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα «ecocity».

Φιλαράκια από μέρους μας τα συγχαρητήριά μας.

Το sexiest show, στην Ελληνική TV

Δείτε μία ζωντανά μια περίληψη από τα τέσσερα καλλίτερα χορευτικά από το So you think you can dance 2.

Φιλαράκια αυτό είναι το sexiest show, το οποίο δείχνει σήμερα η Ελληνική Τηλεώραση.


Δεν έρχεται ο Σκοπιανός Πρόεδρος


Αν και υπήρξαν διαπραγματεύσεις ώστε ο σκοπιανός πρόεδρος Μπράνκο Τσερβενκόφσκι, να έλθει στην Ελλάδα οδικός μέχρι τη Θεσσαλονίκη και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα, προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ακύρωσε την επίσκεψη του που ήταν να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Φιλαράκια αιτία της αναβολής της επίσκεψης του σκοπιανού προέδρου στην Ελλάδα είναι η ελληνική θέση ότι δεν θα επιτραπεί η προσγείωση σε αεροσκάφος με τα διακριτικά «Μακεδονία» σε ελληνικό αεροδρόμιο.

Παιδική πορνογραφία σε διεθνές επίπεδο

Με αφορμή τη δημοσίευση υλικού παιδικής πορνογραφίας σε άσχετη με τέτοια θέματα ιστοσελίδα του διαδικτύου και μετά από πολύμηνη έρευνα οι αστυνομικές αρχές της Αυστραλίας έχουν συλλάβει μεγάλο αριθμό ατόμων μεταξύ των οποίων ένας αστυνομικός και αρκετοί δάσκαλοι.

Φιλαράκια μέσα σε 76 ώρες η σελίδα είχε δεχτεί 12 εκατομμύρια επισκέψεις από 150.000 χρήστες, προερχόμενους από 170 χώρες, το φαντάζεστε;


Αμετάβλητο το Ευρωπαϊκό επιτόκιο

Όπως και προηγούμενα είχαμε αναφέρει, αναμενόμενο ήταν να παραμείνουν σταθερά τα επιτόκια στο 4% με βασικό λόγο τη διατήρηση του ελέγχου επί των πληθωριστικών πιέσεων.

Φιλαράκια όπως αναφέρει ο οικονομολόγος της Royal Bank of Scotland Γκάρεθ Κλας ήταν κάτι παραπάνω από σαφής, λέγοντας: «Οι προοπτικές για τον πληθωρισμό έχουν επιδεινωθεί σε τέτοια έκταση, ώστε να καλύπτουν άλλες ανησυχίες. Όσο δεν υπάρχουν ξεκάθαρες ενδείξεις δευτερογενών επιπτώσεων, η Ε.Κ.Τ. δεν πρέπει να αυξήσει τα επιτόκια. Είναι πιο πιθανό να τα μειώσει το 2009».

Tούμπες στην ελληνική ΤV

Φιλαράκια ας πρόσεχαν όλοι τους.

Για οικονομία χαμηλού άνθρακα.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, δείχνοντας «το δρόμο προς τα εμπρός, προς μια οικονομία χαμηλού άνθρακα» είπε «Η εξάρτηση είναι φοβερό πράγμα. Μας φθείρει, μας εξουσιάζει, μας κάνει να μη βλέπουμε την αλήθεια» αυτά και άλλα πολλά αναφέρει ο Μπαν Γκι Μουν, στο μήνυμά του για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που δεν θα μπορούσε παρά να έχει θέμα το κλίμα.

Φιλαράκια αναφέρει πως για τις φτωχές χώρες ,το κάρβουνο και άλλες ρυπογόνες μορφές άνθρακα είναι ίσως η μόνη βιώσιμη λύση και αυτές θα πληγούν χειρότερα, αλλά τουλάχιστον για τις ανεπτυγμένες «η τεχνολογία υπάρχει ώστε να χρησιμοποιηθεί η ανανεώσιμη ενέργεια του ήλιου, του αέρα και των κυμάτων». Τώρα προκύπτει εύλογο το ερώτημα εμείς οι Έλληνες σε ποια κατηγορία ανοίκουμε;

Απέκλεισαν χωματερή κοντά στον Πηνειό

Τον δρόμο που οδηγεί στη χωματερή που βρίσκεται κοντά στην κοίτη του Πηνειού ποταμού, στη θέση «Καραβόπορος», απέκλεισαν το πρωί της Πέμπτης κάτοικοι εμποδίζοντας τα φορτηγά του δήμου Τρικκαίων να αφήσουν εκεί τα σκουπίδια, όπως συμβαίνει καθημερινά.

Φιλαράκια οι κάτοικοι για παραπάνω από μία ώρα δεν άφησαν τα φορτηγά να πλησιάσουν στο χώρο, διαμαρτυρόμενοι με αυτό τον τρόπο για την καταστροφή του περιβάλλοντος. Αυτή είναι μια ενεργή εκδήλωση για την σημερινή ημέρα.


Ραδιενεργή βόμβα στην Αθήνα

Στη περιοχή του βιομηχανικού πάρκου του Σχιστού στο κέντρο του λεκανοπεδίου υπάρχει ραδιενεργή σκόνη, η οποία μεταφέρεται στην ατμόσφαιρα και τους ανθρώπους, βασική υπεύθυνη για τους περισσότερους καρκίνους που έχουν «χτυπήσει» τους κατοίκους της περιοχής.

Φιλαράκια είναι δυνατόν να μην ενδιαφέρεται κανείς για ένα τόσο σοβαρό θέμα και να εγκαταλείπουν τον κόσμο στο έλεος των ραδιενεργών αποβλήτων εδώ και δεκαετίες, δείτε περισσότερα εδώ, αλλά και ιδιαίτερα του 500 περίπου εργαζόμενους στο βιομηχανικό πάρκο, βλέπετε το κόστος μεταφοράς και εναπόθεσης αποβλήτων είναι το μεγαλύτερο.

e-tipos

Η Miss Euro 2008 φωτογραφίζεται και λέει καλημέρα.

Φιλαράκια καλημέρα.

Οικολογική ανασυγκρότηση

Με ομιλία του Προέδρου του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα άνοιξε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα "Κλιματική αλλαγή: προκλήσεις και πολιτικές απαντήσεις", που διοργάνωσε το κόμμα, στο ανοιχτό θεατράκι της πλατείας Κουμουνδούρου, με την ευκαιρία της αυριανής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, βλέπε προηγούμενη αναφορά μας εδώ.

Φιλαράκια στην ομιλία του μεταξύ άλλων είπε : «Τα ενεργειακά ζητήματα είναι σήμερα περισσότερο από ποτέ θεμελιώδη ζητήματα κοινωνικής ευημερίας, εθνικής οικονομικής ανάπτυξης, περιβαλλοντικής και κλιματικής πολιτικής, πρόληψης , κοινωνικής πολιτικής, δημοκρατίας, Ευρωπαϊκής εξωτερικής και κοινωνικής πολιτικής και ισορροπίας της παγκόσμιας τάξης. Εμείς στην Αριστερά , αντιμετωπίζουμε την ενέργεια ως κοινωνικό αγαθό. Άρα, είπε, ως ένα αγαθό που θα πρέπει συλλογικά να συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε τους όρους που παράγεται και που καταναλώνεται. Θεωρούμε οικουμενική υπόθεση την προστασία του περιβάλλοντος και τη διαχείριση των φυσικών πόρων. Δεν μπορεί να υπάρχει κοινωνική και βιώσιμη ανάπτυξη των κοινωνιών στην Ευρώπη και στον κόσμο, χωρίς τον αναγκαίο αναστοχασμό και αναδιάρθρωση της ενεργειακής πολιτικής».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πρωτοβουλία για το περιβάλλον

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος και σύνθημα «καθαρές παραλίες» αντιπροσωπεία της νεολαίας του ΛΑΟΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος Γ.Καρατζαφέρη θα βρεθεί το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή κοντά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προκειμένου να καθαρίσει την παραλία.
Φιλαράκια η πρωτοβουλία έχει στόχο, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΛΑΟΣ, να ευαισθητοποιήσει το κοινό στην ανάγκη για καθαρές παραλίες. Εξάλλου, στις 12.30 αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων θα επισκεφθεί τον Γ.Καρατζαφέρη στα γραφεία του κόμματος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σήμερα.

«Η αναστροφή της καταστροφής του περιβάλλοντος είναι η μεγάλη ηθική, πολιτική και οικονομική πρόκληση της εποχής μας. Απαιτεί εμπέδωση περιβαλλοντικής και πολιτιστικής συνείδησης, τόσο ατομικής όσο και συλλογικής, καθώς και την ενεργοποίηση της κοινωνίας, στο σύνολο της. Απαιτεί ένα νέο τρόπο σκέψης»

Φιλαράκια αυτά αναφέρει στο μήνυμά του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Εάν θέλετε δείτε το ακόλουθο video σχετικό με το σημερινό θέμα.