Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Νέα σήματα του Κ.Ο.Κ




















Μια ομολογουμένως επίκαιρη ανάρτηση από το blog, bang-gr βλέπε εδώ.


Φιλαράκια αποτελεί την τέλεια έκφραση του μπλάκ χιούμορ.

Σχολιάζει την είδηση για το πέταγμα μωρού από το μπαλκόνι, με την αιτιολογία ότι ενοχλούσε το κλάμα του.


Μάχη κατά της πλαστικής σακούλας.

Μεγάλη μάχη αρχίζει ο Δήμος Αθηναίων για τον περιορισμό της πλαστικής σακούλας. Η έναρξη της μάχης θα γίνει την Δευτέρα 14 Απρ. από την πλατεία Συντάγματος από το Δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη και με σύνθημα «Δεν είμαι πλαστική σακούλα». Στόχος είναι το κοινό να χρησιμοποιεί σακούλες που να είναι κατασκευασμένες από προϊόντα φιλικά στο περιβάλλον και να ανακυκλώνονται.

Φιλαράκια πράγματι την θεωρούμε μια αξιέπαινη προσπάθεια, την οποία όλοι θα πρέπει να υποστηρίξουμε.

Παρουσίαση του βιβλίου του εργατολόγου Α. Μητρόπουλου στη Λαμία

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λαμίας, έκανε την παρουσίαση του νέου του βιβλίου, με τίτλο «Το τέλος του κοινωνικού Κράτους», ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος, γνωστός εργατολόγος, και σχολιαστής επί εργατικών θεμάτων γνωστών τηλεοπτικών εκπομπών.

Η παρουσίαση έγινε σε πλήθος κόσμου παρουσία των βουλευτών του νομού μας κ. Αθανασίου Γιαννόπουλου και κα Τόνιας Αντωνίου καθώς και του Νομάρχη Φθιώτιδας κ. Αθανασίου Χειμάρα, καθώς και άλλων επισήμων

Φιλαράκια αν έχει τελειώσει το κοινωνικό κράτος πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα έχουμε πρόβλημα και οι υπόλοιποι.

Οι αντιδράσεις των κομάτων στην υπόθεση μηνύσεων της ΜΙG

Κυβερνητικός εκπρόσωπος : «δεν αντιμετωπίζονται με τέτοιες πρακτικές. Εμείς, πάντως, δεν συμμεριζόμαστε να καταθέτει κανείς αγωγή σε ένα πολιτικό αρχηγό επειδή ασκεί πολιτική κριτική».

34 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ : ζήτησαν την άμεση σύγκληση σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΟΤΕ

O κ. Τσίπρας : «Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ» ο κ. Τσίπρας. Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «πρωτοφανή πρόκληση (που) εισάγει μια άκρως επικίνδυνη λογική ποινικοποίησης του πολιτικού λόγου».

ΚΚΕ, ο Παναγιώτης Μεντρέκας δήλωσε «η αγωγή Βγενόπουλου κατά του προέδρου του ΣΥΝ είναι μια απαράδεκτη ενέργεια που αγγίζει τα όρια της φαιδρότητας».

O πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης σχολίασε: «Σε μια στιγμή που ο Συνασπισμός έδειχνε μια κάμψη, η επίθεση αυτή του κεφαλαίου θα δυναμώσει τον κ. Τσίπρα. Αρα λοιπόν δε του έκανε κακό. Όσον αφορά την επίθεση κατά του STAR, εγώ την εντάσσω στην ενδο-παναθηναϊκή διαμάχη».

Φιλαράκια εμείς τώρα τι να πούμε;


Το Χαμόγελο του Παιδιού

Φιλαράκια οι περισσότεροι από εμάς πραγματοποιούν τις παραμονές των αγίων ημερών που έρχονται είτε στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη, καλό θα είναι να

Παραβρεθούμε στα πασχαλινά παζάρια που διοργανώνονται εκεί και να ενισχύσουμε το Σύλλογο αυτό.

Εάν πάλι δεν πρόκειται να μετακινηθείται δείτε εδώ άλλους τρόπους με τους οποίου μπορείτε να ενισχύσετε το σύλλογο «Το Χαμόγελο του παιδιού»

Οι δηλώσεις των αρχηγών στη Βουλή και ένα video για να μην ξεχνιόμαστε

Φιλαράκια οι δηλώσεις των αρχηγών κωμάτων στη βουλή

Ο κ. Καραμανλής δήλωσε «Δεν παίζουμε όμως με τη σταθερότητα της περιοχής, την ασφάλεια της γειτονιάς μας. Δεν παίζουμε με εθνικά ζητήματα» και συνέχισε «η ευκαιρία είναι στα χέρια των Σκοπίων».

Ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου είπε «Δεν ήταν η ενημέρωση της κυβέρνησης που διαμόρφωσε τη θέση μας. Η δικιά μας στάση ήταν εκείνη που συνέβαλε στη διαμόρφωση μιας εθνικής κόκκινης γραμμής».

Η κ. Αλέκα Παπαρήγα εξέφρασε την συμφωνία του ΚΚΕ να δρομολογηθεί λύση στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ στη βάση του Βουκουρεστίου, σαν «ένα αγκάθι που πρέπει να φύγει»

Ο κ. Αλέκος Αλαβάνος δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν πανηγυρίζει», «δεν συμμετέχει σε αυτή τη σχολική παρέλαση», επαναλαμβάνοντας ότι «το κόμμα του θα πανηγυρίσει μόλις υπάρξει λύση στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ».