Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

Euro 2008 : Πολωνία – Κροατία 0-1

Ο αγώνας ήταν επιβίωσης για την Πολωνία απέναντι στην αδιάφορη Κροατία η οποία έχει ήδη προκριθεί στον επόμενο γύρο με 6 βαθμούς. Τον αγώνα διαιτήτευε ο Έλληνας διαιτητής Βασσάρας. Παρόλα αυτά οι Κροάτες με τον Klasnic στο 53΄ προηγήθηκαν με 0-1.

Φιλαράκια η Πολωνία ζητούσε διακαώς τη νίκη απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Κροατία, Τελικά η Κροατία για τη διατήρηση του καλού της ονόματος νίκησε και έσβησε τα όνειρα των Πολωνών.

Euro 2008 : Αυστρία – Γερμανία 0-1

Αγώνας συνέχειας και για τις δύο ομάδες ιδιαιτέρως για τους Αυστριακούς οι οποίοι είχαν μόνο 1 βαθμό έναντι των Γερμανών οι οποίοι είχαν 3, στόχος μόνο η νίκη και οι 3 βαθμοί για πρόκριση. Οι Γερμανοί προηγήθηκαν με 0-1 στο 49΄με ένα σουτ από 25μ του Ballack.

Φιλαράκια οι Αυστριακοί έπαιξαν μέσα στην έδρα τους κυνηγώντας την νίκη πρόκριση στον επόμενο γύρο, όπως και οι Γερμανοί για να έχουν σίγουρη τη πρόκριση. Μην ξεχνάμε πως η συμμετοχή της Αυστρίας σε Εuro, ήταν παρθενική και αυτή όχι με την κανονική διαδικασία, αλλά ως διοργανώτρια χώρα. Τον στόχο τους τελικά πέτυχαν οι Γερμανοι, οποίοι και προκρίνονται στον επόμενο γύρο.

Θύμα ταυρομαχίας δείτε το.

Φιλαράκια πρόκειται για τον ισπανό ταυρομάχο Jose Tomas, ο οποίος εμβολίστηκε από ένα ταύρο κατά τη διάρκεια μιας ταυρομαχίας την Κυριακή 15 Ιουνίου 2008.

ΑΠΕ

Πετρέλαιο νέο ρεκόρ στην τιμή του

Νέο ρεκόρ σημείωσε η τιμή του πετρελαίου σήμερα φθάνοντας τα 139,89 δολάρια το βαρέλι στη Νέα Υόρκη, μερικές μέρες πριν από τη διάσκεψη στη Σαουδική Αραβία μεταξύ των πετρελαιοπαραγωγών χωρών και των καταναλωτών, όπου θα εξεταστούν τα αίτια της εκτίναξης στα ύψη του μαύρου χρυσού.

Φιλαράκια καλό είναι να βρούνε τα αίτια εκτίναξης της τιμής του, το θέμα είναι να βρούνε και τον τρόπο μείωσής της τιμής του.


Ξεκίνησαν οι φωτιές

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στο άλσος Χαϊδαρίου, απέναντι από το ΨΝΑ (Δαφνί). Εν τω μεταξύ, υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Σκαραμαγκά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη η φωτιά στα Νεόκτιστα Ελευσίνας. Πυρκαγιές εκδηλώθηκαν και σε θαμνώδη έκταση στην περιοχή Χαιρώνεια της Λιβαδειάς και στην τοποθεσία Μηλιά του δήμου Μαντινείας, καθώς και στο Νεοχώρι του δήμου Κορίνθου.
Φιλαράκια μπορεί σε όλες τις εστίες να έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αλλά νομίζουμε ότι πολύ νωρίς ξεκίνησε η περίοδος των πυρκαγιών και ο θεός βοηθός δεδομένου ότι δεν έχουν μείνει πολλά τα οποία δεν έχουν καεί.

Καραμπόλα οκτώ οχημάτων στην εθνική οδό προς Χαλκιδική

Σε τροχαίο δυστύχημα, χτες το απόγευμα, στο ύψος του 53ου χιλιομέτρου του εθνικού δρόμου Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, σκοτώθηκε μια 23χρονη και τραυματίστηκε ένας 53χρονος.

Φιλαράκια στην καραμπόλα ενεπλάκησαν οκτώ οχήματα, με αποτέλεσμα τα τέσσερα από αυτά να παραδοθούν στις φλόγες και να καταστραφούν ολοσχερώς. Όπως δε σήμερα ανακοίνωσε η Τροχαία, η 23χρονη οδηγούσε το ένα από τα οκτώ αυτοκίνητα και ανασύρθηκε απανθρακωμένη από το ΙΧ της.

Δείτε τα Highlights του αγώνα Τουρκία-Τσεχία 3-2

Τουρκία-Τσεχία 3-2

Φιλαράκια οι Τούρκοι άξιζαν την πρόκριση και την πήραν.

Κτηματολόγιο : Χωρίς πιστοποιητικά οι μεταβιβάσεις ακινήτων.

Δεν αλλάζει η διαδικασία για τις μεταβιβάσεις ακινήτων δηλαδή όπως και πριν, δηλαδή από την έναρξη της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων την προσεχή Τρίτη 17 Ιουνίου οι συμβολαιογράφοι συντάσσουν τα συμβόλαιά τους κανονικά όπως και πριν, χωρίς να επισυνάπτουν σ’ αυτά οποιοδήποτε πιστοποιητικό ή βεβαίωση υποβολής δήλωσης.

Φιλαράκια αυτό υπογραμμίζει σε νέα διευκρινιστική επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος της Κτηματολόγιο ΑΕ, κ. Γούλας, προς τους συμβολαιογραφικούς και δικηγορικούς συλλόγους της χώρας, το κείμενο της οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τον κατάλογο με τα 76 γραφεία κτηματογράφησης εδώ.