Κυριακή 25 Μαΐου 2008

Φαντάσματα του παρελθόντος.

Συνέντευξη παραχώρησε ο τέως βασιλιάς στο Βήμα της Κυριακής, καταθέτοντας τις απόψεις του σχετικά με την περίοδο του 1965. Σχετικά με τα όσα αναφέρονται στο απόρρητο έγγραφο της CIA, ότι τα Ανάκτορα είχαν από τις αρχές του 65 σχεδιάσει την αποπομπή του Γεωργίου Παπανδρέου, ο τέως βασιλιάς σαφώς ενοχλημένος επιμένει ότι δεν υπήρξε συνωμοσία ή πίεση στον Γέρο της Δημοκρατίας. Σχετικά με το ρίξιμο της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου τον Ιούλιο του 65 και την άρνηση του να αναλάβει ΓΕΕΘΑ δήλωσε ότι αιτία ήταν έρευνα της υπόθεσης ΑΣΠΙΔΑ.

Φιλαράκια όσον αφορά τις αναφορές του στα όσα δήλωσε ο Μητσοτάκης δήλωσε πως απορεί πώς μετά από 45 χρόνια δηλώνει αυτά που δηλώνει. Τέλος δηλώνει άγνοια για τον χρηματισμό βουλευτών της τότε Ένωσης Κέντρου να αποχωρίσουν και έτσι να προκληθούν τα Ιουλιανά. Φιλαράκια τελικά φαντάζεστε μια ζωντανή αντιπαράθεση μεταξύ τους, θα τη αντέχανε.


Γιατί όχι ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ο Πάγκαλος.

Ταμπού θεωρεί ο Θ. Πάγκαλος τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ως αντίδοτο για να μη φθάσουμε σε μια τέτοια κατάληξη προτείνει την κοινή κάθοδο ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ, που θα πολλαπλασιάσει τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς.

Φιλαράκια το άλλο αξιοσημείωτο στη συνέντευξη αυτή του Θ. Πάγκαλου στο «Έθνος» είναι και η θέση του στο ερώτημα αν το ΣΥΡΙΖΑ δεν δεχθεί μια τέτοια πρόταση, δήλωσε ότι «θα συζητήσω όλες τις πολιτικές λύσεις που υπάρχουν. Βλέπω, όμως, ότι η ΝΔ ακολουθεί μια συστηματική πολιτική άρνησης της αλήθειας και δεν δίνει αυτή τη δυνατότητα».

Πηγή Έθνος

Μαύρα χρήματα σε ακίνητα.

Με μαύρα χρήματα φέρονται να έχουν αγοράσει ακίνητα και οικόπεδα, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Siemens, στις Κυκλάδες και τις Σπέτσες, σύμφωνα με την Καθημερινή.

Φιλαράκια πολύ πιθανώς να μην είναι οι μόνες περιοχές, στις οποίες έχουν επενδυθεί μαύρα χρήματα με στόχο το ξέπλυμά τους, δείτε την αλόγιστη ανοικοδόμηση ειδικών περιοχών όπως η Αράχωβα π.χ. και με τι είδους πολυτελή ακίνητα.

Τελικά νικήτρια της Eurovison η Ρωσία

Τελικά σε Τρίτη θέση η Καλομοίρα και πάλι συγχαρητήρια και για την Τρίτη θέση

Φιλαράκια αν λάβουμε υπόψη της συμμαχίες που υπήρξαν στη ψηφοφορία εμείς θεωρούμε το Καλομοιράκι πρώτο και με διαφορά και πάλι συγχαρητήρια στην Κλομοίρα μας.