Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

Όνειρα τέλος για την Εθνική μας.

Τέλειωσαν τα όνειρα για την Εθνική μας ομάδα, πρώην Πρωταθλήτριας Ευρώπης. Το τραγικό λάθος του Νικοπολίδη στο 33΄ έδωσε το δικαίωμα στον Ρώσο Zyryanov να κάνει το 1-0 για τους Ρώσους σκορ με το οποίο ηττήθηκε η Ελλάδα.

Φιλαράκια αυτό ήταν το τέλος της Εθνικής μας για το Euro 2008. Ας ελπίσουμε ότι στην επόμενη διοργάνωση θα έχουμε καλύτερη τύχη.

Εμείς αποχαιρετούμε το ακόλουθο video την εθνική Ελλάδος.

Euro 2008 : Σουηδία – Ισπανία 1-2

Σε ένα παιχνίδι, στο οποίο και οι δύο ομάδες προερχόμενες από νίκες, η Σουηδία επί της Εθνικής μας ομάδας και η Ισπανία επί της Ρωσίας, επεδίωξαν την νίκη η κάθε μία για λογαριασμό της, προκειμένου να εξασφαλίσουν από απόψε την πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο του Euro. Η νίκη με 1-2 ήλθε στο 92΄ για τους Ισπανούς οι οποίοι έκαναν το δύο στα δύο. Πρώτη προηγήθηκε η Ισπανία στο 15΄ κάνοντας το 0-1 με τον Torres και ισοφάρισε σε 1-1 στο 34΄ με τον πολύ Ibrahimovic, τον οποίο στο 46΄ τον αντικατέστησε ο Rosenberg το δεύτερο τέρμα για τους Ισπανούς και το νικητήριο στο 92΄ με τον Villa.

Φιλαράκια μετά από αυτό το παιχνίδι η κατάσταση στον όμιλο της Εθνικής μας ξεκαθαρίζει για τους Ισπανούς με τους 6 βαθμούς, και η Σουηδία παραμένει στους 3 βαθμούς και περιμένουμε την εξέλιξη του αγώνα της Εθνικής μας με την Ρωσία ευχόμενοι καλή επιτυχία στους διεθνείς μας και με τη νίκη.

Προσγειώθηκε σήμερα το Ντισκάβερι

Προσγειώθηκε σήμερα με ασφάλεια στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι της Φλόριντα, το αμερικανικό διαστημικό λεωφορείο «Ντισκάβερι», μετά από 14 ημέρες παραμονής του στο διάστημα.

Φιλαράκια κύριο μέλημά του ήταν η μεταφορά μιας αντλίας για την αποκατάσταση της βλάβης στην τουαλέτα του Διαστημικού Σταθμού, καθώς και η μεταφορά του μεγαλύτερου μέρους ιαπωνικού εργαστηρίου "Κίμπο", αξίας ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Ένταση έξω από το χώρο της συνόδου των πρυτάνεων


Ένταση δημιουργήθηκε λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι έξω από το ξενοδοχείο που φιλοξενείται η 58η σύνοδος των πρυτάνεων των ΑΕΙ.

Φιλαράκια οι εργασίες της 58ης Συνόδου των Πρυτάνεων των ΑΕΙ όλης της χώρας που θα ολοκληρωθούν το βράδυ του Σαββάτου παρουσία και του Υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Έφοδος αντιεξουσιαστών σε σούπερ μάρκετ

Επιδρομή σε δύο σούπερ μάρκετ, στην περιοχή Αγίου Παντελεήμονα, έκανε το μεσημέρι ομάδα ατόμων

Φιλαράκια σύμφωνα με την αστυνομία, ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και πήραν τρόφιμα, τα οποία μοίρασαν σε παρακείμενη λαϊκή.

Ταρακουνήθηκε η Ιαπωνία από 7,2 Ρίχτερ.

Τουλάχιστον δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, δέκα αγνοούνται και δεκάδες τραυματίσθηκαν από το σεισμό 7,2 Ρίχτερ με επίκεντρο στο Ιουάτε, μια αραιοκατοικημένη περιοχή, περίπου 300 χιλιόμετρα βορείως του Τόκιο. Στην περιοχή ακολούθησαν τουλάχιστον 100 μετασεισμοί.

Φιλαράκια δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι από το σεισμό, που σημειώθηκε στις 08:44 τοπική ώρα (02:54 ώρα Ελλάδας), επίσης δεν αναφέρθηκαν επίσης μέχρι στιγμής καταρρεύσεις κτιρίων, παρά μόνο διακοπή της λειτουργίας των υπερταχειών των ιαπωνικών σιδηροδρόμων.

Έκτη συνεχόμενη πτώση στο Χρηματιστήριο.

Χθες, ο βασικός δείκτης τερμάτισε στις 3.739,27 μονάδες μειωμένος κατά 2,61% και πλέον οι ζημίες του από την αρχή του έτους προσεγγίζουν το 28%, σε εβδομαδιαία σε βάση υπέστη συνολικές απώλειες 8,72%.

Φιλαράκια χθες πάντως η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 440,359 εκατ. ευρώ.

Στην Κύπρο ο Δήμαρχος Λαμιέων.

Σύμφωνα με δελτιο τύπου του Δήμου Λαμιέων, ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ.Β.Κουτκιά και τον Δημ. Σύμβουλο και πρώην Αντιδήμαρχο κ.Σπ. Ηλιόπουλο αναχώρησαν σήμερα το πρωί για την Κύπρο προκειμένου να παραστούν στις εργασίες του Δικτύου Ελληνικών Αδελφοποιημένων πόλεων με την Πάφο, και στην τελετή υπογραφής μνημονίου για την έναρξη της διαδικασίας αδελφοποίησης των Δήμων Πάφου και Χανίων.

Φιλαράκια οι Δήμοι οι οποίοι απαρτίζουν το Δίκτυο Ελληνικών Αδελφοποιημένων πόλεων με την Πάφο μέχρι σήμερα είναι, οι Πάφου, Κέρκυρας, Λαμίας, Μυτιλήνης, Πρέβεζας και Καλαμαριάς.

Διπλώματα οδήγησης σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας

Νέα διπλώματα οδήγησης σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας θα αρχίσουν να εκδίδονται από τις αρχές του 2009. Τα νέα διπλώματα θα έχουν επάνω τους την φωτογραφία των κατόχων και πολλά προσωπικά του στοιχεία.

Φιλαράκια η προσφορά πάντως δεν δωρεάν, για όσους έχουν άδεια οδήγησης δεν είναι υποχρεωτική η αλλαγή με τις νέου τύπου. Αν θέλουν όμως να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδος από τις 19 Ιανουαρίου του 2009, θα πρέπει να εφοδιαστούν με καινούργιο δίπλωμα, καταβάλλοντας 30 ευρώ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Adriana Lima διαφημίζοντας εσώρουχα μιλάει για τον έρωτα.

Φιλαράκια ελπίζω να σας άρεσε.

Συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη στις Πυραμίδες.

Μία μαγική βραδιά έζησαν όσοι παρακολούθησαν την Πέμπτη 12 Ιουνίου μπρος από τις Πυραμίδες του Καΐρου την μουσική συναυλία της Λαϊκής Ορχήστρας Μίκη Θεοδωράκη με έργα του μεγάλου συνθέτη.

Φιλαράκια ήταν μία εκδήλωση για τα 20χρονα της περίφημης Όπερας του Καΐρου, από την Ελλάδα για την Αίγυπτο, που έδειχνε το πόσο κοντά ήταν πάντοτε μέχρι και σήμερα οι πολιτισμοί των δύο χωρών, με την μουσική ενός μεγάλου έλληνα να αγκαλιάζει τις επιβλητικές τρεις Πυραμίδες και την αινιγματική Σφίγγα.

ΑΝΑ-ΜΡΑ

Το Synch στο Φεστιβάλ Αθηνών 2008

Η 5η ετήσια έκδοση του Synch Festival θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 13 έως τις 15 Ιουνίου και θα λάβει χώρα στους χώρους της Τεχνόπολις και του Μουσείου Μπενάκη (Νέο Κτίριο), ενώ πολλά παράλληλα events θα πραγματοποιούνται σε διάφορα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας.

Φιλαράκια για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Synch διεξάγεται στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών 2008 (www.greekfestival.gr), ως μία από τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Αθήνας, το διάστημα του καλοκαιριού. Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ.

Διχασμένοι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ για Παπανδρέου-Σημίτη

Διχασμένοι εμφανίζονται οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ σε ό,τι αφορά την απόφαση του κ. Γιώργου Παπανδρέου να θέσει εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας τον κ. Κώστα Σημίτη, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του ANT1.
Συγκεκριμένα, το 43,90% συμφωνεί με την απόφαση, ενώ το 41,50 διαφωνεί. Σε ερώτηση για το τι θα πρέπει να πράξει τώρα ο κ. Σημίτης, οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ σε ποσοστό 45,5% θεωρούν πως θα πρέπει να παραμείνει στο κόμμα, ενώ ποσοστό 45,4% πιστεύει πως θα πρέπει να αποσυρθεί από την ενεργό πολιτικό. Ένα 5,25% εκφράζει την άποψη πως θα πρέπει να προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος.

Φιλαράκια, πάντα σε ό,τι αφορά τους ψηφοφόρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ποσοστό 47% θεωρεί ότι η απόφαση του κ. Παπανδρέου θα ενισχύει το ηγετικό του προφίλ, ενώ 46% πιστεύει πως θα το μειώσει.Στο σύνολο των ψηφοφόρων, ποσοστό 37% συμφωνεί με την απόφαση του κ. Παπανδρέου, το 41% διαφωνεί, ενώ το 10,10% ούτε διαφωνεί ούτε συμφωνεί