Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Φανφάρας συνέχεια απόψε στον ΑΝΤ1

Απόψε 28 καλλονές θα διεκδικήσουν τους τίτλους Σταρ Ελλάς - Μις Ελλάς - Μις Γιανγκ 2008, στον 19ο Διαγωνισμό Ομορφιάς που διοργανώνει ο ΑΝΤ1 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Fever, οικοδέσποινα η Τατιάνα Στεφανίδου.

Φιλαράκια όσοι παρακολουθήσετε την φανφάρα θα απολαύσετε την εκρηκτική Πέγκυ Ζήνα, τους Goin Through και πρωταγωνιστές του απόλυτου μουσικοχορευτικού show ΜΑΜΑ ΜΙΑ σε μια μοναδική εμφάνιση. Αύριο βλέποντας τα νούμερα της AGP θα καταλάβουμε ότι τελικά μας αρέσουν οι Φανφάρες.

Λήψης μέτρων εν όψει mini καύσωνα












Φιλαράκια ετοιμαστείτε για μίνι καύσωνα με maxi μπικίνια προς τέρψη όλων των αισθήσεων.

Παραμένουν προκλητικά τα Σκόπια.

Ο αυτοαποκαλούμενος Αρχιεπίσκοπος της Μακεδονικής Εκκλησίας, παρουσία του πρωθυπουργού Γκρουέφσκι, σε λειτουργία στο Βατικανό, εξαπέλυσε επίθεση κατά της χώρας μας χωρίς καμία αντίδραση από πλευρά του σκοπιανου πρωθυπουργού.

Φιλαράκια άμεση ήταν η αντίδραση αφενός της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία κάλεσε την πολιτική ηγεσία των Σκοπίων να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις αυτές, αλλά και άλλων πολιτικών προσώπων, όπως ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, αλλά και ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ο οποίος, κατά το κήρυγμά του στον Άγιο Δημήτριο, είπε την χαρακτηριστική φράση «Μολών Λαβέ».

Πηγή ΑΝΤ1


Ο Νίκος Πατέρας νέος Πρόεδρος του ΠΑΟ

Ο εφοπλιστής Νίκος Πατέρας θα είναι ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Αυτό αποφασίστηκε στην ιστορική συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Παύλος Γιαννακόπουλος και φυσικά ο κ. Πατέρας στα γραφεία του νέου προέδρου του «τριφυλλιού».

Φιλαράκια μετά την επίσημη ανακοίνωση θα μιλήσει ο νέος Πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Το Χρηματιστήριο σήμερα.

Ο γενικός γείκτης έκλεισε στις 4.021,85 μονάδες, καταγράφοντας πτώση σε ποσοστό 1,09%.

Φιλαράκια η αξία των συναλλαγών κυμάνθηκε σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα και διαμορφώθηκε στα 121,96 εκατ. Ευρώ.

Εγκαινιάστηκε χθες η 42η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Με την παρουσία πλήθους πολιτών, εγκαινιάστηκε χθες η 42η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Λέγκα. Για πρώτη φορά συμμετέχουν ΕΟΜΕΧ, ΟΑΕΔ, τα επιμελητήρια Θεσσαλονίκης και Καρδίτσας, Κατερίνης και Πάτρας και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την επόμενη Κυριακή.

Φιλαράκια η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας είναι και αυτή ένα πανηγυράκι όπως λένε πολλοί, αλλά όπως και η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης έτσι και αυτή σε πολύ μικρότερη κλίμακα, κάτι έχουν να παρουσιάσουν, ας την επισκεφθούμε να το διαπιστώσουμε αντί κάτι να λέμε.

Πηγή Star Κεντρ. Ελλάδας

Προσέξτε τι δίνετε στα παιδιά σας να φάνε.

Φιλαράκια τα σνάκς τα οποία είναι από τα πλέον εδέσματα στα παιδιά μας χαρακτηρίζονται πιθανώς λίαν επικίνδυνα, παρακάτω αναδημοσιεύουμε σχετικό άρθρο του troktiko (δείτε σχετικά εδώ), για τα συμπεράσματα σας.

"Θα αφήσετε τα παιδιά σας, να συνεχίσουν να τρώνε τα μεταλλαγμένα συγκεκριμένα τρόφιμα;

Έχετε δει τα παιδιά σας να τρώνε κάτι από αυτά τα συγκεκριμένα τρόφιμα; Σίγουρα ναι.
Ε, λοιπόν όλα τα παρακάτω τρόφιμα-σνάκς που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή είναι με γενετικά μεταλλαγμένες ουσίες! Πρόβλημα σας είναι να αν θα τα αφήνετε να τα μασουλάνε από τη στιγμή που δεν αποσύρονται από το εμπόριο. Εμείς μια φορά τα γράφουμε....Cheetos (Tasty), Doritos (Tasty), Φουντούνια (Tasty), Lay 's (Tasty), Pitsinia (Tasty), Ruffles (Tasty), Tasty Snacks (Tasty)".

Σύσκεψη Καραμανλή – Παυλόπουλου για τις πυρκαγιές.

Το βασικό θέμα της συνάντησης του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο, σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν προετοιμασία της πολιτικής προστασίας εν όψει του καλοκαιριού, και υπό το φόβο νέων πυρκαγιών, ήταν.

Φιλαράκια στο τέλος του καλοκαιριού, ευχόμαστε να μη χρειαστεί να ξαναθυμηθούμε αυτή τη σύσκεψη για κακό αλλά για καλό.

Υπήρχαν μαύρα ταμεία στη Siemens

Ο Ρέινχαρντ Ζίκατζεκ, 57 ετών, υπεύθυνος πωλήσεων της Siemens από το 2004, και ο οποίος παραδέχτηκε σήμερα το πρωί, στη δίκη που άρχισε στη Γερμανία την ύπαρξη μαύρων ταμείων στη Siemens.

Φιλαράκια η συγκεκριμένη δίκη στη Γερμανία αυξάνει τις προσδοκίες ότι θα δοθούν στη δημοσιότητα όλες οι λεπτομέρειες του σκανδάλου και για τις περιπτώσεις που αφορούν την Ελλάδα.


Θανατηφόροι οι ανεμοστρόβιλοι στις ΗΠΑ

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην κεντρική Αϊόβα, στις πόλεις Πάρκερσπουργκ και Νιού Χάρτφορντ μετά το πέρασμα ανεμοστρόβιλου στις 18.00 τοπική ώρα (01.00 ώρα Ελλάδος σήμερα), ενώ στη Μινεσότα ανεμοστρόβιλος προκάλεσε τον θάνατο ενός δίχρονου παιδιού σύμφωνα με CNN.
Φιλαράκια 22 θανάτους ανθρώπων και τον τραυματισμό πολλών άλλων έχουν προκαλέσει ανεμοστρόβιλοι, από τις αρχές Μαΐου στις νοτιοανατολικές Πολιτείες της Αμερικής.

Ερντογάν κατά Δικαστηρίου.

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός απαντώντας ουσιαστικά στην ανακοίνωση του Συμβουλίου των Προέδρων του Ανώτατου Δικαστηρίου, που συνήλθε την περασμένη εβδομάδα δήλωσε ότι το Δικαστήριο δεν είχε κανένα δικαίωμα να εκδώσει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση ενώ επέκρινε την αναφορά ότι «συγκεκριμένοι πολιτικοί κύκλοι προσπαθούν να επηρεάσουν και να ελέγξουν το δικαστικό σύστημα».
Φιλαράκια ανέφερε επίσης ότι θα ήταν «προδοσία», κατά την έκφρασή του, για τα 16.5 εκατομμύρια των πολιτών, που στήριξαν το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, αυτή η ανακοίνωση να μείνει χωρίς απάντηση.

Δεν αποκλείονται διακοπές λέει η ΔΕΗ

Η ΔΕΗ δεν αποκλείει διακοπές, εφόσον συνεχιστεί η κατάληψη του ΑΗΣ Κοζάνης, και προειδοποιεί ότι σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχει άμεσος κίνδυνος να «σβήσει» εντελώς ο σταθμός, αυτό σημαίνει πως το ηλεκτρικό σύστημα της χώρας θα χάσει 1300 MW.
Φιλαράκια σήμερα αρχίζει συντήρηση στη γραμμή ισχύος 500ΜW της ηλεκτρικής διασύνδεσης της χώρας μας με την Ιταλία, που θα διαρκέσει 10 ημέρες, λάβετε υπόψη ότι οι θερμοκρασίες μέσα στην εβδομάδα αναμένονται υψηλές, για την Τετάρτη η ΕΜΥ προβλέπει έως 36 βαθμούς.

Φάλαινα στην Κεφαλονιά

Οι φάλαινες στο Ιόνιο πλέον είναι ελάχιστες, μια από αυτές βρέθηκε νεκρή στα ανοιχτά του Κόλπου Σάμης, στην Κεφαλονιά. Η συγκεκριμένη φάλαινα είχε μήκος 15,5μ.
Φιλαράκια σύμφωνα με δηλώσεις στα Νέα ο Θοδωρής Τσιμπίδης, διευθυντής του Ινστιτούτου Αρχιπέλαγος, ως αιτίες θανάτου ανέφερε : «Συνήθως συγκρούονται με κάποιο πλοίο. Λιγότερες είναι οι περιπτώσεις τροφικής δηλητηρίασης, ενώ έχουν καταγραφεί ακόμα και περιπτώσεις θανάσιμου τραυματισμού κατά τη διάρκεια ασκήσεων του Ναυτικού».
Πηγή in.gr

Η Diet Coke περιέχει επικίνδυνο συντηρητικό

Δεν μας φτάνουν τα προβλήματα με το ουκρανέλαιο, την ίδια ώρα, ανησυχία προκαλεί διεθνώς η παρέμβαση του βρετανικού ΕΦΕΤ για αφαίρεση συντηρητικής ουσίας από το αναψυκτικό Diet Coke, όπως αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος». Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Φιλαράκια πρέπει να σημειωθεί ότι το συντηρητικό που παραμένει στη σύσταση και άλλων ανταγωνιστικών αναψυκτικών, ευθύνεται για υπερκινητικότητα στα παιδιά, μείωση του δείκτη της νοημοσύνης και πιθανές καρκινογενέσεις.


Ο Χρυσός Φοίνικας των Καννών στην ταινία «Αννάμεσα στους τοίχους».

Κατά την απονομή των βραβείων, το Χρυσό Φοίνικα στο 61ο Φεστιβάλ των Καννών κέρδισε η ταινία «Ανάμεσα στους τοίχους» του Λοράν Καντέ. Ενώ Μεγάλο Βραβείο κέρδισε η ταινία «Γκομόρα» του Ματέο Γκαρόνε.
Φιλαράκια η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Σον Πέν (στη θέση του προέδρου) τους ηθοποιούς Σέρτζιο Καστελίτο, Νάταλι Πόρτμαν, και Αλεξάντρα Μαρία Λάρα όπως και τους σκηνοθέτες Αλφόνσο Κουαρόν, Ρασίντ Μπουσαρέμπ και Απιχατπόνγκ Βερασεθάκουλ