Σάββατο 24 Μαΐου 2008

Συμπλοκή με ένα νεκρό στην Ομονοία.

Λίγο τα μεσάνυχτα προς Σάββατο ένας αλλοδαπός επιχείρησε να κλέψει ένα Έλληνα τοξικομανή 29χρονο, αλλά αυτός αντέδρασε. Κατά τη συμπλοκή, ο Ελληνας έβγαλε σουγιά και τραυμάτισε τον Ιρακινό στο στήθος και στην κοιλιά, ενώ τραυματίστηκε και ο ίδιος στο δεξί μηρό.

Φιλαράκια τελικά και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου ο Ιρακινός άφησε την τελευταία του πνοή. Ο 29χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 στο Μπάσκετ

Σημαντική νίκη πήρε απόψε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με ε 83-79, ωστόσο, οι "ερυθρόλευκοι" δυσκόλεψαν ιδιαίτερα τους "πράσινους" στην έδρα τους, παλεύοντας έως το τελευταίο λεπτό.

Φιλαράκια το επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Τρίτη (20:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ουγκαρία - Ελλάδα 3-2

Δεν ήταν τελικά καλή ημέρα σήμερα για την Εθνική μας ομάδα στη Βουδαπέστη, στο στάδιο «Φέρεντς Πούσκας» στο φιλικό αγώνα με την ομάδα της Ουγκαρίας. Ο αγώνας είχε την ακόλουθη εξέλιξη : στο 45΄: 0-1! γκολ για την Εθνική Ομάδα με τον Αμανατίδη, στο 46΄: 1-1! η Ουγγαρία ισοφαρίζει με σκόρερ τον Ντζούντζακ, στο 59΄: 2-1! η Ουγκαρία προηγείται στο σκόρ με γκόλ του Γιούχαζ, στο 63΄: 3-1! η Ουγκαρία διευρύνει το σκόρ με τον Βάντολτς και τέλος στο 90΄+1΄: 3-2! Ήρθε η μερική λύτρωση και μείωση με γκόλ του Λυμπερόπουλου.

Φιλαράκια η χαρά των Ούγκρων φιλάθλων δεν περιγράφεται για την νίκη της επί της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, ενώ στους Έλληνες φιλάθλους έμεινε ο προβληματισμός και τα ερωτηματικά για την ήττα.

Ποιοι κατηγορούνται για παιδοφιλία.

Φιλαράκια όλη η Ελλάδα μαζί και ο υπουργός ζητάνε να μάθουν τα ονόματα των παιδοφίλων σας τα παραθέτουμε και εμείς με τη σειρά μας αυτούσια όπως τα δημοσιεύει το trpktiko.

Ονόματα ζητάει ο υπουργός, ονόματα θα πάρει. Ποιοι είναι οι 21 που κατηγορούνται για το μεγάλο κύκλωμα παιδοφιλίας; Για το μεγαλύτερο αποτρόπαιο έγκλημα μέσω του διαδικτύου που εξάρθρωσε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος; Έχουμε και λέμε:
1). Βασταρδής Αναστάσιος(38) άνεργος,
2). Μπελιζενίτης Βαγγέλης(38) φωτογράφος,
3). Ζώης Λεωνίδας (42) ιδ. υπάλληλος,
4). Καραχάλιος Γιάννης(38)Επιχειρηματίας,
5). Χιωτάκης Αντώνης(49) ιδ. υπάλληλος,
6). Ζήσιμος Αντώνης-ιδ.υπάλληλος,
7). Κυριακίδης Δημήτρης -Γιατρός(Βέροια),
8). Κατσαβός Δημήτρης-στρατιωτικός(Λάρισα),
9). Ρώρρας Θανάσης(45) Μουσικός,
10).Κουγιουμτζής Κώστας (31) τεχνικός Η/Υ,
11).Νικολουδάκης Σπύρος (29)τεχνικός Mega,
12).Γεωργιάδης Βασίλης (44)ηλεκτρολόγος,
13).Oldfield derek-Ιδ. υπάλληλος,
14).Θυμωδέας Φώτης-Εκπαιδευτικός,
15).Σουκαλόπουλος Δημήτρης (40)
16).Γεωργιάδης Δημήτρης(37)ιδ. υπάλληλος,
17). Καραμουσαδάκης Παναγιώτης,
18).Παπαευαγγέλου Αλέξανδρος (31) οικονομολόγος,
19).Πατίκας Δημήτρης (27) διατροφολόγος,
20). Καρανικόλας Λεωνίδας (41) εισοδηματίας.
21).Πανταζής Νίκος (51) ηλεκτρολόγος-μηχανικός
Αυτοί είναι οι 21 που κατηγορούνται και...
...όλος ο κόσμος ζητάει να μάθει τα ονόματα τους. Πάρτε τα όχι για να τους λιντσάρεται, αλλά ίσως να τους λυπηθείτε. Κανείς δεν μπορεί να μπει σε μια άβυσσος όπως είναι η ψυχή ενός ανθρώπου. Δεν μπορεί να βάλουμε για όλους το χέρι μας στην φωτιά ότι ήταν...τέρατα αλλά η δικαιοσύνη θα κρίνει. Μπορεί κάποιοι να είναι αθώοι., Αυτοί κατηγορούνται. Τους αποκάλυψε σήμερα η espressο και οι δημοσιογράφοι Γ.Καρράς-Στ. Χίος


Επίθεση Αλέκας από το Ηράκλειο

Κριτική στην κυβέρνηση με σκληρή γλώσσα στο ΠΑΣΟΚ και στο ΣΥΡΙΖΑ άσκησε από το Ηράκλειο της Κρήτης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. «ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αναλώνονται σε αντιπολίτευση παραπολιτικής, την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ πατώντας επί πτωμάτων, προβαίνει σε δήθεν μεταρρυθμίσεις και επιταχύνει το πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων» ανέφερε η κ. Παπαρήγα.

Φιλαράκια περί κριτικής ο λόγος αλλά για το «λάδι» από τη «φίλη» της χώρα Ουκρανία τίποτα. Η Αλέκα Παπαρήγα επισκέπτεται το Ηράκλειο στο πλαίσιο της πορείας του ΚΚΕ προς το λαό.

Πανελλήνιες, οι λύσεις των θεμάτων

Δείτε εδώ τις Λύσεις των σημερινών θεμάτων όπως τα δημοσιεύει το Σκάϊ

1. Νεοελληνική Φιλολογία εδώ

2. Μαθηματικά εδώ

Φιλαράκια εξεταζόμενοι καλή δύναμη για τη συνέχεια.

Καραμανλής: “Η μεταρρύθμιση στην Παιδεία θα συνεχιστεί”

Την αποφασιστικότητά του να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις στον τομέα της Παιδείας εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από τις Σέρρες, όπου βρίσκεται σε περιοδεία.

Φιλαράκια στην εμμονή του για την μεταρρύθμιση στην παιδεία αναφέρθηκε σε δήλωση του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή που είχε ως εξής : «Η σημαντικότερη πολιτική παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή είναι το να μην υποκύπτει ένας ηγέτης στο πρόσκαιρο πολιτικό κόστος, αλλά το να θέτει το συμφέρον του τόπου και των πολιτών πάνω από κάθε άλλον υπολογισμό». Εμείς Κωστή ελπίζουμε να ακολουθήσεις τις ρήσεις του.

Οι εκλογές στα ΤΕΙ Λαμίας

Στα ΤΕΙ Λαμίας διεξήχθησαν ομαλά και σε ήρεμο κλίμα οι εκλογές χθες το πρωί. Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης

Φιλαράκια σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα νέος Πρόεδρος του ΤΕΙ Λαμίας εξελέγη ο Σταύρος Καρκάνης με ποσοστό ψήφων 54,2% έναντι 42,7% του Νίκου Ασημάκη.

Στη Λαμία η νέα αστυνομική γκάφα.

Αλλοδαπός δραπέτευσε από τα κρατητήρια του Α. Τ. Λαμίας αλλά ευτυχώς συνελήφθη μέσα στο τρένο προς Αθήνα.

Φιλαράκια τελικά μαζί με τον αλλοδαπό στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν και 4 αστυνομικοί που είχαν βάρδια γιατί δεν είχαν λάβει τα προβλεπόμενα μέτρα.

Πηγή ΛΑΜΙΑ FM1

Αλυσοδέστε Τράπεζες τα ΑΤΜ

Ξήλωσαν σήμερα τα ξημερώματα, από υποκατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στο Ασήμι Ηρακλείου, το ΑΤΜ σπάζωντας τη τζαμαρία του υποκαταστήματος, και με κλάρκ το τοποθέτησαν σε φορτηγό καταφέρνοντας να διαφύγουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Φιλαράκια οι Τράπεζας θα πρέπει πλέον να αλυσοδέσουνε τα ΑΤΜ διότι τελευταία τα έχουν ρημάξει και ιδιαίτερα στην Κρήτη.


Ρουφιάνοι λόγω κρατικής αδυναμίας

Σε συνέντευξη του στο ALTER και στο Νίκο Χατζηνικολάου ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σωτήρης Χατζηγάκης άφησε ανοικτό παράθυρο για νομοθετικές ρυθμίσεις για τη χρήση της κρυφής κάμερας, όταν υπάρχουν λόγοι δημοσίου συμφέροντος.
Φιλαράκια δηλώνοντας αδυναμία το κράτος να αντιμετωπίσει διαφορετικά τη διαφθορά μας καλεί να γίνουμε ρουφιάνοι με μια κάμερα στο χέρι όπως ο Τριανταφυλλόπουλος και βλέπουμε γιατρο να παίρνει φακελάκι να το παίζουμε, βλέπουμε εφοριακό να παίρνει φακελάκι να το παίζουμε.

Καλομοίρα, Τι δεν πρέπει να ψηφίσετε

Εάν θέλουμε απόψε να δούμε τη Καλομοίρα μας νικήτρια δεν θα πρέπει να ψηφίσουμε τις ποιο επικίνδυνες χώρες οι οποίες είναι η Ρωσία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Αρμενία, Ισπανία και Ανδόρα.

Φιλαράκια έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και την συμπάθεια των Ευρωπαίων (και απ’ ότι μαθαίνουμε, ιδιαίτερα των Ισπανών) η μικρή μας Καλομοίρα, επομένως προσοχή ποιον θα ψηφίσετε, γιατί αν δώσετε ψήφους στα άλλα φαβορί κινδυνεύουμε!

42η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας σας περιμένουμε

Ανοίγει απόψε στις 10:00μμ τις πύλες της η 42η Πανελλήνια έκθεση Λαμίας ένα αξιόλογο σταυροδρόμι του Εμπορικού και Βιοτεχνικού κόσμου. Μια επίσκεψη στου χώρους της θα σας ικανοποιήσει. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την 1η Ιουνίου.

Φιλαράκια διαβάστε εδώ τον χαιρετισμό του Δημάρχου της Πόλης μας κ Γ. Κοτρωνιά για την έκθεση.

Μπάρ η «Αιωνιότητα» και κάτι τρέχει…

Ένας Ουκρανός αποφάσισε για διαφημιστικούς λόγους να κατασκευάσει ένα μπάρ, σε σχήμα φέρετρου με το όνομα «Αιωνιότητα», το οποίο αντί για τραπέζια το μπαρ θα έχει μικρότερα, συνηθισμένα φέρετρα, στα οποία θα μπορούν να καθίσουν οι θαμώνες για να πιούν το ποτό τους υπό το φως των κεριών.

Φιλαράκια δεν λέω ωραία και ρομαντική η ιδέα, αλλά μήπως το στυλ φέρετρου της φωτογραφίας είναι πολύ καλλίτερο; Λέω τώρα εγώ. Και αν θέλετε να δείτε και την Ελληνική ευρηματικότητα δείτε εδώ δεν πρόκειτε για διαφήμιση.

Ο Καμπουράκης εκτός Μega

Σύμφωνα μα αναφορά του troktiko δείτε εδώ, ο Δημήτρης Καμπουράκης μετά την αποκάλυψη του βουλεύματος σχετικά με το DVD της Τσέκου, που λέι ότι το είδαν τελικά στο Μεγάλο Κανάλι δεν αποκλείεται να τελειώσει από το Mega.

Φιλαράκια τελικά τα πολλά καλαμπούρια και οι πλάκες με δημοσιογράφους φαίνεται πως βλάπτουν αν όχι την υγεία το πορτοφόλι, αν και ο Θεός γι’ αυτούς είναι μεγάλος.

Στη βουλή να πάει η υπόθεση Siemens.

Στη βουλή ζητάει να πάει η υπόθεση Siemens, ο εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου ο οποίος διενεργεί την προανάκριση για την υπόθεση των μαύρων ταμείων της, γιατί όπως αναφέρει από τις καταθέσεις των Γερμανών εμπλεκομένων στη δικογραφία προκύπτει η συμμετοχή πολιτικών προσώπων.

Φιλαράκια στο μεταξύ εντάλματα σύλληψης και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ενδέχεται να επιβληθούν σε μερικούς από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, σύμφωνα δε με πληροφορίες του Σκάϊ, αυτό θα συμβεί με την έναρξη της ανάκρισης, για όσους κριθούν κατηγορούμενοι.

Πηγή ΣΚΑΙ