Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ GAY ΜΑΘΗΤΕΣ

Ένα σχολείο στην Ταϊλάνδη έχει δημιουργήσει τουαλέτες για την εξυπηρέτηση των Gay μαθητών και μάλιστα υπάρχει και πινακίδα για να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, που εμφανίζει ένα άνθρωπο μισό αρσενικό και μισό θηλυκό δείτε το

Φιλαράκια το σχολείο Kamphaeng School in Si Sa Ket βρίσκεται στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη και άνοιξε ξεχωριστές τουαλέτες, για να φιλοξενήσουν τις εκατοντάδες των Gay φοιτητών.

ΜΑΧΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΥΡΙΝΑ ΜΕΤΩΠΑ

Η φωτιά στον Άγιο Στέφανο, κοντά στην εθνική οδό, έχει τεθεί υπό έλεγχο ενώ στο μέτωπο της πυρκαγιάς στη Σταμάτα που κρίνεται από την Πυροσβεστική πιο δύσκολη έχουν σπεύσει 12 οχήματα με 36 πυροσβέστες και συνδράμουν και εναέρια μέσα. Όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Αττικής, υποστράτηγος κύριος Γεροκώστας, η φωτιά ξεκίνησε από την Αμυγδαλέζα και εκτείνεται σε τρία μέτωπα καίγοντας πεύκα και πουρνάρια. Η πυρκαγιά βρίσκεται προς το παρόν μακριά από σπίτια (κυρίως εξοχικές κατοικίες), ωστόσο στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Στο μεταξύ, υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι σε δασική δύσβατη περιοχή κοντά στην Αιδηψό της Εύβοιας. Η φωτιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή χωρίς ωστόσο να κινδυνεύουν μέχρι στιγμής κατοικίες. Πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής βρίσκονται στο σημείο ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν και τέσσερα αεροσκάφη.

Πυρκαγιά επίσης εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην Αγία Πελαγία Κυθήρων και πήρε γρήγορα διαστάσεις, έχοντας κάψει περίπου διακόσια στρέμματα με χαμηλή βλάστηση. Το έργο κατάσβεσης της πυρκαγιάς η οποία είναι σε πλήρη εξέλιξη συντονίζει ο περιφερειάρχης της πυροσβεστικής Πελοποννήσου Αρχιπύραρχος Παναγιώτης Μπονάτσος. Στην περιοχή βρίσκονται τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, πεζοπόρο τμήμα, ενώ ρίψεις από αέρος πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη καναντέρ, δύο αεροσκάφη πεζετέλ και ένα ελικόπτερο. Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στη χωματερή του Σοχού Θεσσαλονίκης. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία γύρω στις 2.30 το απόγευμα, χωρίς πάντως να απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Στην περιοχή έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Φιλαράκια τελικά είναι θέμα αν θα μείνει κάτι χωρίς να καεί

Καθημερινή

Το χρηματιστήριο σήμερα

Ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε σήμερα στις 3.424,16 μονάδες, παρουσιάζοντας πτώση σε ποσοστό 1,72%.

Φιλαράκια η αξία των συναλλαγών σήμερα διαμορφώθηκε στα 287,7 εκατομμύρια ευρώ.

ΝΕΑΡΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ

Σε αγροτική περιοχή της Γιάλοβας Μεσσηνίας διερχόμενο αυτοκίνητο εντόπισε 26χρονο νεκρό μέσα στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αλλά για αυτοχειρία, καθώς δίπλα του βρέθηκε μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατασχέθηκε και θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έλεγχο.

Φιλαράκια προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Πύλου, ενώ η σωρός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Ναυπλίου για νεκροψία - νεκροτομή.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ

Η αύξηση της τιμής της βενζίνης παρέσυρε σε ανοδική τροχιά και τις τιμές των γαϊδουριών, αφού σύμφωνα με τους κατοίκους του βουλγαρικού χωριού Μποσούλια, κοντά στο Πάζαρτζικ, διπλασιάστηκε η τιμή αγοράς των συμπαθών αυτών τετράποδων. Σύμφωνα με τον Άνγκελ Μίλκιν, αγρότη της περιοχής, η τιμή για ένα καλό γαϊδούρι έχει εκτοξευτεί στα 1.000 λέβα (περίπου 500 ευρώ) από 500 λέβα που ήταν πριν από λίγο καιρό.

Φιλαράκια βάσει, μάλιστα, όσων αναφέρονται στην ιστοσελίδα του «Sofia News Agency», τα γαϊδούρια έχουν μεγαλύτερη ζήτηση από ό,τι τα άλογα, αφού έχουν μεγαλύτερη αντοχή, δουλεύουν περισσότερο και … τρώνε λιγότερο.

ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΧΤΥΠΑ ΓΙΑ Deutsche Telekom, Siemens ΚΑΙ Ericsson

Στην σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Intracom ο Σωκράτης Κόκκαλης, εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου του ΟΤΕ Παναγή Βουρλούμη, για τη δήλωση του ότι «οι προμήθειες του ΟΤΕ πριν το 2004 συνιστούσαν «έγκλημα κατά του τηλεπικοινωνιακού οργανισμού και της ελληνικής οικονομίας» και είπε «Γιατί δεν ρωτά ο κ. Βουρλούμης τον συνεταίρο του, την Deutsche Telekom, σε τι τιμές αγόραζε αυτός από την Siemens και την Ericsson;»

Φιλαράκια ο Κόκκαλης επέκρινε και τηην οικονομική συμπεριφορά λέγωντας ότι «Πόσους Έλληνες πολιτικούς έχετε δει να υποστηρίζουν τις ελληνικές εταιρείες», προσθέτοντας ότι οι ξένοι πολιτικοί κοιτάζουν πρώτα απ' όλα να προωθήσουν τα εθνικά τους συμφέροντα.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO KAI AKOYSTE PJ Harvey

Φιλαράκια καλό για μσημερι.

Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΒΑΘΙΕΣ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Υπάρχει ραγδαία έξαρση της ακρίβειας διεθνώς που επηρεάζει και την Ελλάδα, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για την ακρίβεια, με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Καραμανλής έκανε επίσης λόγο για χρόνιες παθογένειες στην ελληνική αγορά που εκδηλώνονται ακόμη πιο έντονα στους δύσκολους καιρούς.

Φιλαράκια ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι τα πιο σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία είναι η ανεργία και η ακρίβεια, γιατί πλήττουν δυσανάλογα τους κοινωνικά ασθενέστερους. «Δεν αντιμετωπίζονται εύκολα ούτε από τη μια στιγμή στην άλλη, έχουν βαθιές ρίζες», ανέφερε χαρακτηριστικά. Απέδωσε παράλληλα την έκρηξη της ακρίβειας πρωτίστως στις υψηλές τιμές πετρελαίου.

Ναυτεμπορική

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΓΚΟΜΑΧΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

«Ο Έλληνας πολίτης αγκομαχά στο σούπερ μάρκετ και την ίδια ώρα ακούει συνομιλίες για τεράστια σκάνδαλα και μίζες, για μεγάλα ποσά», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Πρέπει να απαλλάξουμε τον Έλληνα πολίτη που αγκομαχά από το γεγονός ότι υπάρχουν πολιτικοί που χρηματίζονται, τόνισε. Ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε τον πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στην υπόθεση αυτή, η οποία, όπως είπε, κουκουλώνεται. Ο κόσμος, τόνισε, προσβάλετε και υπάρχει σκιά ότι οι πολιτικοί τα πιάνουν και πρέπει να σώσουμε την τιμή του πολιτικού κόσμου.

Φιλαράκια ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε σωστές τις θέσεις που διατύπωσε χθες ο κ. Παπανδρέου, αλλά πρόσθεσε ότι πρέπει να ομολογήσει ότι το σπορ με τις προμήθειες ήταν σε υψηλά επίπεδα κατά την διακυβέρνηση του κόμματός του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΡΜΑ

Κατατέθηκε χθες για ψήφιση στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας για τη θέσπιση μέγιστου χρόνου παραμονής των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στους Πίνακες Αναπληρωτών.

Φιλαράκια τις τελικές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου, όπως διαμορφώθηκαν μετά από διαβούλευση με την Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών, μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ.

25ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΒΛΑΧΩΝ

Πραγματοποιείται στο νομό Τρικάλων το τριήμερο από 4 έως 6 Ιουλίου το 25ο πανελλήνιο αντάμωμα Βλάχων υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων.
Φιλαράκια συνδιοργανωτές είναι ο δήμος Τρικκαίων, ο δήμος Καλαμπάκας, η Φιλεκπαιδευτική Αδελφότητα Τζούρτζιας, ο δήμος Αιθήκων και οι σύλλογοι Βλάχων Τρικάλων. Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο Περτούλι, την Καλαμπάκα και την πόλη των Τρικάλων. Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

ΕΚΘΕΣΗ «Καράβια και Θάλασσες» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Χριστόδουλος Οικονομίδης, η Πρόεδρος του Κέντρου Μαύρης Θάλασσας Χριστίνα Κελεσίδου και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμαριάς Ιωάννης Ιωσηφίδης σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής, με θέμα «Καράβια και Θάλασσες», που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008, στις 8 το βράδυ, στον πολυχώρο τέχνης Remezzo (Νικολάου Πλαστήρα 2, παραλία Αρετσού, Καλαμαριά).
Φιλαράκια στην έκθεση «Καράβια και Θάλασσες» θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Κώστας Λούστας, Νίκος Ζάρρας, Χριστίνα Κελεσίδου, Ταμάρα Κεσσίδου, Φωτεινή Μουζενίδου, Βασίλης Μουταφίδης, Ιλόνα Τσομάκου, Ειρήνη Φιλιππίδου. Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ναυτικής Εβδομάδας 2008 και θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 15 Ιουλίου 2008 (ώρες λειτουργίας 18.00-21.00).

ota

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ ΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, με αφορμή όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της συνέντευξής Τύπου που παραχώρησε, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υπέπεσε σήμερα σε βαρύτατο εναντίον μου ολίσθημα. Πρώτον: Ουδεμία απολύτως διαρροή σχετικά με την υπόθεση Siemens προέρχεται από το γραφείο μου, γεγονός που μπορούν να βεβαιώσουν όλοι οι δημοσιογράφοι. Δεύτερον: Θα έπρεπε οι νομικοί του σύμβουλοι να τον έχουν πληροφορήσει ότι δεν είμαι υπόδικος. Ως δικηγόρος της Siemens επιτελώ το χρέος μου συνδράμοντας στο έργο της την Ελληνική Δικαιοσύνη. Περιμένω από τον κ. Γ. Παπανδρέου πλήρη αποκατάσταση».

Φιλαράκια αυτό το ότι «δεν είμαι υπόδικος» του Λυκουρέζου προς τον Γιωργάκη τι να υπονοεί;

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΜΑΣ

Αναφερόμενοι στη χθεσινή πτώση των υπερατλαντικών αγορών είχαμε αναφέρει πως αιτία ήταν οι προβλέψεις για τις τιμές του πετρελαίου, διαβάστε εδώ. Σήμερα η τιμή του πετρελαίου καταγράφει αλλεπάλληλα ρεκόρ φθάνοντας τα 141,71 δολλάρια.

Φιλαράκια αιτία κατά τους Reuters είναι η είδηση πως η Λιβύη ενδέχεται να μειώσει την παραγωγής της, το αδύναμο δολάριο αλλά και τα σχόλια του προέδρου του ΟΠΕΚ, Σακίμπ Χελίλ, σύμφωνα με τα οποία οι τιμές θα μπορούσαν να ανέλθουν στα 170 δολάρια στους επόμενους μήνες.

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

Η Αθήνα οδηγείται σε κυκλοφοριακό έμφραγμα καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί δραματικά τα αυτοκίνητα στους δρόμους, δήλωσε στο ΣΚΑΪ, ο υπουργός Μεταφορών Κωστής Χατδηδάκης. Επισήμανε την ανάγκη να ληφθούν μέτρα τα οποία όπως είπε θα ενοχλήσουν κάποιους αλλά θα έχουν πρόσκαιρο κόστος.
Φιλαράκια μπορεί ο κ. Χατζηδάκης, να τόνισε ότι πρέπει να βελτιωθεί ο στόλος των ΙΧ και να ενισχυθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά αυτά τα ακούμε χρόνια και χρόνια τώρα και αποτέλεσμα δεν υπάρχει, το θέμα είναι αν μπορεί να γίνει κάτι άμεσο και αποτελεσματικό.

ΣΚΑΪ

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ SIEMENS ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Η υπόθεση SIEMENS αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της μάχης των πολιτικών αρχηγών σήμερα στη Βουλή, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που έχει ζητήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου για την ακρίβεια. Χθές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε κάθαρση από τα σκάνδαλα, μέσω Εξεταστικών Επιτροπών, και αμέσως μετά προσφυγή στις κάλπες. Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση καταλογίζοντάς της υποκρισία, ότι επιχειρεί να κουκουλώσει και την υπόθεση SIEMENS και ότι είναι όμηρος οικονομικών, εξωθεσμικών και ισχυρών συμφερόντων.

Φιλαράκια αναφερόμενος, εμμέσως, στις τελευταίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι υπάρχουν πρόσωπα που κηλιδώνουν την πολιτική, χρησιμοποιώντας ακόμα και την κομματική σημαία, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια τον Κώστα Σημίτη. Ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε επίσης τον δικηγόρο, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ότι βρίσκεται πίσω από διαρροές, σχετικά με την υπόθεση SIEMENS. Τις αιτιάσεις απέρριψε ο κ. Λυκουρέζος, μίλησε για βαρύ ατόπημα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε πλήρη αποκατάσταση.

ΑΝΤ1

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΡΩΣΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ highlights ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Φιλαράκια ελπίζουμε να το απολαύσατε.

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

Εκπλήξεις επεφύλασσε η ανακοίνωση των στατιστικών στοιχείων για την κλιμάκωση της βαθμολογίας των υποψηφίων ανά κατεύθυνση στα μαθήματα γενικής παιδείας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας οι μαθητές της θετικής κατεύθυνσης -οι οποίοι δεν στοχεύουν σε τμήματα θεωρητικών σπουδών όπως π.χ. Φιλολογικά- ήταν διπλάσιοι στη βαθμολογική κλίμακα (18-20) από τους υποψηφίους της θεωρητικής. Συγκεκριμένα από τους 11.143 υποψηφίους της θετικής, το 3,94% βρέθηκε στην ανώτερη βαθμολογική κλίμακα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τη θεωρητική έφτασε μόλις το 1,95%. Κατά τα λοιπά, σύμφωνα με τα στοιχεία, οι περισσότεροι υποψήφιοι επέλεξαν φέτος την τεχνολογική κατεύθυνση 2 (42.043), ακολούθησαν οι υποψήφιοι της θεωρητικής (36.746), της θετικής (11.143) και της τεχνολογικής 1 (576). Αναφορικά με την κλιμάκωση της βαθμολογίας, τα υψηλότερα ποσοστά αριστούχων παρατηρούνται στους υποψηφίους της θετικής κατεύθυνσης. Στη Φυσική συγκεντρώνουν 73,49%, στη Βιολογία 62,02%, στα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής 58,83%, ενώ σε Νεοελληνική Γλώσσα και Ιστορία 3,94% και 3,44% αντίστοιχα.

Φιλαράκια οι αμέσως καλύτερες επιδόσεις, αναφορικά με τους αριστούχους, σημειώθηκαν από τους υποψηφίους της τεχνολογικής κατεύθυνσης 2. Ειδικότερα, στη Φυσική το 37,32% βρέθηκε στη βαθμολογική κλίμακα (18-20), στα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής το ποσοστό ανήλθε σε 26,71% και στη Βιολογία σε 17,02%. Στην Ιστορία οι αριστούχοι έφτασαν το 5,50%, ενώ στη Νεοελληνική Γλώσσα μόλις στο 0,73%. Σχετικά με τους υποψηφίους της θεωρητικής κατεύθυνσης, περίπου 1 στους 4 αρίστευσαν σε Φυσική και Βιολογία, ενώ στη Νεοελληνική Γλώσσα το ποσοστό έφτασε το 1,95%.

madata

ΤΡΕΞΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ MADONΝA

Τα εισιτήρια βγήκαν στην κυκλοφορία στις 10.30 στο Ticket House στην Πανεπιστημίου, όπου περισσότερη από μια ώρα πριν, εκατοντάδες κόσμου έχει συγκεντρωθεί περιμένοντας υπομονετικά να αγοράσει το «μαγικό χαρτάκι».

Μισή ώρα νωρίτερα, στις 10.000 ανοίγει το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ ενώ όσοι έχουν τη δυνατότητα, μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους μέσω Internet, στην ιστοσελίδα www.ticketpro.gr.

Αναλυτικά τα σημεία απ’ όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια και οι ώρες λειτουργίας τους:

-Ticket House Αθήνα: Πανεπιστημίου 42 (εντός Στοάς), τηλ: 2103608366. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 10:30-21:00, Σάββατο: 10:30- 16:00.

-Εκτάκτως και στο ΟΑΚΑ: Στην Πύλη Α, είσοδος από Σπύρου Λούη, από Παρασκευή 27 Ιουνίου έως και Παρασκευή 4 Ιουλίου. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 10:30-18:30, Σάββατο: 10:30-16:00. Ειδικά για την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων, στο Ο.Α.Κ.Α, η έναρξη πώλησης θα γίνει στις 10:00.

-Θεσσαλονίκη (ώς την 1η Αυγούστου): Πλατεία Αριστοτέλους 10 (Tαμείο 2 Κινηματογράφου Ολύμπιον), τηλ: 2310378691. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 10:30-18:30 Σάββατο: 10:30-16:00

-Στο ticketpro.gr, για on line αγορές, 24 ώρες το 24ωρο, με πιστωτική κάρτα (και χρέωση 10% επιπλέον στην τιμή του εισιτηρίου).

Φιλαράκια τρέξτε και όποιο ενδιαφερόμενος προλάβει.

Cosmos

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝΕ, ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΛΕΕΙ.

Ακούστε κόσμε, μελέτη της Eurostat, της Στατιστικής Υπηρεσίας της Κοινότητας έδειξε πως έχουμε από του χαμηλότερους συντελεστές φορολογίας στην Ευρώπη, λεπτομέρειες και ποσοστά μπορείτε να διαβάσετε εδώ, και να το διαπιστώσετε.

Φιλαράκια αυτό δηλαδή σημαίνει πως θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για νέα φορομπηχτικά μέτρα, καθώς υπάρχει και στέρηση εσόδων όπως είπε και ο Αλογοσκούφης. Το θέμα είναι ότι όχι μόνο θα μας τρελάνουνε σε νέους φόρους αλλά θα υπάρχει και το άλλοθι της Eurostat.

ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Την έξοδο αναζητούσαν χθές οι Αμερικανοί επενδυτές λόγω των υψηλών τιμών του πετρελαίου.

Φιλαράκια αναλυτές ανησυχούν για επιβράδυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης.

ΑΓΟΡΑ ΤΡΕΜΕ ΕΦΟΡΜΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ, ΠΟΙΝΕΣ ΜΕΧΡΙ 300.000 ΕΥΡΩ

Είχαμε αναφέρει παλιότερα αν θέλετε διαβάστε εδώ, για την ίδρυση νέου φορέα ελεγκτών της αγοράς από το υπουργείο Ανάπτυξης. Χθες λοιπόν ο υπουργός Χ. Φώλιας, μαζί με τον υφυπουργό του και τους γραμματείς του παρουσίασε τα χαρακτηριστικά του νέου φορέα ο οποίος παίρνει σάρκα και οστά και η νέα αυτή υπηρεσία ελέγχου αγοράς θα αποτελεί ενιαίο διοικητικό τομέα (Ειδική Γραμματεία) στη Γ.Γ. Εμπορίου του ΥΠ.ΑΝ.

Φιλαράκια οι αρμοδιότητές της νέας υπηρεσίας θα είναι ελεγκτικές, κοστολογικές και τιμοληπτικές. Η μη συμμόρφωση ελεγχομένων θα επισύρει ποινές μέχρι 300.000 ευρώ, ενώ στο ν/σχ ρυθμίζεται η διαδικασία επιβολής ποινών.