Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Υπάρχουν ευθύνες για τον Ιακώβου

Εξεδόδει το πόρισμα της ομοσπονδίας άρσης βαρών, το οποίο και θα κατατεθεί στον εισαγγελέα.

Στο πολυσέλιδο αυτό πόρισμα αναφέρεται ότι «ο Χρήστος Ιακώβου, ενήργησε αυτοβούλως χωρίς τη έγκριση του διοικητικού συμβουλίου και χωρίς να τηρηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία».

Η επιτροπή ωστόσο θεωρεί ότι «και ο ίδιος πιθανόν έπεσε θύμα, κάτι που ανταποκρίνεται στο ήθος και στην ιστορία του»

Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής καλεί την Παρασκευή στο μαξίμου τον υπουργό Πολιτισμού Μιχάλη Λιάπη και τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην υπόθεση ντόπινγκ.

Τέλος η αυθεντικότητα του e-mail θα διερευνηθεί πλέον από την Ιντερπόλ, η οποία θα ερευνήσει εάν πράγματι εστάλη από τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Φιλαράκια άντε να βρούμε άκρη μεταξύ Αθήνας, Λάρισας και Κίνας.

Πρώτη δύναμη η ΔΑΠ

Από τα αποτελέσματα που είχαν ανακοινώσει, μέχρι σήμερα το απόγευμα, χωριστά οι φοιτητικές συνδικαλιστικές οργανώσεις, πρώτη δύναμη αναδεικνύεται για 22η συνεχή χρονιά η ΔΑΠ που πρόσκειται στη ΝΔ. Τα τελικά αποτελέσματα στις μεγάλες σχολές της Αθήνας και της περιφέρειας, αναμένονται αύριο. Αυξημένη ήταν φέτος η συμμετοχή με το ποσοστό να φτάνει το 70%.

Φιλαράκια παρά τις διαφορετικές όπως πάντα αναφορές αποτελεσμάτων, κοινή ομολογία όλων πλέον παραμένει η ΔΑΠ στο φοιτητικό κίνημα.

Αυτό θα πει λογοκρισία στην Τουρκία.

Με το πρόσχημα υλικού που θεωρούν ότι προσβάλει τον Κεμάλ Ατατούρκ, τα τουρκικά δικαστήρια μπλοκάρουν την πρόσβαση στην υπηρεσία Google.

Την ένδειξη ότι «Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα αυτή αναστέλλεται σύμφωνα με απόφαση του Πρωτοδικρίου», διαβάζουν οι Τούρκοι χρήστες.

Φιλαράκια ούτε στρατηγοί να διοικούσαν την «φίλη» χώρα.

Η ΠΑΣΠ δίνει τα δικά της πρώτα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών.

Τι λέγαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, βαράτε βιολιτζήδες, η ΠΑΣΠ έδωσε αποτελέσματα σε 35 σχολές της επαρχίας και εκτιμά πως πρώτη δύναμη είναι η ΠΑΣΠ με ποσοστό 35% και ακολουθούν η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με 30%, η ΠΣΚ με 16% και η Αριστερή Ενότητα με 6%.

Φιλαράκια αναμένουμε νεότερα ανακοινωθέντα.

Περί ντόπινγκ συνέχεια

Λίγο πριν συνεδριάσει η ειδική επιτροπή της Γ. Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού, ο Υπουργός κ. Λιάπης δήλωσε : "Πολιτική μας βούληση είναι να υπάρξει κάθαρση στον αθλητισμό και να πάμε καθαροί στους Ολυμπιακούς αγώνες της Κίνας"

Φιλαράκια δεν μας διευκρίνησε αν θα πρόκειτε για στεγνό η χημικό καθάρισμα.

Πηγή skai

Η ΔΑΠ δίνει τα δικά της πρώτα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτησή μας (βλέπε εδώ) «άμα βγάλουμε άκρη από τα αποτελέσματα εδώ είμαστε να τα σχολιάσουμε» τελικά σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα σε 41 από 208 συλλόγους, η ΔΑΠ δίνει για την παράταξή της 40,12%, στην ΠΑΣΠ 23,19%, στην Πανσπουδαστική 16,95% , για τα ΕΑΚ 6,71% και για την Αριστερή Ενότητα (που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ) 4,43%.

Φιλαράκια τα αποτελέσματα αυτά είναι στο περίπου, καθώς δεν εκδίδονται κοινά, αλλά η κάθε παράταξη τα δικά της.

Κινητό εν λειτουργία και κατά την διάρκεια των πτήσεων

Θεσπιστήκαν τελικά κανόνες, από την Ευρωπαϊκή επιτροπή, ώστε πανευρωπαϊκά να εισαχθούν επιτυχώς υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας εν ώρα πτήσης.

Αυτό σημαίνει ότι οι επιβάτες των αεροπορικών εταιρειών, κατά τη διάρκεια των πτήσεων, θα μπορούν να πραγματοποιούν ή και να δέχονται τηλεφωνικές κλήσεις μέσω των κινητών τους τηλεφώνων με ασφάλεια.

Φιλαράκια έλεγα κι εγώ μήπως δεν το επιτύγχαναν κι’ αυτό οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Πολύ κοντά στην συνδιοίκηση στον ΟΤΕ

ΠΟΛΥ κοντά στην τελική συμφωνία βρίσκονται πλέον το ελληνικό δημόσιο και η Deutsche Telekom (D.T.) για σύναψη στρατηγικής συμμαχίας με τον ΟΤΕ. Tο σχέδιο της συμφωνίας μετόχων προβλέπει ισορροπημένη συνδιοίκηση, με το δημόσιο να κατέχει 25% συν μια μετοχή και την D.T. 25%. To αίτημα της D.T. για ποσοστό μεγαλύτερο από το 25% παραπέμφθηκε για το μέλλον. Συμφωνήθηκε η σύσταση 10μελούς Δ.Σ. με πρόεδρο μάλλον τον Παναγή Βουρλούμη και διευθύνοντα σύμβουλο πρόσωπο που θα διοριστεί από την Deutsche Telekom.

Φιλαράκια καλώς τους δεχθήκαμε.

Πηγή Ναυτεμπορική


«Το ΠΑΣΟΚ, διαθέτει την πολιτική βούληση» δήλωσε ο Γ. Παπανδρέου.

«Το ΠΑΣΟΚ, διαθέτει την πολιτική βούληση» για ριζικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στην ελληνική κοινωνία και την οικονομία, τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, παρουσιάζοντας στο 12ο Συνέδριο του ECONOMIST, τις προτεραιότητες της Νέας Εθνικής Στρατηγικής, για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Επίσης άσκησε κριτική στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, εκφράζοντας την αντίθεση του στην πολιτική της πλήρους ιδιωτικοποίησης των ΔΕΚΟ. Σχετικά με το θέμα των Σκοπίων δήλωσε, απαντώντας στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ότι κάθε διαμεσολάβηση «πρέπει να βοηθάει τον στόχο για μια αμοιβαία αποδεκτή λύση και να μην γίνεται, τελικά, μέρος του προβλήματος».
Φιλαράκια μας τα είπε κι' αυτός.

Δηλώσεις Δημάρχου περί των πολιτικών του προθέσεων.

Σε χθεσινές δηλώσεις του, ο Δήμαρχος κ. Κοτρωνιάς θεώρησε τις συζητήσεις περί των προθέσεών του «γραφικές και αστείες, ότι είναι δε πολύ νωρίς για όποιες δηλώσεις και σε δύο χρόνια θα αποφασίσει αν θα διεκδικήσει τον Μητροπολιτικό Δήμο»

Φιλαράκια κάποιος θα μπορούσε να προσθέσει «ή ότι άλλο ήθελε συμβεί»

Αποκλειστική δήλωση τη Λουκά Ελένης στο τιβι ντιγλόν του Αlpha

Φιλαράκια ακούστε ακούστε, η κ Ελένη Λουκά εδήλωσε αποκλειστικά στην προαναφερόμενη τηλεοπτική εκπομπή ότι έγεινε απόπειρα δοροδοκίας της, από την εκπομπή του Θεμιστοκλή Αναστασιάδη, με το ποσό των 10.000 Ευρώ, για να έχει μισή ώρα παρουσία στη εκπομπή του ΟΛΑ.

Φιλαράκια το ερώτημα είναι όταν παρουσιάστηκε σαν φίλη στην εκπομπή του Θέμου (βλέπε το σχετικό video εδώ) τι της είχαν τάξει;

Γ. Σ. Λαμίας – Παναθηναικός 0 – 3

Σε μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ παρουσία δύο χιλιάδων φιλάθλων ο Γυμναστικός Σ. Λαμίας έχασε από τον ανώτερο Παναθηναικό με 0-3 σέτ (19-25, 23-25 και 17-25). Αυτό όμως δεν μετρίασε του πανηγυρισμούς των φιλάθλων για την κατάκτηση της Τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα και την έξοδό του στην Ευρώπη.

Φιλαράκια εμείς θα είμαστε πάντα κοντά τους, ευχόμενοι και άλλες επιτυχίες.