Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

Τα Gay ζευγάρια στην Αθήνα

Τα νεόνυμφα Gay ζευγάρια βρέθηκαν στην Αθήνα και ετοιμάζονται να δώσουν συνέντευξη τύπου. Στην Τήλο στο μεταξύ ο Πάρεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Λειβαδίου Τήλου, Νικήτας Μορφωπός παραιτήθηκε κάνοντας τις ακόλουθες δηλώσεις στο zougla

Φιλαράκια πάντως, πολλοί νομικοί υποστηρίζουν ότι οι ποινικές διώξεις δεν λύνουν το πρόβλημα και ότι είναι αποκλειστικά ευθύνη της Πολιτείας να ρυθμίσει το θέμα.

Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής μπάσκετ 2007-2008 εν μέσω αντικειμένων και φωτοβολίδων.

Τελικά καταστράφηκε ο τελικός 6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του από ρίψεις αντικειμένων και Φωτοβολίδων και ενώ ο αγώνας είχε σχεδόν τελειώσει, τελικα ο Παναθηναϊκός με την αποψινή νίκη του επί του Ολυμπιακού με 90-76, κατέκτησε το 11ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στο Μπάσκετ επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του στον Ελληνικό χώρο του Αθλήματος.

Φιλαράκια είναι κρίμα να υπάρξει η εξέλιξη που υπήρξε εκ μέρους των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, επι του αγωνιστικού μέρους, οι Ολυμπιακοί ήξεραν ότι η αποστολή τους ήταν δύσκολη, μην έχοντας δικούς τους φιλάθλους, ήταν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα αλλά και ο Παναθηναϊκός που έχει 16 νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό σε τελικούς, πάλεψε και αυτός για την νίκη και την πήρε έχει δε τα συγχαρητήρια μας.


Η Σάρον Στόουν εξοργίζει την Κίνα

Η Σάρον Στόουν με αυτές τις δηλώσεις που έκανε κατά την επίσκεψη της στο Φεστιβάλ των Κανών έχει προκαλέσει την οργή των Κινέζων όσο και όμορφη και να παραμένει.

Φιλαράκια στη δήλωσή της αναφέρει πως ο πρόσφατος σεισμός οφείλετε σε «κακό κάρμα» και πως με αυτόν τον τρόπο η Κινέζοι τιμωρήθηκαν για την πολιτική τους στο Θιβέτ, εξοργίζοντας ακόμη και τον οίκο Christian Dior αποσύροντας τη διαφήμιση που φαινόταν η κυρία.

THΝ KYΡIAKH 15-6-2008,ΟΛΟΙ ΣΤΗ "ΒΟΥΒΗ" ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΙΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS

--ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ--
"Η Ελληνική Κυβέρνηση μέσα στις επόμενες μέρες, ετοιμάζεται να προβεί στη ψήφιση νομοθετικού πλαισίου, με το οποίο θα μπορεί να ελέγχει και να φιλτράρει τις ιδέες και τις απόψεις που ανταλλάσσονται στα blogs. Εμείς,οι χρήστες του διαδικτύου και όχι μόνο, δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ψηφιστεί κανένας τέτοιος νόμος, ο οποίος θα νομιμοποιεί τη λογοκρισία. Γι' αυτό και κατεβαίνουμε όλοι μαζί στη Πλατεία Συντάγματος, τη Κυριακή 15-6-2008, στις 6 το απόγευμα, ώστε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα, σε όλους αυτούς που θέλουν να κυβερνήσουν τον Κυβερνοχώρο".

Φιλαράκια --ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ--
Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ



Η Εύη Βατίδου στο Star Channel

Το νέο μας το είπε ο ίδιος ο κ Σταμάτης Μαλέλλης, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού Star Channel, σε συνέντευξή του στο «Κάθε Μέρα Καλημέρα» τονίζοντας πως δεν θα αναλάβει ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας, απλά θα ενσωματωθεί στην ήδη υπάρχουσα ομάδα του προγράμματος. Δείτε ένα video με συνέντευξή της στο Star Channel.

Φιλαράκια η Βατίδου πρώην Κούγια ξεβόλεψε για να βολευθεί την Λιβανίου, δείτε προηγούμενη αναφορά μας εδώ εξ συμπτώσεως ή τι άλλο μπορεί να συμβαίνει;

Τους κρατούν όμηρους

Όμηρους κρατούν τον πρύτανη Ηλίας Κουσκουβέλης, αντιπρυτάνεις και μέλη της Συγκλήτου από ομάδες φοιτητών που διέκοψαν τη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και στη συνέχεια απέκλεισαν την είσοδο. Η κράτηση διαρκεί από τις 10 το πρωί

Φιλαράκια σύμφωνα με τον πρύτανη πρόκειται για ομάδα φοιτητών της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ που ζητά να δοθούν τα πρακτικά, προκειμένου να ακυρωθεί η απόφασή τους για τον τετραετή οικονομικό προγραμματισμό του ιδρύματος που ψηφίστηκε κατά την έναρξη της συνεδρίασης.

Πηγή ΣΚΑΪ

Το χρηματιστήριο σήμερα

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 4.113,55 μονάδες, παρουσιάζοντας σημαντική πτώση σε ποσοστό 1,52%.

Φιλαράκια η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 292 εκατομμύρια ευρώ.


Απάντηση της Τόνιας

Θέμα: Επιστολή-απάντηση σε δημοσίευμα στο blog
Αναδημοσιεύουμε ολόκλη ρη την επιστολή απο το troktiko:
Αγαπητοί φίλοι bloggers,
Διάβασα στο blog σας το άρθρο με τον τίτλο «Τόνια Αντωνίου, θα μας πεις ποιος ήρθε σε επαφή με τη SIEMENS για το φεστιβάλ στην περιοχή σου;». Η απάντησή μου είναι ότι δεν γνωρίζω, γιατί σε κανένα στάδιο της προετοιμασίας του Φεστιβάλ της IUSY το 2003 δεν ασχολήθηκα με το οικονομικό και το χορηγικό μέρος της διοργάνωσης, εφ’ όσον δεν ήταν δική μου αρμοδιότητα. Με τα θέματα αυτά ασχολήθηκε η τότε ηγεσία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τον τότε Γραμματέα του κόμματος. Προσωπικά είχα αποχωρήσει από τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ από το 1998 όταν και ολοκλήρωσα τη θητεία μου ως Γραμματέας. Ως μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ πρότεινα και έγινε αποδεκτό να διοργανωθεί το Φεστιβάλ στα Καμένα Βούρλα, εφ’ όσον μάλιστα πληρούνταν όλες οι γεωγραφικές προϋποθέσεις που είχε θέσει η IUSY. Στη συνέχεια η ενασχόλησή μου με το Φεστιβάλ ήταν καθαρά στο πολιτικό επίπεδο με στόχο της επιτυχία της διοργάνωσης. Ο στόχος αυτός μάλιστα επιτεύχθηκε και με το παραπάνω. Όσον αφορά την υπόθεση της SIEMENS η θέση μου, όπως και η θέση του ΠΑΣΟΚ, είναι ότι θα πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να μην παραμείνει κανένα σκοτεινό σημείο και καμία σκιά.
Για το θέμα αυτό σας υπενθυμίζω την ξεκάθαρη απάντηση που έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Παπακωνσταντίνου σε σχετικά ερωτήματα δημοσιογράφων:
«Β. ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ: Κύριε εκπρόσωπε, όπως αναφερθήκατε στο θέμα της SIEMENS που ζητάτε να έρθουν όλα στο φως, ήθελα να σας ρωτήσω, επειδή έχει βγει σύμφωνα με την κατάθεση μιας πρώην Γραμματέως ενός στελέχους της SIEMENS κι έχει πει πως έχει υπάρξει επιταγή σε κάποιο πολιτικό κόμμα, δεν αναφέρεται σε ποιους, η Νέα Δημοκρατία ως κόμμα έβγαλε χθες μια ανακοίνωση και λέει ότι δεν είναι αυτή. Άρα να υποθέσουμε ότι είναι το ΠΑΣΟΚ;
Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Θα επαναλάβω αυτά που έχω πει. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτε απ' αυτή την ιστορία, το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που έχει ζητήσει Εξεταστική Επιτροπή, την οποία έχει αρνηθεί η κυβέρνηση. Και στην αρχή της τοποθέτησής μου, σας έδωσα και ένα παράδειγμα, λέγοντας ότι αν το συγκεκριμένο δημοσίευμα των εφημερίδων, το οποίο αναφέρεται στην ανακριτική διαδικασία και στη συγκεκριμένη κυρία, αφορά μια χορηγία σ' ένα διεθνές φεστιβάλ νεολαιών, τότε παρακαλούμε πολύ να είμαστε πιο σοβαροί όλοι μας, διότι εδώ μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο σκάνδαλο, το σκάνδαλο της SIEMENS. Και είναι προφανές ότι κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν μικροπολιτικά και μικροκομματικά οφέλη.
Ας σταματήσουν λοιπόν τα παιχνίδια αυτά. Όποιος έχει κάτι για όποιο κόμμα, προφανώς για το ΠΑΣΟΚ, να βγει και να καταθέσει τα στοιχεία. Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι.
Β. ΜΟΥΡΤΗΣ: Με βάση την απάντησή σας αυτή θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Υπάρχει κάποιο φεστιβάλ διεθνές στο οποίο υπήρξε χορηγία από την πλευρά της SIEMENS; Ποιο είναι αυτό το φεστιβάλ;
Δεύτερον: Αποσυνδέετε την υπόθεση SIEMENS όπως την ξέρουμε, τη μάθαμε τώρα τελευταία, απ' οτιδήποτε κι αν έγινε στο φεστιβάλ αυτό;
Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Υπάρχει ένα διεθνές φεστιβάλ νεολαιών, το οποίο έγινε στη χώρα μας το 2003...
Β. ΜΟΥΡΤΗΣ: Εννοείτε στα Καμένα Βούρλα;
Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Στα Καμένα Βούρλα. Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία διαχειρίστηκε το φεστιβάλ αυτό, είχε ζητήσει επισήμως και με επιστολές χορηγίες. Όλα διάφανα, όλα στο φως. Όποιος θέλει να μας πει κάτι διαφορετικό, να έρθει και να το πει με αποδείξεις, με χαρτιά και όχι με υπονοούμενα.»

Θεωρώ αυτονόητο ότι θα δημοσιεύσετε την απάντησή μου, με την ευαισθησία που διακρίνει το blog σας σε θέματα διαφάνειας του δημόσιου βίου και ελεύθερης διακίνησης των ιδεών. Παραμένω πάντοτε στη διάθεση σας για να απαντήσω σε οποιοδήποτε ερώτημά σας για το ίδιο ή για άλλο πολιτικό θέμα".
4 Ιουνίου 2008

Με εκτίμηση

Τόνια Αντωνίου

Βουλευτής Φθιώτιδας

Φιλαράκια εδώ δείτε την απάντηση του troktiko.

Η λειψυδρία προ των πυλών

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Στερεάς και τον αρμόδιο διευθυντή υδάτων θα ζητήσει ο αντινομάρχης Φθιώτιδας Παναγιώτης Ρίζος ώστε να γίνει ενημέρωση για τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη διαχείριση των νερών της Βίστριζας. Η τελευταία συνάντηση με εκπροσώπους των Τοπικών ΤΟΕΒ απέβη άκαρπη και σύμφωνα με τον κο Ρίζο πρόκειται για ένα υπαρκτό πρόβλημα που αφορά όλους τους αγρότες και εάν δεν γίνει αντιληπτό ότι η σωστή διαχείριση των νερών είναι προς το κοινό όφελος, σύντομα θα κάνουν την εμφάνιση τους τα προβλήματα της λειψυδρίας.

Πηγή ΛΑΜΙΑ FM1

Κέρδισε το χρίσμα ο Ομπάμα

Ο Μπαράκ Ομπάμα σημείωσε μια ιστορική νίκη χθες Τρίτη, κερδίζοντας και μαθηματικά το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ το Νοέμβριο. Είναι ο πρώτος μαύρος υποψήφιος που το καταφέρνει, μετά από μια νίκη που πριν από ένα χρόνο, όταν η αντίπαλός του Χίλαρυ Κλίντον έμοιαζε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρίσμα, φαινόταν αδιανόητη. Ο Ομπάμα δήλωσε μετά τη νίκη του «Απόψε, μπορώ να σταθώ μπροστά σας και να πω ότι θα είμαι ο Δημοκρατικός υποψήφιος για να εκλεγώ πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών" είπε ο Ομπάμα στην επινίκια ομιλία του στην Μινεσότα, στο στάδιο όπου θα γίνει το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών το Σεπτέμβριο, επευφημούμενος από χιλιάδες υποστηρικτών του». Δείτε τη και στο video που ακολουθεί

Φιλαράκια η Χιλαρυ από τη Νέα Υόρκη δήλωσε ότι «Τώρα το ερώτημα είναι πού πάμε από εδώ, και δεδομένου πόσο μακριά φτάσαμε και πού χρειαζόμαστε να πάμε ως κόμμα, είναι ένα ερώτημα που δεν παίρνω ελαφρά».

ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Προπηλακισμός του δήμαρχου Τήλου

Από πολίτη που εκδήλωσε την αντίθεσή του για το πάντρεμα των δύο ομοφυλοφίλων ζευγαριών, προπηλακίστηκε ο κ. Τάσος Αλιφέρης δήμαρχος της Τήλου στη Ρόδο, έξω από το γραφείο του εισαγγελέα Πρωτοδικών, λίγο πριν καταθέσει.

Φιλαράκια σύμφωνα με τον δήμαρχο ο δράστης δεν έχει καμία σχέση με το νησί, εμείς δε από την πλευρά μας, καταδικάζουμε κάθε είδους αυτών των ενεργειών.

Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος

Στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος , την Πέμπτη 05/06/08 και από ώρα 09:00 πμ στον υπαίθριο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, το Γραφείο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης –EUROPE DIRECT, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ)του Δήμου Λαμιέων, η Διεύθυνση Α΄θμιας Εκπ/σης, Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπ/σης και η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), διοργανώνουν εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά. Το χώρο των εκδηλώσεων στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, θα επισκεφθεί ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς ώρα 10:30 πμ.

Φιλαράκια καλό θα είναι να επισκεφθούμε την έκθεση μαζί με τα παιδιά μας.

Δημος Λαμίας

Στο Σεργιανόπουλο αφιερωμένο εξαιρετικά

Μείωση των τροχαίων

Η Ελλάδα κατέχει σταθερά την τελευταία θέση στην οδική ασφάλεια μεταξύ των 15 παλαιότερων μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μια από τις τελευταίες θέσεις μεταξύ των μελών της Ε.Ε. των 27, με περίπου 150 νεκρούς ανά εκατομμύριο κατοίκων το χρόνο, τη στιγμή που οι καλύτερες χώρες στην Οδική Ασφάλεια έχουν περίπου 50 νεκρούς ανά εκατομμύριο κατοίκων το χρόνο.
Φιλαράκια αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που δόθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο με θέμα την Οδική Ασφάλεια υπό την αιγίδα του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μόνο μία την Γη έχουμε

«Μόνο μία Γη έχουμε - Ας μην την εξαντλούμε!» είναι το μήνυμα της φετινής Πράσινης Εβδομάδας, της μεγαλύτερης ετήσιας διάσκεψης με θέμα την ευρωπαϊκή περιβαλλοντική πολιτική, η οποία άρχισε χθες και θα διαρκέσει έως τις 6 Ιουνίου στις Βρυξέλλες.
Φιλαράκια κατά τη διάρκεια της διάσκεψης θα απονεμηθούν τα ευρωπαϊκά επιχειρηματικά βραβεία για το περιβάλλον-2008 και τα βραβεία LIFE-Περιβάλλον 2007-2008 Μεταξύ των νικητών είναι το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για το έργο διαχείρισης οινοποιητικών αποβλήτων.
ΑΠΕ

Αυξήσεις μισθών και συντάξεων

Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος αύριο κορυφώνουν την πολύμορφη δραστηριότητά τους για τα οξυμένα προβλήματα που αφορούν το περιβάλλον και τις επιπτώσεις στη ζωή των λαϊκών στρωμάτων. Στο επίκεντρο της δράσης του ΚΚΕ βρίσκονται τα προβλήματα του νερού, της δασοπροστασίας, των ακτών, των λιμνών, της προστασίας και διεκδίκησης ελεύθερων χώρων, τα οξυμένα προβλήματα των πόλεων. Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα πραγματοποιήσει αύριο περιοδεία στην έδρα της ΕΥΔΑΠ, προκειμένου να ενημερωθεί για τα σχέδια της ΕΥΔΑΠ και να θέσει τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στο κρίσιμο ζήτημα της διαχείρισης του νερού, για τη ζωή του λαού.

Φιλαράκια η κα Παπαρήγα αναφερόμενη στα σενάρια περί συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως «O έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, από τη στιγμή που υπάρχει προγραμματική σύγκλιση ανάμεσα στα δύο κόμματα, είναι φυσιολογικό να γίνεται συζήτηση. Μόνο που ο λαός σήμερα χρειάζεται μια ριζοσπαστική συμμαχία, που θα δρομολογήσει ένα διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης της ελληνικής κοινωνίας και για τους εργαζόμενους και όχι μια συμμαχία, που εξασφαλίζει να γίνει το άλλο πόδι του δικομματισμού πιο στέρεο». Για δε το θέμα της ακρίβειας η κ. Παπαρήγα είπε «Το πρόβλημα της ακρίβειας, πρόσθεσε, ξεκινάει από την παραγωγή, που είναι μονοπωλημένη και από την εμπορία που επίσης κυριαρχείται από τα μονοπώλια. Εμείς διεκδικούμε, πάνω απ’ όλα, ως το ελάχιστο που μπορεί να γίνει, αυξήσεις μισθών και συντάξεων, διότι αυτή είναι η μόνη άμυνα και βεβαίως γενικότερα αντιμονοπωλιακά μέτρα, αρνούμενοι να δεχθούμε μια πολιτική που με το ένα χέρι δίνουν κάτι και με το άλλο σού αφαιρούν τριπλάσια»

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Εκδήλωση του ΣΥΝ για το κλίμα

Ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση για την κλιματική αλλαγή διοργανώνει το απόγευμα ο ΣΥΝ, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας του Περιβάλλοντος αύριο. Την έναρξη της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το ανοιχτό θεατράκι της πλατείας Κουμουνδούρου (Ελευθερίας), θα κηρύξει ο πρόεδρος του κόμματος κ.Αλέξης Τσίπρας.

Φιλαράκια τη «Στρατηγική έντασης στα πανεπιστήμια» χρέωσε στην κυβέρνηση η Πολιτική Γραμματεία του Συνασπισμού και επανέλαβε τη θέση του κόμματος υπέρ του δημόσιου πανεπιστήμιου.

ΑΠΕ

Δολοφονήθηκε ο Σεργιανόπουλος

Μαχαιρωμένος βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Νίκος Σεργιανόπουλος, στο σπίτι του από την οικιακή του βοηθό. Ήταν μαχαιρωμένος στο στήθος, το δε σπίτι του βρέθηκε ανακατωμένο.

Φιλαράκια ίσως ο δράστης να λήστεψε το θύμα του, βέβαια στον τόπο του εγκλήματος μετέβη ιατροδικαστής ο οποίος θα μας φωτίσει για το τι ακριβώς συνέβη, εμείς ευχόμαστε συλλυπητήρια στους οικείους του.

«H Δημοκρατία επεβλήθη στην πράξη»

Ο υπουργός Παιδείας κ. Στυλιανίδης με αυτά τά λόγια σχολίασε τα γεγονότα που σημάδεψαν τις προηγούμενες ημέρες τις διαδικασίες εκλογών νέων διοικήσεων σε διάφορα πανεπιστήμια και TEI η δήλωσή του είναι «η Δημοκρατία επεβλήθη στην πράξη, στα 13,5 από τα 14 TEI της χώρας έχουμε εκλεγμένες διοικήσεις. Eπίσης, οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία, παρά τις βιαιοπραγίες, στα δύο από τα τρία πανεπιστήμια (σ.σ.: στα οποία διεξήχθησαν πρυτανικές εκλογές). Πιστεύω ότι ο νόμος-πλαίσιο εφαρμόζεται πια στην πράξη, και αυτό θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα».

Φιλαράκια όσον αφορά σε αυτό καθαυτό το νομοσχέδιο για τα μεταπτυχιακά, το οποίο αναμένεται να σταλεί σύντομα στη Bουλή, ο υπουργός Παιδείας σημείωσε ότι «το βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι ενισχύει την εξωστρέφεια των ελληνικών δημόσιων AEI. Mετά από αξιολόγηση, επιτρέπει τη δημιουργία μεταπτυχιακών τμημάτων και στα πανεπιστήμια και στα TEI και ενθαρρύνει τη συνεργασία των ελληνικών ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με ξένα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ανοίγουν μεταπτυχιακά προγράμματα και στο εξωτερικό».


Δεν ησυχάζουν τα Σκόπια.

Την αντίδραση της ελληνικής κυβέρνηση προκάλεσε η άρνηση των τελωνειακών Αρχών της ΠΓΔM να επιτρέψουν τη διέλευση ελληνικής φάλαγγας 50 οχημάτων με 140 άνδρες, που επρόκειτο να αντικαταστήσει αντίστοιχο τμήμα της ελληνικής δύναμης στο Kόσοβο, με τη δικαιολογία ότι δεν είχαν διαβατήρια.

Φιλαράκια ας ελπίσουμε ότι βρίσκονται σε προεκλογική περίοδο για τις επαναληπτικές και ότι κάνουν το κάνουν για εσωτερική κατανάλωση και το χειρότερο να μην είναι κίνηση κάποιων θερμοκέφαλων Σκοπιανών.


EURO 2008, Καθαρό από ντόπινγκ.

Μετά τον έλεγχο πάνω από 150 ποδοσφαιριστών από την UEFA και των 16 ομάδων, τα αποτελέσματα όλων ήτα αρνητικά από τους ελέγχους ντόπινγκ. Σύμφωνα με δηλώσεις της UEFA, ο έλεγχος για πρώτη φορά περιλάμβανε λήψη δειγμάτων αίματος και ούρων.

Φιλαράκια ευχόμαστε ότι με το εναρκτήριο παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στην Ελβετία και την Τσεχία στη Βασιλεία, να ξεκινήσει ένα EURO 2008 το οποίο να μας φέρει την ομάδα μας ξανά στον θρόνο της.

Απόψε τέλειωσαν τα ψέματα.

Απόψε στις 21:00 τελειώνουν τα ψέματα και ο Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα λύσουν τις διαφορές τους, στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, με το νικητή να κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι μεν Παναθηναϊκοί στην έδρα τους προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους για δέκατη φορά τις τελευταίες 11 περιόδους, ενώ οι Ολυμπιακοί θα επιδιώξουν να… σπάσουν την έδρα της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και να επιστρέψουν στην κορυφή έπειτα από 11 χρόνια.

Φιλαράκια η ώρα του πέμπτου τελικού έφτασε, ευχή όλων είναι να μην ζήσουμε και πάλι τις ίδιες εικόνες ντροπής. Νωρίτερα και στις 19:00 ο ο Πανιώνιος, με έπαθλο μία θέση στην Ευρωλίγκα της ερχόμενης περιόδου, θα υποδεχθεί το Μαρούσι.

Οι αγρότες ψάχνουν την επιστροφή φόρου πετρελαίου.

Οι αγρότες ταλαιπωρούνται από τις διαδικασίες του φόρου πετρελαίου, πληρώνουν συνεχώς από την τσέπη τους τη διαφορά και μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει δραχμή, συνεχίζοντας να πληρώνουν το πετρέλαιο κίνησης πάνω από 1,40 ευρώ το λίτρο. Βρίσκονται συνεχώς μεταξύ του υπουργείου Οικονομίας και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και αντί ευρώ μόνο υποσχέσεις παίρνουν.

Φιλαράκια πάνω από 900.000 αγρότες περιμένουν από τον Φεβρουάριο την καταβολή της διαφοράς στο φόρο πετρελαίου, δεν είναι λίγοι αυτοί που χρωστούν στα βενζινάδικα και δεν τους δίνουν πια ούτε βερεσέ.

Το μπάσκετ δεν είναι για όλους!

Φιλαράκια συμφωνείτε ότι τελικά το μπάσκετ δεν είναι για όλους