Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Στα 117 δολάρια το πετρέλαιο

Τα 117 δολάρια έφτασε σήμερα η τιμή του ελαφρού αργού, τιμή η οποία αγγίζει ιστορικό ρεκόρ. Αιτία είναι ότι ο ΟΠΕΚ δεν αναμένεται να αυξήσει την παραγωγή του. Εδώ και ένα χρόνο η τιμή του έχει αυξηθεί κατά 54 δολάρια.

Φιλαράκια επειδή οι Άραβες δεν πρόκειται να αναθεωρήσουν την πολιτική τους για την παραγωγή τους, θα πρέπει να καταλάβουμε ότι μας περιμένουν δύσκολες ημέρες. Ευκολότερα θα γίνει αντιληπτό στο κόστος των μετακινήσεων αλλά και στο γέμισμα του καλαθιού.


Οι Σκοπιανοί δηλώνουν Μακεδόνες και όχι έμποροι.

Επιθετικός και αλαζονικός εμφανίστηκε ο υπουργός εξωτερικών των Σκοπίων Αντόνιο Μιλόσκι δηλώνοντας, σχετικά με τα όσα ανέφερε η υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Ντόρας Μπαακογιάννη σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι «είναι εύκολο για την Ελλάδα να παινεύεται, με ξένα, ευρωπαϊκά χρήματα, όμως εμείς δεν είμαστε έμποροι. Εμείς είμαστε και θα παραμείνουμε Μακεδόνες και το γεγονός αυτό δεν εξαρτάται από τα ελληνικά χρήματα» σε ότι δε αφορά στη διμερή συμφωνία των Σκοπίων με τις ΗΠΑ δήλωσε ότι «Αναμένουμε να υπογράψουμε συμφωνία για την εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας με τις ΗΠΑ. Η συμφωνία αυτή θα έχει μεγάλη σημασία και θα επιβεβαιώνει ότι η Δημοκρατία της Μακεδονίας παραμένει στην πορεία της ευρωατλαντικής ενσωμάτωσης και επενδύει στη στρατηγική εταιρική σχέση που ήδη έχει με την Ουάσιγκτον».
Φιλαράκια η ζωή συνεχίζεται και οι Σκοπιανοί το βιολί τους.

Πηγή Καθημερινή

Μην ξεχνάμε, Μεγάλη Δευτέρα σήμερα


Ιδού ο Νυμφίος έρχεται.

Το χρηματιστήριο σήμερα

Πτωτικές τάσεις επικράτησαν τελικά στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Μ.Δευτέρα. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 4.025,73 μονάδες, παρουσιάζοντας απώλειες σε ποσοστό 1,35%.

Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 387,5 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 113,98 εκατ. ευρώ αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές.

Μυρίζει ανασχηματισμός της Κυβέρνησης

Πληθαίνουν οι δηλώσεις πολλών και διαφόρων βουλευτών της Νέας δημοκρατίας.

Έξω από την κομματική γραμμή, συγκροτημένα κι «εντός πλαισίου». Ουδείς, όμως, στοιχηματίζει για πόσο.

Βύρων Πολύδωρας, Αθ. Γιαννόπουλος, Αριστ. Παυλίδης, Γίαννης Μανώλης, Άννα Ψαρούδα-Μπενάκηκη, Θεοδ. Καραογλου αλλά και αρκετοί πρώην υφυπουργοί (Ν. Τσιαρτσιώνης, Γ. Γιακουμάτος, Α. Ρεγκούζας) πετούνε «καρφιά» για αποφάσεις με τις οποίες δεν συμφωνούν.

Ο Πέτρος Τατούλης με νέες αιχμηρές δηλώσεις του, στο Ελεύθερο Τύπο αναφέρει ότι «η κυβέρνηση δεν απειλείται “από τους προβληματισμούς των στελεχών της αλλά από τα προβλήματα του Έλληνα πολίτη που δεν επιλύουμε».

Φιλαράκια όπως και σε προηγούμενη ανάρτηση μας, βλέπε εδώ, τα προβλήματα από τα ομόλογα και την ΖΑχοπουλιάδα έρχονται και ο η πρώτη σκέψη του πρωθυπουργού είναι να τα αντιμετωπίσει με ανασχηματισμό.

Ο Ολυμπιακός είναι και τυπικά πρωταθλητής της περιόδου 2007-2008

Καθώς το Ανώτατο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνη (CAS) απέρριψε σήμερα, ομόφωνα το αίτημα της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς για ασφαλιστικά μέτρα στην υπόθεση Βάλνερ, Ο Ολυμπιακός είναι και τυπικά πρωταθλητής της περιόδου 2007-2008

Η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης και ο Πανιώνιος θα λάβουν μέρος στα πλέι οφ (σ.σ. ξεκινούν την Μεγάλη Τετάρτη), για μία θέση στον Β` προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ και μία θέση το κύπελλο UEFA.

Φιλαράκια όπως και χθες είχαμε πει τελικά ο Ολυμπιακός κατακτά και τυπικά το ενδέκατο πρωτάθλημα σε δώδεκα συνεχόμενα, ακολουθεί ο τελικός κυπέλου με τον Άρη και βλέπουμε.

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ


ΠΑΛΙΑ ΚΑΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ

Δεκαοκτάχρονος έχασε τη ζωή του, στη Σάμο

Σύμφωνα με τον Αlpha στη Σάμο όταν έσκασε κροτίδα στα χέρια ενός δεκαοχτάχρονου έχασε τη ζωή του. Πρίν από λίγε ημέρες ένας άνδρας τραυματίστηκε στην Κω στην προσπάθειά του να φτιάξει βεγγαλικά.

Η αστυνομία έχει ήδη προβεί στις πρώτες συλλήψεις για εισαγωγή επικίνδυνων πυροτεχνημάτων.

Φιλαράκια προσοχή γιατί σήμερα ξεκινάει η μεγάλη εβδομάδα και ελπίζουμε να μην είναι των παθών και για τις οικογένειές μας


Η θερμοκρασία σε αύριο σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει συνθήκες ευνοϊκές για τη μεταφορά σκόνης από τη βόρεια Αφρική. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Η μέγιστη τιμή της θα φτάσει στα βόρεια στους 26 με 28 βαθμούς και στα υπόλοιπα στους 30 με 32 βαθμούς. Στη βόρεια Κρήτη θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Φιλαράκια προς το παρόν ακόμα έχουμε Απρίλιο φανταστείτε να σφίξουν οι ζέστες.