Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Το Χρηματιστήριο σήμερα

Ο γενικός δείκτης έκλεισε σήμερα στις 3.190,41 μονάδες σημειώνοντας υποχώρηση κατά 2,93%.

Φιλαράκια η αξία των συναλλαγών σήμερα διαμορφώθηκε στα 390,2 εκατ. ευρώ.

Πάλι τη γλύτωσε η Πεντέλη

Η φωτιά που είχε ξεσπάσει γύρω στις 15.00 σε δασώδη περιοχή κοντά στον Άγιο Πέτρο, στην Πεντέλη, τελικά βρίσκεται σε ύφεση μετά τις προσπάθειες 10 οχημάτων με 30 πυροσβέστες 4 αεροπλάνα και 4 ελικόπτερα.

Φιλαράκια εν τω μεταξύ νέα φωτιά έχει ξεσπάσει αυτή τη φορά στην χωματερή των Ν. Λιοσίων


Δείτε τι μπορείτε να πάθετε αν αφήσετε τη γκόμενα μόνη της



Φιλαράκια γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε.

Εσείς περιμένατε αποτελέσματα άμεσα για τη Siemens;

Τον Σεπτέμβρη και βλέπουμε θα μάθουμε για τα δρομολόγια του «μαύρου χρήματος» προς τους πολιτικούς των όποιων παρατάξεων της υπόθεσης Siemens. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι η όλη τεράστια δικογραφία θα μεταβιβαστεί για μελέτη στον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου και από τις διώξεις μέχρι την προσωποποίηση μπορεί να περάσουν και δύο χρόνια.

Φιλαράκια φυσικό είναι αφού γύρω μας εκτός από το άρωμα των διακοπών πλανάτε και το άρωμα των εσπευσμένων εκλογών και πως θα μπορούσαν να γίνουν εκλογές με προσωποποίηση κατηγοριών και διώξεων προσώπων και των δύο τουλάχιστον μεγάλων παρατάξεων.

Διακοπή κυκλοφορίας στη Λαμία

Σας μεταδίδουμε δελτίο τύπου του Δήμου Λαμίας προς ενημέρωσή σας.

Σας ενημερώνουμε, ότι στο πλαίσιο της κατασκευής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝ ΣΕ ΠΑΡΟΔΟΥΣ», θα πραγματοποιηθούν εργασίες εκσκαφών εκτός του οδοστρώματος στην αρχή της οδού Μιλτιάδου την Τετάρτη 2-7-08 .
Για το λόγο αυτό απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας στην ανωτέρω οδό τις απογευματινές ώρες μετά τις 17:00μμ.
Παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία των δημοτών που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη οδό για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την υλοποίηση των εργασιών.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία των δημοτών που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη οδό για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την υλοποίηση των εργασιών.


Δείτε σε video μια Βασιλική κόμπρα να φιλάει ένα παιδί.

Φιλαράκια ελπίζουμε να σας εντυπωσίασε.