Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Πάτριοτ πέφτουν στο ΠΑΣΟΚ για τη Siemens

'Αγνοια δήλωσε ο Σπ. Αυγερινός, ο οποίος ήταν υπεύθυνος Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, την εποχή που ο κ. Τσουκάτος φέρεται να πήρε 1 εκατ. μάρκα από τη Siemens.

«Ο κ. Τσουκάτος είπε ότι ήρθαν λεφτά από τη Siemens. Με ρωτάτε εμένα, εάν ξέρω για αυτά τα λεφτά; Όποιες συναλλαγές κάναμε, τις κάναμε με κουπόνια και με μετρητά. Τα κουπόνια είναι ανώνυμα. Αρνούμαι ότι ήρθαν λεφτά από τη Siemens, τουλάχιστον από όσο ξέρω».

'Αγνοια δήλωσε ο Σπύρος Αυγερινός, ο οποίος ήταν υπεύθυνος Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, την εποχή που, όπως δήλωσε νωρίτερα ο κ. Τσουκάτος, ο τελευταίος πήρε 1 εκατ. μάρκα από τη Siemens και τα έδωσε στο ταμείο του Κόμματος. Όπως τόνισε ο κ. Αυγερινός, τέτοιο ποσό δεν ήρθε ποτέ στο ΠΑΣΟΚ.

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Θεόδωρος Τσουκάτος αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Ως μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεία μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, μετείχα ενεργά στην οργάνωση της καμπάνιας για τις εκλογές» και συμπληρώνει: «Δέχθηκα επίσκεψη στο γραφείο μου στο ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο και έγινα αποδέκτης πρότασης για οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του κινήματος και μου ζητήθηκε τραπεζικός λογαριασμός στο εξωτερικό για να γίνει η μεταφορά χρημάτων. Απευθύνθηκα σε γνωστό μου πρόσωπο που ανέλαβε να διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ χωρίς δικό του όφελος και διεκπεραίωσε τη σχετική διαδικασία.

Τα χρήματα, χωρίς άλλη δική μου ανάμειξη, ήρθαν στον τομέα Οικονομικού του ΠΑΣΟΚ, παρελήφθησαν από τους αρμόδιους του τομέα Οικονομικού και εισήλθαν στο ακέραιο στο ταμείο του κινήματος (ένα εκατ. μάρκα, δηλαδή 420.000 ευρώ). Δεν είχα ποτέ καμία προσωπική ανάμειξη ή άλλη αθέμιτη συμμετοχή.

Σημειώνω επίσης ότι ποτέ δεν διαχειρίστηκα χρήματα στο κίνημα ούτε είχα οποιαδήποτε θέση στο δημόσιο. Οι δραστηριότητές μου στο ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα πολιτικές και κινήθηκαν στα πλαίσια που όριζαν κάθε φορά τα αρμόδια όργανα του κινήματος. Κατά συνέπεια, για κάθε εμπλοκή του ονόματός μου που θα με εμφάνιζε να έχω προσποριστεί οποιοδήποτε όφελος, θα ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου».

Σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του στην ίδια υπόθεση, ο κ. Τάσος Μαντέλης δήλωσε τα εξής: «Είναι εξαιρετικώς ψευδή και βαρύτατα συκοφαντικά τα δημοσιεύματα του Τύπου που με εμφανίζουν πως δήθεν εισέπραξα εκατ. μάρκα από τη Siemens. Zητώ όλα τα στοιχεία που υπάρχουν να δοθούν στη Δικαιοσύνη για να πράξει το καθήκον της και να αποκατασταθεί η αλήθεια».

Kathimerini


Πραγματοποιήθηκαν τα Συλλαλητήρια, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, για την ακρίβεια

Κεντρικό αίτημα στο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ Υπερ Νομαρχία Αθηνών Πειραιά, Δήμος Πειραιά ΙΝΚΑ- ΕΚΠΟΙΖΩ-ΒΙΟΖΩ-Ένωση Ελλήνων Καταναλωτών – Ελληνικό Κέντρο Καταναλωτών ήταν η γενναία αύξηση των μισθών, η μείωση των τιμών, η απαίτηση για άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας και η εισοδηματική ενίσχυση των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων.

Φιλαράκια νωρίτερα, από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα υπογράμμισε την ανάγκη να ενταθεί ο αγώνας κατά της ακρίβειας. Κινητοποίηση κατά της ακρίβειας, με συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, διοργάνωσε επίσης, αργά το απόγευμα, το ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το Λιάπη να Φλερτάρει Ασύστολα!!!

Φιλαράκια έχω άδικο ναι ή όχι;

Δείτε το Πάγκαλο να Λέει Τη Γνώμη Του, θα καραφλιάσετε.

Φιλαράκια μη μου πείτε ότι δεν καραφλιάσατε;

Το χρηματιστήριο σήμερα

Ο γενικός δείκτης έκλεισε σήμερα στις 3.649,82 μονάδες μειωμένος κατά 0,34%.

Φιλαράκια η αξία των συναλλαγών σήμερα διαμορφώθηκε στα 294 εκατομμύρια ευρώ.

Αν. Αττική-Εύβοια : Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε ανακοίνωση προειδοποίηση για πολύ υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Ανατολική Αττική και Ευβοία. Έχουν ήδη ενημερωθεί οι κρατικές υπηρεσίες καθώς και οι Οργανισμοί Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης των παραπάνω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

Φιλαράκια η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας κάνει έκκληση προς τους πολίτες να αποφύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών, χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες (δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, κ.λπ.), ρίψη αναμμένων τσιγάρων.

Εξιτήριο στο Ζαχόπουλο.

Ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού, που βρέθηκε στη μέση σκανδάλου που απασχολεί ακόμη την πολιτική και την κοινή γνώμη, έλαβε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό στις 07:00 σήμερα το πρωί, και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Στη συμπρωτεύουσα, ο κ. Ζαχόπουλος εισήχθη σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας, όπου θα λάβει την απαραίτητη αγωγή και θεραπεία για να περπατήσει κάποια στιγμή και μόνος του, χωρίς τη βοήθεια τρίτων. Η αποθεραπεία του κ. Ζαχόπουλου εκτιμάται ότι θα πάρει αρκετούς μήνες για να ολοκληρωθεί.

Σφοδρή Κόντρα στη Βουλή

Σφοδρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Δικαιοσύνης Σ. Χατζηγάκη και τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αλαβάνο, για την ίδρυση Εφετείου Κρήτης στο Ηράκλειο. Ο κ. Αλαβάνος κατηγόρησε την κυβέρνηση για μη αποφασιστικότητα στο θέμα του Εφετείου αλλά και για υποταγή της σε κυκλώματα και μικροκομματικά συμφέροντα.

Φιλαράκια ο υπουργός Δικαιοσύνης ωστόσο κάλεσε τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να μη ρίχνει λάδι στη φωτιά και να μην προσπαθεί να φέρει σε αντιπαράθεση τους νομούς Χανίων και Ηρακλείου.

ΑΝΤ1

Μέτρα του ΠΑΣΟΚ για Siemens

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπακωνσταντίνου, ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ότι, με εντολή του προέδρου του Κινήματος, Γ. Παπανδρέου, θα αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους του ΠΑΣΟΚ σε όσους φέρονται σοβαρά εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Siemens. Μάλιστα ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στην επίμονη πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση αυτή, και πρόσθεσε πως ελπίδα είναι και το κυβερνών κόμμα να ακολουθήσει την κίνηση αυτή του ΠΑΣΟΚ.

Φιλαράκια έχω την απορία αν θα μείνει κανείς από τους τέως και νύν υπουργούς, υφυπουργούς, διοικητών κλπ χωρίς να τους ανασταλεί η ιδιότητα του μέλους πολύ δε πιθανό και από τα δύο κόμματα εξουσίας.

Κυνηγώντας τον blogger

Φιλαράκια σας μεταφέρουμε ολόκληρο το άρθρο από το PC WORLD.
«Αυξάνεται ανησυχητικά και σε παγκόσμιο επίπεδο, ο αριθμός των συλλήψεων και των κατηγοριών που απαγγέλλονται σε bloggers τα τελευταία χρόνια.

Μέσα στο 2007, ο αριθμός των συλλήψεων ήταν τριπλάσιος από αυτόν του 2006 ενώ σύμφωνα με αναφορά του BBC, από το 2003 μέχρι και σήμερα 64 άνθρωποι έχουν συλληφθεί για τις απόψεις που εξέφραζαν μέσα από κάποιο blog.

H αύξηση αυτή πάντως θεωρείται φυσιολογική, μίας και ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι εκφράζουν την γνώμη τους, αποκαλύπτουν ή κατηγορούν μέσα από το διαδίκτυο και τα blogs.

Να αναφέρουμε ότι περισσότερες από τις μισές συλλήψεις έλαβαν χώρα στις Κίνα, Αίγυπτο και Ιράν αν και μέχρι τώρα πάνω από 30 χώρες-κυβερνήσεις, έχουν εκφράσει την δυσαρέσκεια τους για κάποιο απο το περιεχόμενο του internet περιορίζοντας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την πρόσβαση των πολιτών της σε αυτό!

Στην Ελλάδα είχαμε την σύλληψη του κ . Τσιπρόπουλου ο οποίος διατηρούσε ιστοσελίδα (www.blogme.gr), μέσα απο την οποία πρόσφερε δωρεάν στα Ελληνικά blogs, υπηρεσίες directory και RSS. Στο blogme.gr λοιπόν, μαζί με δεκάδες άλλα εμφανιζόταν και blog που σατύριζε την τηλεοπτική παρουσια του κ. Λιακόπουλου, ο οποίος και μήνυσε τον ιδιοκτήτη του blogme.gr, κ.Τσιπρόπουλο. Η νέα δικάσιμος ημερομηνία έχει οριστεί για τις 18 Φεβρουαρίου 2009».


Σε ταραχή οι διεθνείς αγορές

Τα προβλήματα του χρηματοοικονομικού κλάδου επανήλθαν στο προσκήνιο με την ανακοίνωση για το φουντάρισμα κατά 57% των κερδών της Morgan Stanley και η φημολογία πώλησης της Lehman Brothers.

Φιλαράκια συγχρόνως η Royal Bank of Scotland προειδοποιούσε τους πελάτες της ότι η περίοδος Ιουλίου - Οκτωβρίου ίσως να αποδειχθεί η πιο δύσκολη για τις αγορές.

Έτοιμη η Εγνατία Οδός εντός του έτους

Την παράδοση στην κυκλοφορία του τμήματος Ιωάννινα -Άραχθος, συνολικού μήκους 20 χλμ., στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η σήραγγα του Δρίσκου η οποία έχει μήκος 4,5 χλμ. και αποτελεί τη μεγαλύτερη οδική σήραγγα της χώρας, έκανε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς.

Φιλαράκια αποτέλεσμα της παράδοσης του νέου τμήματος είναι ότι συντομεύει κατά 20 λεπτά η διαδρομή Ιωαννίνων -Θεσσαλονίκης. Με την παράδοση του τμήματος επιτυγχάνεται και η παράκαμψη της πόλης των Ιωαννίνων για τα οχήματα που κινούνταν από και προς το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Πάτρα : Το νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας θωρακίζεται

Έως το τέλος Αυγούστου θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στο νοσοκομείο Πατρών Αγιος Ανδρέας, από τον δυνατό σεισμό των 6,5 Ρίχτερ στην Ανδραβίδα. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δ. Αβραμόπουλος που υπέγραψε χθες τις σχετικές αποφάσεις, επισημαίνοντας ότι εκτός από την αποκατάσταση των ζημιών προωθείται η σεισμική θωράκισή του και η κτιριακή του επέκταση. Ειδικότερα, ανατίθεται στην Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων (ΔΕΠΑΝΟΜ) η συνολική εκτίμηση της δαπάνης για την αποκατάσταση των ζημιών και ο άμεσος προσδιορισμός της χρονικής υλοποίησης και ολοκλήρωσης του έργου από τους ήδη υπάρχοντες πόρους.

Φιλαράκια η ΔΕΠΑΝΟΜ επίσης αναλαμβάνει τα έργα αντισεισμικής θωράκισης του κτιρίου τα οποία ωστόσο θα πρέπει να υλοποιηθούν κατά τρόπο που να μην εμποδίζει την κανονική λειτουργία του νοσοκομείου. Επίσης εγκρίθηκε η κατασκευή δύο επιπλέον ορόφων στην υπό κατασκευή πτέρυγα του κυρίως οικήματος του νοσοκομείου, ενώ στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς 2009-2013, προβλέπεται η κατασκευή δύο χαμηλών βοηθητικών για τη λειτουργία του νοσοκομείου κτιρίων.

Kathimerini


Το κρασί των διδύμων στη Γουμένισσα του Κιλκίς

Οι διδυμότεκνοι οινοποιοί ήπιαν, στην καθιερωμένη ετήσια σύναξή τους, που πραγματοποιήθηκε φέτος στη Γουμένισσα του Κιλκίς, στο οινοποιείο «Αϊδαρίνη», στην υγειά των παιδιών τους.

Φιλαράκια μεταξύ των προσκεκλημένων και ο οινοπαραγωγός πρώην υπουργός Εξωτερικών, Θόδωρος Πάγκαλος.

Καθημερινή

«Μπλόκο» από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ).

«Μπλόκο» στην αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων των κολεγίων επιχειρεί να βάλει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ).

«Δεν πρόκειται να εγγράψουμε στα μητρώα μας αποφοίτους κολεγίων» ξεκαθάρισε χθες ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιάννης Αλαβάνος, προσθέτοντας ότι η οδηγία της Ε.Ε. είναι σαφής: για να αναγνωριστούν τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων πρέπει να έχουν σπουδάσει σε εκπαιδευτικό ίδρυμα. Και, κατά την ελληνική νομοθεσία, τα κολέγια δεν είναι εκπαιδευτικά ιδρύματα...

Φιλαράκια ο κ. Αλαβάνος δήλωσε επίσης ότι «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχουν κολέγια. Δεν τα έχει ανάγκη η παραγωγή μας», ο οποίος μαζί με εκπροσώπους του ΕΜΠ, τον αντιπρύτανη κ. Γιάννη Πολύζο και τον ομότιμο καθηγητή κ. Θεοδόση Τάσιο εξαπέλυσαν οξύτατη επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί στον χώρο της Παιδείας.

imerisia

Αναβλήθηκαν εκλογές, νέα κατάληψη.

Αναβλήθηκαν οι χθεσινές εκλογές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για την ανάδειξη νέων προέδρων σε δύο σχολές του ιδρύματος, καθώς φοιτητές -ύστερα από αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων- προχώρησαν σε κατάληψη των αιθουσών όπου θα πραγματοποιούνταν η εκλογική διαδικασία.

Φιλαράκια πάλι μια από τα ίδια άνετε να δούμε που θα πάει το πράγμα με τα πανεπιστήμια.

Αιφνιδίασε δυσάρεστα ο Τατούλης

Τεντώνει κι άλλο το «σχοινί» στο εσωκομματικό πεδίο της ΝΔ ο κ. Π. Τατούλης, ο οποίος καθημερινά πλέον δοκιμάζει τις αντοχές των στελεχών της Ρηγίλλης αλλά και του Μεγάρου Μαξίμου. Χθες ο πρώην υφυπουργός υπέγραψε -μαζί με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του Συνασπισμού κ. Κουβέλη και Παπαγιαννάκη αντίστοιχα- επιστολή-αίτημα προς τον κ. Γ. Σουφλιά, ζητώντας να συζητηθεί ξανά το χωροταξικό.

Φιλαράκια το γεγονός ότι βουλευτής της ΝΔ συντάσσεται με στελέχη της αντιπολίτευσης και παράλληλα διατυπώνει αιχμές εναντίον ενός κορυφαίου υπουργού και εναντίον μιας αλλαγής, την οποία η κυβέρνηση έχει ονομάσει «μεταρρύθμιση», αιφνιδίασε (και πάλι) δυσάρεστα τη Ρηγίλλης. Αναμένουμε τις εξελίξεις οι οποίες θεωρούμε πως θα υπάρξουν.

e4-ethnos

Δείτε τον Κάστρο να εμφανίζεται στην τηλεόραση.

Είναι η πρώτη φορά που ο Lider Maximo, ο ανώτατος ηγέτης, όπως τον αποκαλούν οι Κουβανοί, εμφανίζεται στην τηλεόραση μετά την παράδοση και επισήμως, της εξουσίας στην Κούβα, στον αδελφό του Ραούλ Κάστρο, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Φιντέλ Κάστρο αποχώρησε από τα ηνία της Κούβας στα τέλη Ιουλίου του 2006, εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων υγείας, εκχωρώντας προσωρινώς την εξουσία στον αδελφό του. Εκτοτε δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως.

Συναγερμό στη Χαρ. Τρικούπη προκαλούν οι αποκαλύψεις

Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί η Χαριλάου Τρικούπη σε σχέση με την υπόθεση Siemens, καθώς σε γνώση της έχουν περιέλθει πληροφορίες για μαρτυρικές καταθέσεις εις βάρος πολιτικών προσώπων, που εκ των πραγμάτων θα προκαλέσουν νέους έντονους κλυδωνισμούς στην πολιτική σκηνή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εάν προκύψουν επιβαρυντικά στοιχεία για στελέχη του ΠΑΣΟΚ, σε σχέση με την υπόθεση, ο κ. Γ. Παπανδρέου θα προχωρήσει στην άμεση αποπομπή τους από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η σχετική απόφαση έχει ληφθεί ήδη από την περασμένη εβδομάδα, και από συνομιλητές του εμφανίζεται, εκτός των άλλων, και ως μήνυμα προς την κοινή γνώμη, ότι η «πυγμή» του κ. Γ. Παπανδρέου δεν εξαντλείται στην αποπομπή του πρώην πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη. Κατ’ ορισμένες πληροφορίες, ο κ. Γ. Παπανδρέου είχε μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες αναλυτική ενημέρωση για το θέμα από τον διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου κ. Ν. Αθανασάκη. Πάντως, δημοσίως η Χαριλάου Τρικούπη τηρεί στάση αναμονής, εμμένοντας στην πρόταση για συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής. «Εμείς έχουμε πει πολύ καθαρά ότι οποιαδήποτε στοιχεία αφορούν οποιονδήποτε να έλθουν στο φως, όχι μέσω διαρροών και άρθρων στις εφημερίδες, αλλά μέσα από την κανονική διαδικασία που προβλέπει ο νόμος», υπήρξε η σχετική τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

Παράλληλα, στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να επικρατεί σκηνικό κινούμενης άμμου μετά την αποπομπή του κ. Κ. Σημίτη. Ολοι επιδιώκουν να πέσουν οι τόνοι, αλλά αναγνωρίζουν πως αρκεί μια «σπίθα» για να προκληθεί μια ακόμη μεγάλη κρίση, καθώς ο κ. Γ. Παπανδρέου είναι πλέον αποφασισμένος να αντιμετωπίζει τις όποιες διαφοροποιήσεις με πειθαρχικά μέτρα. Μάλιστα, χθες ο κ. Γ. Παπαντωνίου χαρακτήρισε «βαρύ πλήγμα σε ένα αρχηγό η μισή εκλογική του δύναμη να διαφωνεί με μια μείζονα επιλογή», όπως η διαγραφή του κ. Σημίτη. Από την πλευρά του, ο κ. Α. Τσοχατζόπουλος ανέφερε πως ο κ. Σημίτης «ήθελε να δείξει τη διαφωνία του με την πολιτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ και ο Γ. Παπανδρέου είναι υποχρεωμένος να προστατέψει και τον ρόλο του και το κόμμα από τέτοιου είδους μηνύματα».

Toυ Κ.Π. Παπαδιοχου


Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στη Λαμία

Σήμερα 19 Ιουνίου και ώρα 10:30 πμ ο Δήμαρχος Γιώργος Κοτρωνιάς , μαζί με εκπρόσωπους, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φθιώτιδας, του Μουσικού Γυμνασίου Λαμίας, του ΣΚΕΤΚΕ και του Europe Direct του Δήμου Λαμιέων, στο γραφείο Δημάρχου (Σκληβανιώτη 8, 1ος όροφος),θα ενημερώσουν τα Μέσα Ενημέρωσης για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν στις 20 και 21 Ιουνίου στην πόλη μας στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής την 21η Ιουνίου.

Φιλαράκια ο εορτασμός της Ευρωπαϊκής ημέρας της μουσικής καθώς η μουσική εξημερώνει τα πάθη, καλά είναι να εορταστεί και να συμμετάσχουμε στους εορτασμούς της όλοι.

Υπόθεση Siemens συνέχεια από Ντόρα.

Υπέρ της πλήρους διαλεύκανσης της υπόθεσης Siemens από την ελληνική και τη γερμανική δικαιοσύνη τάσσεται εκ νέου η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.

Φιλαράκια υτή είναι η δήλωσή της, «Πρέπει να υπάρξει απόλυτο φως, διότι είναι ένα θέμα το οποίο αφορά την τιμή και την υπόληψη του πολιτικού κόσμου της χώρας και μετά την πλήρη διαλεύκανση, εάν χρειαστεί Εξεταστική Επιτροπή κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, να γίνει και αυτό" είπε χαρακτηριστικά», Τελικά βρε παιδιά ποιος τα έχει πάρει τα μαύρα χρήματα και μίζες;

Ο Καραμανλής στην Ευρώπη για επίδομα θέρμανσης και το ταμείο φτώχιας.

Είναι γεγονός πως στο σημερινό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δοθούν πρόσθετα κοινοτικά κονδύλια για επιδόματα και για το Ταμείο Φτώχειας, βέβαια ο Κώστας Καραμανλής θα επιδιώξει λόγω του δημοσιονομικού ελλείμματος, την κάλυψη της Ευρώπης ώστε να μην υποστεί στη συνέχεια η Ελλάδα ασφυκτικές πιέσεις για το επίδομα θέρμανσης για τρεις κατηγορίες πολιτών, τους δικαιούχους του ΕΚΑΣ, τους συνταξιούχους του ΟΓΑ και τους μακροχρόνια άνεργους καθώς και οικονομική βοήθεια των οικονομικά ασθενέστερων μέσω του Ταμείου για τη Φτώχεια που θα ενεργοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

Φιλαράκια ο πρωθυπουργός ελπίζει να το πετύχει αυτό από κοινού με την Ιταλία, τη Γαλλία και τη Πορτογαλία, που όπως η Ελλάδα αντιμετωπίζουν πρόβλημα δημοσιονομικού ελλείμματος.

Αλογοσκούφης : Ουδεμία σχέση είχε με την άθλια και κατάπτυστη αυτή συκοφαντία η σύζυγός μου.

Χθες το βράδυ στη βουλή κατά την επικύρωση της συμφωνίας του ΟΤΕ, αναφερόμενος ο κ. Παπανδρέου μεταξύ άλλων και στους ισχυρισμούς του βουλευτή του Μιχάλη Καρχιμάκη, για τη σύζυγο του κ. Αλογοσκούφη, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι πράγματι τα όσα είπε ο κ. Καρχιμάκης να μην είναι αληθή. Να μην προκύπτει σχέση της Ντόιτσε Τέλεκομ και της συζύγου σας. Αλλά οφείλετε κ. υπουργέ να δώσετε εξηγήσεις γιατί γνωρίζετε λόγω και της αγγλοσαξονικής σας παιδείας την έννοια σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων».
Φιλαράκια η αντίδραση του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη ήταν η ακόλουθη «Περίμενα να μην κρυφτεί πίσω από τον κ Καρχιμάκη και πάνω σε θολά νερά. Η επίθεση στη σύζυγο μου είναι απαράδεκτη. Ούτε έχει αναλάβει ούτε πρόκειται να αναλάβει δουλειά του δημοσίου όσο είμαι στη πολιτική. Ουδεμία σχέση είχε με την άθλια και κατάπτυστη αυτή συκοφαντία. Και ο κάθε εμπλεκόμενος θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη». Τώρα τα συμπεράσματα δικάσας και δικάμας!!!

Δείτε την Paparizou να χορεύει με τον Jean Pierre

Φιλαράκια δείτε την Έλενα Παπαρίζου σε sexy χορευτικές κινήσεις με τον Jean Pierre στο μοναδικό τηλεοπτικό show του MEGA.