Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Euro 2008 : Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ισπανία η οποία νίκησε τους Γερμανούς με 1-0

Η Ισπανία με την αποψινή νίκη της επί της Γερμανίας κατακτά τον δεύτερο τίτλο στην ιστορία της, ο πρώτος ήταν πάλι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1964 το οποίο είχε γίνει στην έδρα της την Μαδρίτη. Προηγήθηκαν των Γερμανών με 1-0 στο 33΄ με γκολ του Torres και με αυτό το αποτέλεσμα έληξε το πρώτο ημίχρονο. Αυτό το σκόρ δεν άλλαξε και στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα τη νίκη της Ισπανίας με 1-0.

Φιλαράκια όπως έχουμε προαναφέρει προγνωστικά για τον αποψινό αγώνα και οι δύο ομάδες έριχναν το μπαλάκι του φαβορί η μα στην άλλη. Τελικά η Ισπανία ήταν αυτή που δίκαι πανηγυρίζει την κατάκτηση του Euro 2008, όπως και εμείς πριν τέσσερα χρόνια.

Palios Lamiotis

Δείτε τα καλύτερα πισωγυρίσματα από Shakira, Beyonce, Vida Guerra, Jessica alba

Φιλαράκια ελπίζω να τα απολαύσατε.

ΔΕΙΤΕ Disney Fantasies

Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ

Σήμερα στις 21:45 όλα τα μάτια του ποδοσφαιρόφιλου κινού θα είναι στην παρακολούθηση της μάχης μεταξύ της Ισπανίας και της Γερμανίας για την κατάκτηση της κούπας του EURO 2008.

Φιλαράκια προβλέψεις δεν υπάρχουν σε αυτού του είδους τα παιχνίδια. Απλά θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα για να δούμε ποιος θα πανηγυρίσει την κατάκτηση της κούπας, όπως είχαμε πανηγυρίσει και εμείς πριν τέσσερα χρόνια.

ΤΗΝ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Χ. Φώλια και παρά τις εκκλήσεις του κοσμάκη, θα πραγματοποιηθεί η αύξηση των οικιακών τιμολογίων της ΔΕΗ κατά 7% από την 1η Ιουλίου. Μάλιστα δήλωσε ο υπουργός πως οι αυξήσεις κατά 16% των τιμολογίων στην Ελλάδα που έχουν γίνει μέσα στον τελευταίο χρόνο είναι οι «χαμηλότερες» στην Ευρώπη.

Φιλαράκια το γεγονός είναι πως από 1η Ιανουαρίου με την εφαρμογή της ρήτρας καυσίμων θα υπάρξει νέα αύξηση γύρω στο 6%. Η ρήτρα θα αναθεωρείται ανά τρίμηνο, ανάλογα με τις αυξομειώσεις των διεθνών τιμών των καυσίμων. Και πρέπει να παρηγορηθούμε διότι τα βιομηχανικά τιμολόγια, θα αυξηθούν έως 10% λες και αυτή η αύξηση δεν θα ακριβύνει τα παραγόμενα προϊόντα.