Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 5-0


Φιλαράκια φωτιά και λαύρα έβγαζε απόψε η ΑΕΚ η οποία συνέτριψε τον Πανοιώνιο με 5-0, ένα Πανιώνιο ο οποίος δεν άξιζε αυτού του είδους τη συντριβή.

Η ΑΕΚ μετά και την ισοπαλία του ΠΑΟ, βλέπει άνετα τη δεύτερη θέση.

Άρης-Παναθηναϊκος 1-1



Φιλαράκια στο 87 λεπτο ο Παναθηναϊθκός με πέναλτι του Παπαδόπουλου ισοφάρισε τον Άρη και μηδένισε τις ελπίδες του για τη 1η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στο Champions League.

Ξεκινούν τα πλέϊ-οφ











Φιλαράκια ποδοσφαιρόφιλοι Με την διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής, αρχίζουν σήμερα τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Αρης και ο Πανιώνιος, θα διεκδικήσουν μία θέση για τον Β` προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ, μία για το κύπελλο UEFA και μία για το κύπελλο Ιντερτότο.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
19:00 Αρης-Παναθηναϊκός
21:00 ΑΕΚ-Πανιώνιος

Η εναρκτήρια βαθμολογία
ΑΕΚ 8 βαθμοί
Παναθηναϊκός 7
Αρης 2
Πανιώνιος 0
Αναλυτικά το πρόγραμμα των πλέι-οφ του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα έχει ως εξής:
1η αγωνιστική (23/4/2008)
Άρης-Παναθηναϊκός
ΑΕΚ-Πανιώνιος
2η αγωνιστική (30/4/2008)
Πανιώνιος-Άρης
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
3η αγωνιστική (4/5/2008)
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
ΑΕΚ-Άρης
4η αγωνιστική (7/5/2008)
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
Άρης-ΑΕΚ
5η αγωνιστική (11/5/2008)
Πανιώνιος-ΑΕΚ
Παναθηναϊκός-Άρης
6η αγωνιστική (14/5/2008)
Άρης-Πανιώνιος
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Καλή επιτυχία σε όλους.

Καθημερινές απότομες αυξήσεις του αργού πετρελαίου.

Και σήμερα οι τιμές του αργού πετρελαίου παραμένουν κοντά στα 120 δολλάρια το βαρέλι.

Ο ΟΠΕΚ έχει δείξει απρόθυμος να αυξήσει τις ποσοστώσεις για τον περιορισμό της ανόδου των τιμών.

Η Νιγηριανή αστάθεια και αυτή η στάση από το καρτέλ του πετρελαίου, σε συνδυασμό με το αδύναμο δολάριο και τις επίμονες ανησυχίες για το κατά πόσον οι προμήθειες μπορούν να ικανοποιήσουν την παγκόσμια ζήτηση σε μακροπρόθεσμο επίπεδο, έχει αυξήσει τις τιμές κατά 24% φέτος.

Φιλαράκια ο θεός να βάλει το χεράκι του, δεδομένου ότι το καρτέλ πετρελαίου θεωρεί ότι, δεν έχουν άμεση ανάγκη να αρθούν τα επίπεδα παραγωγής πριν από το 2012

Να ενταχθεί στην υπερνομαρχία Αττικής, ζητά η Εύβοια

Ο Νομάρχης της Ευβοίας κ. Μπουραντάς και το Νομαρχιακό του Συμβούλιο ζητούν την ένταξή της στην υπερνομαρχία Αττικής μαζί με την περιφέρεια της Βοιωτίας και όχι στην Περιφέρεια Στερεάς με έδρα τη Λαμία.

Ο κ. Μπουραντάς υποστήριξε υποστήριξε ότι ουσιαστικά ο νομός έχει γίνει ένα με το λεκανοπέδιο της Αττικής και δεν θεωρεί λογικό να πηγαίνουν οι Ευβοιώτες στη Λαμία για χάρη της αποκέντρωσης και ότι θα μπορούσε να συζητηθεί η αποκέντρωση όταν υπήρχαν και οι ανάλογες υποδομές. θα εξυπηρετεί τους πολίτες της Εύβοιας και να μην τους τιμωρεί όπως γίνεται τώρα με τη Λαμία, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «τιμωρία» η παραμονή της Εύβοιας στην Περιφέρεια Στερεάς.

Φιλαράκια μπορεί το αίτημα να φαίνεται λογικό και να παραμένει ακόμα σαν εισήγηση του συγκεκριμένου Νομάρχη, αλλά η συρρίκνωση της δύναμης της Λαμίας είναι ορατή. Η μόνη μας ελπίδα είναι η αντίδραση των πολιτευομένων, οι οποίοι, ιδιαίτερα της Ευβοίας θα τα βρουν δύσκολα στην αδηφάγα υπερνομαρχία Αττικής.


Και ο Άρης κατά του τσάρου της (κυβέρνησης) οικονομίας.

Μετά τον έλεγχο των τελωνείων «τρώγοντας» τον Ρεγκούζα, του ΣΔΟΕ «τρώγοντας τον Κλαδά και της Επιτροπής ξεπλύματος βρώμικου χρήματος «παραιτώντας» τον Ζορμπά, τώρα ετοιμάζοντας επιτροπή ελέγχου Καζίνων στο υπουργείο του προσπαθεί να πάρει και τον έλεγχο των Καζίνων.

Φυσικά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ως αρμόδιος υπουργός Τουρισμού αντέδρασε έντονα αλλά και οι ιδιοκτήτες Καζίνων, με συνέπεια η υπόθεση παραμένει στο συρτάρι του Αλογοσκούφη.

Φιλαράκια εδώ είμαστε και θα παρακολουθούμε των αγώνα όλων τους, καθώς δεν πιστεύουμε πως θα τελειώσει εδώ.


Υιός επιχειρηματία σε παράνομα στοιχήματα.

Φιλαράκια έχει βουήξει ο τόπος, μετά την είδηση του STAR, ότι ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου, του Προέδρου της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, προκειμένου το παιδί να βγάλει ακόμα περισσότερα λεφτά «γιατί τα έχει ανάγκη» πιάστηκε να παίζει παράνομο στοίχημα.

Καλές τοποθετήσεις στα κέρδη και καλά ξεμπερδέματα μικρέ.

Και το σημαντικότερο είναι κρίμα να δίνονται αυτού του είδους αφορμές, για να «θίγεται» η πλέον ένδοξη ομάδα μπάσκετ στη χώρα μας.

Ελπίζουμε πως δεν θα επιβεβαιωθεί, αν και είναι σχεδόν σίγουρο.

Η Γη στην Ελλάδα έχει πένθος.


Φιλαράκια σας παραπέμπουμε στο χθεσινό ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, το οποίο αναφέρεται στο γιατί η χώρα μας έγινε για άλλη μια φορά διεθνώς ρεζίλι.

Διαβάστε εδώ να το «χαρείτε;».

Το φτύσιμο του Ρίμπο

Αφού εισέπραξε τα λεφτά για τα τρία πρωταθλήματα που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό, τώρα ζητάει και τα ρέστα. Αλλά είναι σωστή η ρήση «γέμισε την καρδάρα με γάλα και τώρα την χύνει».

Φιλαράκια οικειοποιούμαστε δυστυχώς το φτύσιμο του φωτός, γιατί δεν είμαστε ούτε Ολυμπιακοί, ούτε ΑΕΚ, ούτε ΠΑΟ, αλλά δεν ανεχόμαστε αυτού του είδους συμπεριφορές.