Τρίτη 13 Μαΐου 2008

Επιβεβαιώθηκε το ντόπινγκ στην Κολύμβηση.

Επιβεβαιώθηκε προηγούμενη αναφορά μας, δείτε εδώ, ότι θετικός σε χρήση αναβολικής ουσίας βρέθηκε Έλληνας πρωταθλητής της κολύμβησης. Πρόκειται τελικά για τον κορυφαίο Έλληνα κολυμβητή και πρωταθλητή Ευρώπης Γιάννη Δρυμωνάκο

Φιλαράκια όπως είχαμε προαναφέρει, ο έλεγχος ντόπινγκ είχε διενεργηθεί πριν από λίγες μέρες από το ΕΣΚΑΝ.

Αυξάνονται συνεχώς νεκροί και αγνοούμενοι στην Κίνα.

Η προηγούμενη αναφορά μας στον σεισμό 7,8 Ρίχτερ στην Κίνα με τίτλο «Σόδομα και Γόμορα από το σεισμό στη Κίνα», δείτε εδώ, μέρα με τη μέρα δυστυχώς επαληθεύεται. Ήδη οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 12.000, σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος, υπεύθυνο της ομάδας διαχείρισης φυσικών καταστροφών, ενώ γίνεται λόγος για 18.645 ανθρώπους που βρίσκονται θαμμένοι κάτω από τα συντρίμμια.

Φιλαράκια η καταστροφή είναι όντως βιβλική και ο θεός να τους βοηθήσει.

Νέα συνάντηση Βαρδινογιάννη Βγενόπουλου


Στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ συναντήθηκαν οι Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, η συνάντηση είχε διάρκεια αρκετές ώρες. Δεν υπήρξαν δηλώσεις και ανακοινώσεις όπως και στην προηγούμενη συνάντηση λόγω του ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα ενημερώσει πρώτα τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Φιλαράκια πάντως νέα περίοδος για τον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει και η αρχή αυτή θα επιβεβαιωθεί κατά τη σύγκληση της έκτακτης γενικής συνέλευσης, στις 6 Ιουνίου, υπομονή φίλαθλοι.

Έφυφε σήμερα από τη ζωή, ο Βασίλης Χειμωνίδης.

Ο Βασίλης Χειμωνίδης ο οποίος υπέφερε από τις αρχές Μαρτίου από καρδιακή ανεπάρκεια έφυφε τελικά σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο Χειμωνίδης

ήταν πρόεδρος του Ραδιοτηλεοπτικού Οργανισμού Κεντρικής Ελλάδος Star Α.Ε. και της Πέντε Α.Ε. (super market Γαλαξίας).

Φιλαράκια η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Κάτω Θεοδωράκι Κιλκίς, όπως ήταν η τελευταία του επιθυμία. Άφησε πίσω του πλούσιο φιλανθρωπικό έργο σε όλη την Ελλάδα και στήριξε τους Πόντιους σε κάθε τους βήμα.

Εβδομάδα κατά του Λιθάνθρακα

Οι Οικολόγοι Πράσινοι αναδεικνύουν συνεχώς το θέμα και με αίτηση τους στη ΡΑΕ ζητούν διευκρινήσεις για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στη διαδικασία με την οποία η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας χορήγησε θετική γνωμοδότηση στην αίτηση της ΔΕΗ για τον λιθανθρακικό σταθμό στη Λάρυμνα, καθώς και αυτή που ακολουθεί για τουλάχιστον άλλες δύο περιπτώσεις ανθρακικών μονάδων της ΔΕΗ.

Φιλαράκια το οικολογικό είναι σοβαρό θέμα για όλους μας και πρέπει να ενισχύσουμε πρωτοβουλίες για τη διάσωση του.

Πηγή Οικολόγοι Πράσινοι

Δυναμική η Καλομοίρα στην Eurovision.


Παρουσία των εκπροσώπων του τύπου και πολλών fans που συμμετείχαν στην προτελευταία πρόβα τους στο «Αρένα» του Βελιγραδίου, η καλομοίρα είχε μια δυναμική παρουσία.




Μπορείτε να δείτε εδώ και φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Φιλαράκια εμείς της ευχόμεθα ολόψυχα καλή επιτυχία.

Διαγραφή Κούγια από τον Δικηγορικό Σύλλογο.

Για πολλές καταδίκες, συνεχόμενες μέσα στα τρία τελευταία χρόνια, ελήφθη πρωτοβάθμια απόφαση περί διαγραφής του Αλέξη Κούγια από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Φιλαράκια ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξή του στον Alpha απόψε διέψευσε την είδηση και δήλωσε «πως μόνο εισήγηση υπάρχει και η οποία δεν θα επικυρωθεί από τον Άρει Πάγο και τον Υπουργό δικαιοσύνης». Εμείς θα περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης.

Το χρηματιστήριο σήμερα.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 4.265,62 μονάδες έναντι 4.199,04 μονάδων της προηγουμένης, σημειώνοντας άνοδο 66,58 μονάδων, ή σε ποσοστό 1,59%.

Φιλαράκια σήμερα η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 353,25 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 33,277 εκατ. ευρώ αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές.

Εμεινε τελικά ο Ρίμπο, Αλλά γιατί;



Φιλαράκια την απάντηση την δίνει το troktiko και σας την μεταφέρουμε χωρίς καμία ευθύνη…

Απλά σα υπενθυμίζουμε παλαιότερη δική μας αναφορά στον κύριο την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Το Περιεχόμενο κατάθεσης Αντωνίας Μάρκου για τον Λογαριασμό της

Η Αντωνία Μάρκου προσήλθε αυθορμήτως στις 7 Μαΐου στον εισαγγελέα Παν. Αθανασίου, που διερευνά το μεγάλο σκάνδαλο της Siemens, προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση, δείτε σχετική προηγούμενη αναφορά μας εδώ. Στην κατάθεσή της λοιπόν καταγγέλλει τους από κοινού ενεργούντες Νέγρη και τον συμπέθερό του, Ηλ. Γεωργίου, ως πραγματικούς δικαιούχους του λογαριασμού στην Ελβετία.

Φιλαράκια πάντως όσον αφορά τη συνέχεια του θέματος η Μάρκου δήλωσε στον εισαγγελέα ότι είναι διατεθειμένη α εξεταστεί κατ' αντιπαράσταση με τους Νέγρη-Γεωργίου. Φαντάζετε τι έχει να γίνει, αν γίνει και αν μάθουμε, ι θα μάθουμε;

Πηγή enet.gr

Και ενώ ο κόσμος καίγεται επίσκεψη στην Τουρκία η Ελισάβετ η Β.

Δουλειά δεν είχαν οι δημοσιογράφοι και επτακόσιοι πενήντα από αυτούς μόνο… καλύπτουν την επίσκεψη της βασίλισσας στην Τουρκία, επίσκεψη που αναμένεται να συμβάλει στην προβολή της Τουρκίας και την ενίσχυση των σχέσεών της με την ΕΕ. Όχι παίζουν οι Τούρκοι, μην ξεχνάτε πως είμαστε σε αρχή Τουσιστικής περιόδου.

Φιλαράκια το θέμα είναι πως θα τα πάει η Βασίλισσα με τις «μαντηλοφορούσες» συζύγους του προέδρου Αμπντουλάχ Γκιουλ και του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν. Λέτε να φορέσει και αυτή μαντήλα για να τηρήσει το τοπικό πρωτόκολλο.

Μόνο με Wind Surf θα πηγαίνουμε στα νησιά εκεί που πάνε τα ναύλα.

Οι εφοπλιστές εξετάζουν εξετάζουν αυξήσεις έως και 20% στα εισιτήρια, ενώ θα περικόψουν δρομολόγια που δεν έχουν σημαντικά έσοδα. Μην ξεχνάμε πως στα τέλη Απριλίου, οι εφοπλιστές είχαν αυξήσει και πάλι τα ναύλα έως και 24%, σε ορισμένες περιπτώσεις.

Φιλαράκια εκεί που θα φτάσουν τα ναύλα στην ακτοπλοΐα, μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουμε τις καλοκαιρινές αποδράσεις στα νησιά μας με πλοία και οι νησιώτες θα δουν τον τουρισμό μειούμενο εκτός αν γίνουμε δεινοί Windsurfers…

Θα ξεπεράσουν τους 9.000 οι νεκροί από το σεισμό στη Κίνα

Τουλάχιστον εννιά χιλιάδες νεκροί και πολλές χιλιάδες τραυματίες είναι ο απολογισμός της επίσκεψης του Εγκέλαδου στην Κίνα ξεπερνόντας τις αρχικές εκτιμήσεις, δείτε εδώ προηγούμενη εκτίμηση. Η σεισμική δόνηση, μεγέθους 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, έπληξε την επαρχία Σετσουάν μετατρέποντας το μεγαλύτερο μέρος της σε κόλαση, με εκατοντάδες σπίτια, νοσοκομεία και εργοστάσια να έχουν καταρρεύσει εγκλωβίζοντας χιλιάδες ψυχές.

Φιλαράκια τα συνεργεία διάσωσης, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, προσπαθούσαν να τους απελευθερώσουν καταβάλλοντας απελπισμένες προσπάθειες, σκάβοντας ακόμα και με τα χέρια.

Επιτέλους «γέμισε το» ρε φιλαράκι να φύγουμε.

Στην κολύμβηση το νέο κρούσμα ντόπινγκ

Λίγες μέρες μετά το σκάνδαλο ντόπινγκ της άρσης βαρών, ένα νέο κρούσμα χτυπά την πόρτα του ελληνικού αθλητισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, θετικός σε χρήση αναβολικής ουσίας βρέθηκε Έλληνας πρωταθλητής της κολύμβησης, με πολλές διακρίσεις. Στο δείγμα του είχε ανιχνευτεί ισχυρό στεροειδές, το οποίο όμως δεν είναι το ίδιο με αυτό που βρέθηκε στους έντεκα αθλητές και αθλήτριες της άρσης βαρών. Ο έλεγχος ντόπινγκ διενεργήθηκε πριν από λίγες μέρες από το ΕΣΚΑΝ.
Φιλαράκια μια απορία έχουμε, μετά από τόση φασαρία με την άρση βαρών αν μη τι άλλο δεν τρόμαξαν; ώστε αντί να αλλάξουν πορεία να συνεχίζουν απτόητοι να ντοπάρονται;
ΑΝΤ1


Ενός κακού μύρια έπονται, μπαράζ νέων απεργιών.

Μπαράζ απεργιών έχουν εξαγγελθεί από την ΓΣΕΕ, δείτε εδώ το σχετικό δελτίο τύπου, μετά από ευρεία σύσκεψη με τις Ομοσπονδίες των ΔΕΚΟ και των

Δημοσίων Επιχειρήσεων, σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις – εκποιήσεις, έτσι την Πέμπτη 15/5 θα απεργούν στον ΟΤΕ και τα Λιμάνια (ΟΛΠ –ΟΛΘ), ενώ θα υπάρξει 3ωρη στάση εργασίας από 12:00 έως 15:00 η ώρα για τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ, στα ΕΛΤΑ, στην Ολυμπιακή Αεροπορία και στην ΕΥΔΑΠ. Απεργιακή Συγκέντρωση διαμαρτυρία των εργαζομένων θα γίνει στις 12:30 η ώρα στην πλατεία Κάνιγγος για την Αθήνα και ανάλογη απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στην Θεσσαλονίκη.

Φιλαράκια επίσης και η ΟΤΟΕ έχει προκηρύξει απεργιακή κινητοποίηση στις τράπεζες που δεν έχουν χορηγήσει εξουσιοδοτήσεις για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας. Οι τράπεζες αυτές είναι: Εθνική, Alpha Bank,Eurobank, Probank, FBB, HSBC, BNP Paribas, Citibank, Ελληνική Τράπεζα, American Express και Κύπρου.