Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Βαρδινογιάννης-Βγενόπουλος-Πατέρας, η μεγάλη συνάντηση για τον Παναθηναϊκό.

Στα γραφεία του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα πραγματοποιήθηκε χθές το πρωί το μεγάλο ραντεβού των τριών επιχειρηματιών. Οι 3 επιχειρηματίες φαίνεται πως συμφώνησαν σχεδόν σε όλα τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση για το μέλλον του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού. Παράλληλα ο Ανδρέας Βγενόπουλος ενημέρωσε και τον Παύλο Γιαννακόπουλο το απόγευμα της Τρίτη.

Την ταύτιση απόψεων και θέσεων επιβεβαίωσε η ΠΕΚ με την ακόλουθη ανακοίνωσή της.

Το κείμενο της ανακοίνωσης
«Όπως υποσχεθήκαμε, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα έγινε συνάντηση μεταξύ του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη και του εκ των ιδρυτών της ΠΕΚ κ. Ανδρέα Βγενόπουλου. Η συνάντηση ήταν θετική και εποικοδομητική και διαπιστώθηκε σε επίπεδο αρχών ταυτότητα θέσεων και αντιλήψεων σε μια σειρά από σοβαρά θέματα:
1. Για την ισότιμη μεταχείριση και συνεργασία με όλους τους οργανωμένους φιλάθλους του Παναθηναϊκού μέσα από μια διαφανή διαδικασία που θα προβλέπει μεταξύ άλλων τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.
2. Για την αξιοποίηση στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού αλλά και για την θέσπιση ειδικών προνομίων για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και τους παλαίμαχους αθλητές του συλλόγου γενικότερα.
3. Για την ανάγκη μιας καινούργιας συμφωνίας και σχέσης με τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο (ΠΑΟ) που θα προβλέπει παράλληλα και την ευρύτερη εκπροσώπησή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπό την προϋπόθεση της συσπειρώσεως στον ΠΑΟ πολλών χιλιάδων μελών.
4. Για την ανάγκη μιας μεγάλης και κοινής γιορτής για τα 100 χρόνια του συλλόγου.
5. Για την χωρίς αποκλεισμούς διαδικασία ώστε να καταστεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πολυμετοχική.
6. Για την ανάγκη αυξημένων δικαιωμάτων της μειοψηφίας ούτως ώστε ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης που θα διατηρήσει το 50% των μετοχών να χρειάζεται μια ευρύτερη συναίνεση για τη λήψη των σημαντικών αποφάσεων που θα αφορούν τον προϋπολογισμό, το επιχειρηματικό σχέδιο, το οργανόγραμμα και την στελέχωση της ΠΑΕ.
Είναι γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη σημαντικά θέματα προς διευκρίνηση κάτι που αναμένεται να γίνει από τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος σε συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους μεγάλους μετόχους της μειοψηφίας. Σε αυτή τη φάση όμως είμαστε ως ΠΕΚ υποχρεωμένοι να εκφράσουμε την πλήρη ικανοποίησή μας τόσο για την πρόοδο των συζητήσεων όσο και για τις τοποθετήσεις του κ. Βαρδινογιάννη, ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να γυρίσει οριστικά την σελίδα τόσο για τον Παναθηναϊκό μας όσο και για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο γενικότερα.
Σήμερα το απόγευμα η ΠΕΚ θα συναντηθεί με τον κ. Παύλο Γιαννακόπουλο και τον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο για ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και περαιτέρω συντονισμό για την επίτευξη του οράματος του ενιαίου, αδιαίρετου και πολυμετοχικού Παναθηναϊκού».


Νέα παράσταση των αδελφών Μαγγίρα.

Οι αδερφές Μαγγίρα υποδέχονται το καλοκαίρι στο ανανεωμένο El Pecado στην παραλιακή, με μια μοναδική όπως πάντα παράσταση μιμήσεων και άφθονου ελληνικού τραγουδιού.

Φιλαράκια το νέο El Pecado βρίσκεται στη Λεωφόρο Καραμανλή 14 και ονομάζεται El Pecado Isla Cafe Bar Restaurant & Sushi. Το Forthnet.gr σας παρουσιάζει φωτογραφίες από το show της Μπέτυς και Ματθίλδης Μαγγίρα.

Ελληνικό Bloger Camp.

Ήρθε η ώρα για όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να εκτεθούν στο πάθος και το ταλέντο του ελληνικού λαού για κατάκτηση μεριδίου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Υπάρχει τώρα η ευκαιρία για bloggers, podcasters και vidcasters από τις πέντε ηπείρους για να καθίσουν μαζί και να συζητήσουν αυτό που αγαπούν περισσότερο, σε ένα μικρό και όμορφο ελληνικό νησί.
Το Camp θα διεξαχθεί στις 31 Μαιου και 1 Ιουν 2008 στο Ιος Palace Hotel, και έχει προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου για δική σας ευκολία. Το ταξίδι από Πειραιά προς Ίο παίρνει περίπου τρεις ώρες και εισιτήρια για μια μονόδρομη ταξίδι ξεκινά από € 53.

Φιλαράκια για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής δείτε εδώ.


Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 3-0


Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο και σε συνδυασμό με τη συντριβή της ΑΕΚ από τον Αρη, θέλει πλέον μια νίκη για να εξασφαλίσει την πρωτιά στην ειδική βαθμολογία, αφού στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι.

Φιλαράκια για ανάλυση του αγώνα δείτε εδώ.

Πηγή in.gr

Ο Άρης επιβλήθηκε με το «βαρύ» 4-0 επί ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη


Για τον Άρη, που έχει εξασφαλίσει μέσω Κυπέλλου το εισιτήριο για το UEFA, το ματς ήταν αδιάφορο βαθμολογικά (το έδειχνε και η σπάνια φέτος εικόνα του άδειου «Κλ. Βικελίδης») και μόνο ως παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας (17/5 στο «Καυτανζόγλειο») μπορούσε να χρησιμέψει στον Μπάγεβιτς. Δείτε λεπτομέρειες για τον αγώνα εδώ καθώς και τις δηλώσεις των Μπάγεβιτς και Κωστένογλου εδώ.

Πηγή in.gr

«Σκάνδαλο απιστίας ο ΟΤΕ»

Πολυμέτωπη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, με οξείς χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου,από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος.

Ο Γ. Παπανδρέου έκανε λόγο για απάτη σε βάρος της χώρας, στην υπόθεση του ΟΤΕ, για φόβο της κυβέρνησης να βρεθεί σε εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώ υπαινίχθη συναλλαγές με εξοπλιστικά προγράμματα στην υπόθεση του βέτο στο Βουκουρέστι και της στήριξης που πέτυχε εκεί η Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η χώρα βρίσκεται σήμερα σε μία αποφασιστική καμπή και σε λίγο θα ληφθούν πολύ σοβαρές θεσμικές, οικονομικές και κοινωνικές αποφάσεις, οι οποίες θα επηρεάσουν αποφασιστικά την πορεία της χώρας.

Καθήκον του ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε, είναι να ανατρέψει την ανικανότητα της κυβέρνησης, καθώς και την ανασφάλεια και την απαισιοδοξία που έχει δημιουργήσει στον ελληνικό λαό, σε μία περίοδο που επίκεινται ραγδαίες αλλαγές, τις οποίες δεν έχει κανένα σχέδιο για να αντιμετωπίσει.

Τέλος φιλαράκια η Ελλάδα, πρόσθεσε, είναι η μόνη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που βγήκε στην παγκόσμια πιάτσα να πουλήσει τα πάντα. Η πολιτική αυτή, ανέφερε, δεν αρμόζει στην Ελλάδα,όπως και σε καμία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και έκανε λόγο για σκάνδαλο απιστίας σε βάρος της χώρας, που, όπως είπε, ξεκίνησε με την κατάργηση των ασφαλιστικών δικλείδων από τη Νέα Δημοκρατία, εννοώντας το νόμο με τον οποίο το δημόσιο διατηρούσε το 33% των μετοχών του ΟΤΕ και τον νόμο με τον οποίο κανένας ιδιώτης δεν μπορούσε να ασκήσει δικαιώματα πέραν του 5%.


Ολυμπιακή ταλαιπωρία

Αντιμέτωποι με νέες ματαιώσεις πτήσεων και αλλαγές δρομολογίων βρίσκεται και τη Τετάρτη το επιβατικό κοινό της Ολυμπιακής Αεροπλοϊας.

Σε αντίθεση με τη Τρίτη οι περισσότερες πτήσεις του εσωτερικού θα διεξαχθούν ομαλά δίχως όμως να λείπουν και οι εξαιρέσεις.

Φιλαράκια να υπενθυμίσουμε ότι οι εργαζόμενοι ζητούν επανεξέταση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, κατάργηση των μεικτών δρομολογίων στο εσωτερικό και εξωτερικό και μείωση των ωρών εργασίας.

Σκόπια : μέχρι που θα φτάσει η αθλιότητά τους.

Παρακολουθήστε μια εκπομπή ενός video από το κανάλι 5 των Σκοπίων, το οποίο παρουσιάζει την Ντόρα Μπακογιάννη ως στριπτιζέζ, σατιρίζοντάς την με τον χειρότερο τρόπο.

Φιλαράκια οι αναμεταδόσεις video μέσω της διεύθυνσης You Tube είναι ορατές σ’ όλο τον κόσμο του διαδικτύου, και προκύπτει το ερώτημα εμείς τι θα κάνουμε στην περίπτωση αυτή;

Το Χρηματιστήριο σήμερα

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 4.261.29 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 36,91 μονάδων ή σε ποσοστό 0,87%.

Φιλαράκια η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 315,973 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 28,4 εκατ. ευρώ αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές.