Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Κόψανε το σύρμα στη Lannet

O OTE λόγω του ότι η τηλεφωνική εταιρεία Lannet αν και επανειλημμένα είχε κληθεί για την αποπληρωμή αναγνωρισμένων οφειλών της χωρίς αυτή να ανταποκριθεί προέβη δε προσωρινή διακοπή ορισμένων κυκλωμάτων που διασυνδέουν την εταιρεία.

Το καλό είναι ότι οι συνδρομητές της Lannet έχουν την δυνατότητα ακόμη να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις μέσω οποιουδήποτε άλλου αδειοδοτημένου παρόχου επιθυμούν, προσθέτοντας πριν από τον αριθμό που θέλουν να καλέσουν τον τετραψήφιο κωδικό επιλογής που αντιστοιχεί στον κάθε πάροχο, συμπεριλαμβανομένου και του ΟΤΕ.

Φιλαράκια το θέμα είναι ότι σε περίπτωση γενικότερου προβλήματος στην εταιρεία τι θα γίνει με τα συμβόλαιά τους κανείς δεν ξέρει.


Δείτε σε video την υποδοχή των Ισπανών πρωταθλητών στην χώρα τους.

Χιλιάδες Ισπανοί εκστασιασμένοι κατέκλισαν τους δρόμους της Μαδρίτης και συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία, τη Δευτέρα να υποδεχθούν στο σπίτι τους ήρωες του ποδοσφαίρου, μετά την τελική νίκη της Ισπανίας στο Euro 2008 στη Βιέννη. Ενθουσιασμένοι παίκτες και ο 69χρονος Luis Aragones γιόρτασαν σε μια φιέστα μπροστά από χιλιάδες κόσμου στη Colon Square της Μαδρίτης.

Φιλαράκια όπως είδατε η κίνηση σε αυτοκινητόδρομους είχε διακοπεί, ενώ ένα ανοικτό πούλμαν που μετέφερε τους ήρωες Πρωταθλητές Ευρώπης.

Απάντηση του Δήμου Λαμιέων στο κ. Σερέτη

Από το Δήμο Λαμιέων λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου το οποίο δημοσιεύουμε.

Καλό θα ήταν ο κος Σερέτης, πριν εξαπολύσει μύδρους προς κάθε κατεύθυνση, να θυμηθεί την τεράστια πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει επί των ημερών του και συνέπεσε με την επίσκεψη του Πατριάρχη Ιεροσολύμων στη Λαμία η οποία ήταν μαύρη και μέσα σε σύννεφο καπνού.

Αυτό δεν σημαίνει ότι, δεν προβληματίζει την Δημοτική Αρχή η πυρκαγιά της Κυριακής παρά το γεγονός ότι, ο χώρος φυλάσσεται, παρά το γεγονός ότι, έχει εγκατασταθεί τοπικό σύστημα πυρασφάλειας και παρά το γεγονός ότι, η ταφή είναι υγειονομική και ακολουθείται από επίχωση.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, έχει επιφορτιστεί με το καθήκον να διερευνήσει τις συνθήκες εκδήλωσης της πυρκαγιάς , να δει αν πρόκειται για εμπρησμό ή αυτανάφλεξη και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην έχουμε επανάληψη του φαινομένου.

Πέρα όμως της λειτουργίας του υφιστάμενου, ο Δήμος Λαμιέων μεριμνεί για την εξεύρεση νέου ΧΥΤΑ. Ο Δήμος μας εξασφάλισε 800.000 ΕΥΡΩ, δημοπράτησε τη μελέτη , προσήλθαν 5 μελετητικά γραφεία και η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Φιλαράκια τα συμπεράσματα δικά σας.


Δείτε και διαβάστε το ξυλοδαρμό τηλεπαρουσιάστριας

Το περιστατικό συνέβη στη Χαλκιδική το περασμένο Σάββατο. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του STAR CHANNEL, Ιωάννα Βάσου, βρισκόταν για διακοπές με φίλους στην Καλλιθέα. Όλα ξεκίνησαν, όταν σταμάτησε το αυτοκίνητό της για να αποβιβαστεί μια φίλη της. Ο τροχονόμος που ρύθμιζε την κυκλοφορία στην περιοχή εκνευρίστηκε και κουβέντα στη κουβέντα η κ. Βάσου βρέθηκε στο οδόστρωμα με τον τροχονόμο να την ταρακουνά «σαν χταπόδι», όπως καταγγέλλει η ίδια.

Φιλαράκια όπως θα την ακούσετε να λέει, βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου κατέθεσε μήνυση κατά του αστυνομικού. Το ίδιο έκανε και ο αστυνομικός με τη διαφορά ότι εκείνος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η δημοσιογράφος κρατήθηκε για 16 ώρες. Στην καταγγελία της κ. Βάσου θα ακούσετε ότι ο αστυνομικός έσκισε μόνος του τα ρούχα του για να δικαιολογήσει την επίθεση.

Zougla