Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ

Euro 2008 : Η Γερμανία στον Τελικό, νίκησε την Τουρκία με 3-2

Η Γερμανία σε ένα αγώνα τον έκτο ημιτελικό στην ιστορία της σε Εuro από τους οποίους μόνο έχει χάσει πήρε την νίκη απέναντι στους Τούρκους οι οποίοι κυνήγαγαν το όνειρο της Ελλάδας του 2004. Διαιτητής του αγώνα ο Massimo Busacca. Στο 22΄ προηγήθηκαν οι Τούρκοι με τον Ugur Boral, οι Γερμανοί μέσα σε 4΄ χωρίς καθυστέρηση ξαναμπήκαν στο παιχνίδι και στο 26΄ με τον Schveinsteiger ισοφάρισαν σε 1-1, αποτέλεσμα με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 78΄ με τον Klose η Γερμανία προηγήθηκε με 2-1, αλλά η Τουρκία συνηθισμένη στις ανατροπές ισοφάρισε και πάλι στο 86΄ με τον Semih Senturk, και στο 90΄ τελικά η Γερμανία προηγήθηκε με 3-2 στο 90΄ με τον Lahm ο οποίος και χάρισε την νίκη και την πρόκριση στη Γερμανία.

Φιλαράκια μετά τη δύσκολη νίκη τους αυτή, οι Γερμανοί εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο τελικό του Euro 2008 την Κυριακή, απέναντι στον νικητή του αυριανού ημιτελικού μεταξύ της Ισπανίας και της Ρωσίας. Όπως και να έχει, οι Τούρκοι είχαν μια αξιοπρεπή εμφάνιση σε σημείο που έστω και η μέχρι σήμερα επιτυχία τους να παραμείνει ιστορική.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΝΕΡΟ

Ιαπωνική εταιρεία ισχυρίζεται δημιουργήθηκε το πρώτο στον κόσμο αυτοκίνητο που θα κινείται με λίγο νερό.

Φιλαράκια ο Καθηγητής Θεοδόσιος Korakianitis στο Queen Mary University of London λέει το νερό από μόνο του δεν θα ήταν αρκετό για να πάρει κάποιος το αυτοκίνητό του και να φύγει, εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΣΤΟ Nitro Radio

Φιλαράκια τελικά μάθατε πώς νιώθει ο Σάκης που θα γίνει πατέρας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΟ Nitro Radio

Φιλαράκια πάντα απολαυστική η Ελένη ακόμη και ραδιοφωνικά.

ΔΕΙΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟ EURO 2008










Φιλαράκια μην ανησυχείτε δεν πρόκειται για ταλαιπωρία ζωντανών αλλά για πλαστικά γουρουνάκια και το σκηνικό έχει στηθεί στη νότια Γερμανία.

(AP Photo / Felix Kaestle)

2.634 ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟ 2007

Σύμφωνα με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει, ότι σε 2.634 ανήλθε ο συνολικός αριθμός πλειστηριασμών (τόσο κατά ιδιωτών όσο και κατά επιχειρήσεων) που επισπεύσθηκαν από πιστωτικά ιδρύματα που λειτουργούν στην Ελλάδα το 2007 και ότι «ο αριθμός αυτός προφανώς δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα στοιχεία τα οποία είχαν δημοσιοποιηθεί από ανεύθυνες πηγές, σύμφωνα με τα οποία κατά τη διάρκεια του 2007 επισπεύσθηκαν από πιστωτικά ιδρύματα 100.000 πλειστηριασμοί».

Φιλαράκια επιπρόσθετα η Ε.Ε.Τ. αναφέρει ότι «σε κάθε περίπτωση πάντως πρέπει να σημειωθεί αφενός, ότι ο πλειστηριασμός είναι η τελευταία κατά το νόμο πράξη της διαδικασίας της αναγκαστικής κατάσχεσης για τη ρευστοποίηση απαιτήσεων, οι οποίες έχουν προηγουμένως πλήρως επαληθευτεί με τη δικαστική διαδικασία, κατά την εξέλιξη της οποίας έχουν εξαντληθεί όλα τα προβλεπόμενα μέσα και, αφετέρου, ότι οι τράπεζες καταφεύγουν σε πλειστηριασμό μόνο αφού κάθε άλλη, επιεικέστερη για τον οφειλέτη, δυνατότητα αποδειχθεί άκαρπη». Το θέμα τελικά είναι πως 2.367 ιδιοκτήτες έχασαν την ιδιοκτησία τους.


Το χρηματιστήριο σήμερα

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 3.584,53 μονάδες, παρουσιάζοντας σημαντική άνοδο σε ποσοστό 2,94%.

Φιλαράκια η αξία των συναλλαγών σήμερα διαμορφώθηκε στα 347,02 εκ. ευρώ

Μεγάλη φωτία έχει ξεσπάσει στον Υμηττό

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι σε πευκόφυτη περιοχή στα Γλυκά Νερά, και, λόγω των ισχυρών ανέμων, επεκτάθηκε γρήγορα και μαίνεται ανεξέλεγκτη στον Υμηττό. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, με επίγεια μέσα, καθώς και έξι αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα, προσπαθούν να ελέγξουν το πύρινο μέτωπο. Η φωτιά έχει επηρεάσει τη γραμμή που συνδέει το Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Παλλήνης με το ΚΥΤ Αργυρούπολης, με συνέπεια εκτεταμένες διακοπές ρεύματος στην Αττική, αλλά και κομφούζιο στους δρόμους του Λεκανοπεδίου.

Η ΔΕΗ ανέφερε ότι τέθηκαν εκτός λειτουργίας τρεις υποσταθμοί για 20 λεπτά και τώρα έχει αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία του δικτύου. Οι φλόγες έφτασαν πολύ κοντά στα σπίτια στα Γλυκά Νερά, αλλά δεν απειλήθηκαν άμεσα κατοικίες.

Φιλαράκια παράλληλα, νέφος καπνού σκέπασε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας.

Λόγω της φωτιάς, κλείνουν οι έξοδοι της Αττικής οδού προς Υμηττό, ενώ οι φλόγες έχουν φτάσει σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το νεκροταφείου Χολαργού.

in.gr


«Ναρκωτικά-εξαρτησιογόνες ουσίες & Τοπική Κοινωνία»

Από το Δήμο Λαμιέων λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου το οποίο κα δημοσιεύουμε.

«Την Τετάρτη 25 Ιουνίου και ώρα 12:00 μεσημέρι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων & Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης & Ενημέρωσης Κατά των Ναρκωτικών (ΚΕΠΕΝ) Ν. Φθιώτιδας κ.Γ.Νερολής, στο Γραφείο Δημάρχου (Σκληβανιώτη 8, 1ος όροφος), ενημέρωσε τα Μέσα Ενημέρωσης για την εκδήλωση με θέμα «Ναρκωτικά-εξαρτησιογόνες ουσίες & Τοπική Κοινωνία» που διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων την Πέμπτη 26 Ιουνίου ώρα 19:00μμ στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας (πλ.Διάκου,1) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.

Στην εκδήλωση με θέμα «Ναρκωτικά-εξαρτησιογόνες ουσίες & Τοπική Κοινωνία» θα μιλήσουν :

· Ο κ. Γ. Σούρλας , Α΄Αντιπρόεδρος της Βουλής ,πρόεδρος του Αντικαρκινικού Μετώπου & Βουλευτής Μαγνησίας

· Ο κ. Αντ. Κουτσελίνης, Καθηγητής Ιατρικής πρώην Αντιπρύτανης του Παν/μίου Αθηνών.

· Ο κ. Δ. Υφαντής, Κοινωνιολόγος, Υπεύθυνος Τμήματος Έρευνας Μονάδας Απεξάρτησης (18 Ανω)

· Ο κ. Ευστ. Μπλέτσας, Στέλεχος Πρόληψης του ΚΕΠΕΝ Νομού Φθιώτιδας»

Φιλαράκια καλό θα ήταν να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις προς καλύτερη ενημέρωσή μας.

Εντελώς κουφό, Δείτε κινούμενο από τον άνεμο κτήριο στο Dubai

Ο ουρανοξύστης στο Dubai θα περιστρέφεται κατά 360ο μοίρες προσφέροντας εικόνα συνεχώς μεταβαλλόμενη.

Φιλαράκια το κτήριο θα είναι εξοπλισμένο με ανεμογεννήτριες σε κάθε όροφο, έτσι ώστε να δημιουργεί τη δική του ηλεκτρική ενέργεια. Τελικά θα είναι μια κατασκευή παρόμοια δεν θα έχει δει η ανθρωπότητα.

Τη γλυτώνει η Ολυμπιακή από την Κομισιόν

Νόμιμες οι ενισχύσεις στην Ολυμπιακή για τις ζημίες από την 11η Σεπτεμβρίου

Οι κρατικές ενισχύσεις που χορηγήθηκαν στην Ολυμπιακή Αεροπορία αποζημίωση για τις ζημίες από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, ήταν συμβατές με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, έκρινε σήμερα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Οι δικαστές του Λουξεμβούργου ακύρωσαν σχετική απόφαση που έλαβε η Κομισιόν το 2006, η οποία είχε κρίνει τις εν λόγω ενισχύσεις ως μερικώς παράνομες.

Φιλαράκια τον Ιούλιο του 2002 η τότε ελληνική κυβέρνηση είχε χορηγήσει στην Ο.Α. περίπου 4,8 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για τις ακυρώσεις πτήσεων την περίοδο που είχε κλείσει ο αμερικανικός εναέριος χώρος (από τις 11 έως τις 14 Σεπτεμβρίου), καθώς επίσης και γι άλλες ακυρώσεις πτήσεων τις μέρες που ακολούθησαν.


Ερευνες για Μετρό και Siemens ζητεί η Ε.Ε.

Ξανανοίγει ο φάκελος των φρεγατών - Επιβαρυντική κατάθεση για Τσουκάτο εν τω μεταξύ νέα τροπή, με απρόβλεπτες συνέπειες, προσλαμβάνει και πάλι η υπόθεση Siemens: Μετά τα στοιχεία που προσκόμισαν χθες στην Αθήνα εισαγγελείς και εκπρόσωποι της Eurojust και της ευρωπαϊκής υπηρεσίας για την καταπολέμηση της απάτης (OLAF), ανοίγει εκ νέου ο φάκελος του εκσυγχρονισμού των έξι ολλανδικών φρεγατών. Παράλληλα, κατόπιν σχετικού αιτήματος, στο μικροσκόπιο της ελληνικής Δικαιοσύνης, αλλά και της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΥΠΕΕ), τίθενται όλες οι συμβάσεις της Siemens στην Ελλάδα, περιλαμβανομένων εκείνων με την Αττικό Μετρό, για ηλεκτρομηχανολογικό υλικό κατά την περίοδο 2002 - 2003.

Φιλαράκια εν τω μεταξύ, προθεσμία προκειμένου να καταθέσει ως ύποπτος στον εισαγγελέα, το Σάββατο, για το ποσό του 1 εκατομμυρίου μάρκων από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens, έλαβε ο άλλοτε κραταιός «στρατηγός» του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Τσουκάτος. Ο κ. Τσουκάτος επιμένει ότι τα χρήματα κατέληξαν στα ταμεία του κόμματος. Ομως, ο οδηγός του επιχειρηματία Στέλιου Βίου κατέθεσε πως του παρέδωσε χρήματα στο γραφείο του και το 2001, όταν πλέον είχε απομακρυνθεί από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Καθημερινή


Μάνα και παιδί κάηκαν απανθρακώθηκαν.

Μια μάνα και το ανήλικο παιδί της κάηκαν ζωντανοί σε φωτιά στο ξενοδοχείο «Δωδώνη» στη διασταύρωση Μαιζώνος και Μάγερ στην πλατεία Βάθη, όπου ξέσπασε πυρκαγιά στις 06:10 το πρωΐ. Η Πυροσβεστική κατάφερε να απεγκλωβίσει άλλα 11 άτομα, από τους ορόφους του ξενοδοχείου.

Φιλαράκια χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία η φωτιά ξεκίνησε από τον πρώτο όροφο του Ξενοδοχείου και επεκτάθηκε στο δεύτερο όροφο όπου βρίσκονταν μάνα και παιδί.

ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ : ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ Επιτροπή για την υπόθεση της Siemens

«Η υπόθεση Siemens διαμορφώνεται καθημερινά με επιλεκτικές φήμες και διαρροές. Έχουμε μια παρωδία διαδικασίας και κατάρρευση του κύρους της Δικαιοσύνης», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπακωνσταντίνου, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση «να διαφυλάξει το κύρος της δικαστικής διαδικασίας και το κύρος των θεσμών, της δημοκρατίας και του πολιτικού κόσμου» και «να αποδεχτεί την Εξεταστική Επιτροπή τώρα».

«Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και δεν χρωστάμε σε κανένα. Η προσφορά του ΠΑΣΟΚ στη χώρα είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση και η ιστορία του μεγάλου αυτού κόμματος δεν πρόκειται να ακυρωθεί όσο κι αν κάποιοι το επιθυμούν», τόνισε.

Απ' την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρ.Παπουτσής δήλωσε ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου και όλοι μας, είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε σε όλες τις πρωτοβουλίες εκείνες που αφορούν στην αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος, στην κάθαρση, στη διαφάνεια, στο δημοκρατικό και κοινωνικό έλεγχο.

Και όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, σε έναν επαναπροσδιορισμό της πολιτικής και ιδεολογικής μας ενότητας με βάση το αξιακό μας πλαίσιο, τις αξίες και τις αρχές μας».

Ο κ. Παπουτσής υπογράμμισε ότι σε καμία περίπτωση «πίσω από την έννοια "ενότητα" δεν υπάρχει συγκάλυψη παραβατικών πολιτικών πρακτικών και συμπεριφορών».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να γίνει εδώ και τώρα αμέσως χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς δικαιολογίες και προσχήματα που ακούμε συνεχώς από την κυβέρνηση, Εξεταστική Επιτροπή», δήλωσε ο πρόεδρός του Αλ. Αλαβάνος.

«Και αυτή η Εξεταστική Επιτροπή πρέπει να ανοίξει όλο το φάκελο SIEMENS», πρόσθεσε. «Οχι μόνο τις βρώμικες συμβάσεις που έχουν γίνει γνωστές μέχρι τώρα.

Αλλά όλες οι συμβάσεις που έχουν γίνει από τη SIEMENS τα τελευταία χρόνια πρέπει να τεθούν υπό την εξέταση της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας μέσα στην εξεταστική επιτροπή».

«Όσο υπάρχουν οι Ζήμενς θα υπάρχουν και οι μίζες», ήταν το χθεσινό σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ.

Ναυτεμπορική

Αδυναμία εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού φέτος.

Στις 17 Ιουνίου σας λέγαμε ότι «Έρχεται νέο πακέτο φόρων» καθώς εναλλακτικές πηγές αύξησης των φορολογικών εσόδων αναζητεί το υπουργείο Οικονομικών, μπορείτε να το διαβάσετε εδώ. Χθες ο Γ. Αλογοσκούφη στη Βουλή δήλωσε ότι «αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δεσμευτώ για την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού» και άφησε να εννοηθεί «σωσίβιο» για τον προϋπολογισμό θα είναι οι εισπράξεις από το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων, από τη φορολογία καυσίμων, αλλά και από νομοσχέδιο που προωθείται για περιστολή των δαπανών.

Φιλαράκια είναι πλέον γεγονός πως η κυβέρνηση αντιμετωπίζει Προβλήματα στην εκτέλεση του κρατικού προϋπολογισμού, καθώς η υστέρηση των εσόδων και οι υπερβάσεις δαπανών είναι σημαντικές, και γνώμη μας είναι όπως έχουμε προαναφέρει είναι πως δεν θα αργήσουν να έρθουν νέα φορολογικά μέτρα.

ΣΥΡΙΖΑ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ : Να οργανωθούμε βρε παιδιά.

Κοινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, με στόχο το συντονισμό και την καλύτερη συννενόηση, μετά τα κρούσματα ασυμφωνίας για το θέμα της Συνθήκης της Λισαβόνας.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τον ΣΥΝ, η ΠΓ συνεδρίασε με τη συμμετοχή των βουλευτών του κόμματος, όπου συζητήθηκαν, σε γόνιμο και εποικοδομητικό κλίμα, ζητήματα συντονισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η ανάγκη καλύτερης συννενόησης ανάμεσα στην ΠΓ και τους βουλευτές του κόμματος.

Μεταξύ άλλων, τέθηκαν επί τάπητος η δημιουργία κανονισμού λειτουργίας της ΚΟ, καθώς και η ανάγκη κοινών συνεδριάσεων ΠΓ και βουλευτών του ΣΥΝ σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Σχετικά με τα ζητήματα της ευρωσυνθήκης, η ΠΓ του ΣΥΝ, κατά πλειοψηφία, δήλωσε τη συμφωνία της με τα τέσσερα σημεία της κοινής ανακοίνωσης που εξέδωσε η γραμματεία και η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση, μετά την συνεδρίαση της ΚΟ με τη γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, την προηγούμενη Τετάρτη, ανέφερε:

«1. Ο ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει το ιρλανδικό όχι στην Ευρωσυνθήκη, ως σημαντικό σταθμό στην πάλη ενάντια στις πολιτικές του νεοφιλελευθερισμού, του ρατσισμού, του μιλιταρισμού.

2. Επαναλαμβάνει την ακλόνητη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για απόρριψη της Ευρωσυνθήκης και το ομόφωνο αίτημα για Δημοψήφισμα που θα δώσει και στους εργαζόμενους στη χώρα μας να ενώσουν τη φωνή τους με το ιρλανδικό όχι.

3. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει σε αυτήν την κατεύθυνση την πάλη του μέσα στον κόσμο και τα κοινωνικά κινήματα, επιδιώκοντας να εκφράσει την κοινωνική πλειοψηφία και την οργή απέναντι στις κυρίαρχες πολιτικές σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

4. Κατά τη συζήτηση επισημάνθηκε η σημασία της ενιαίας έκφρασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σε μείζονα πολιτικά ζητήματα, για την αποτελεσματικότητα της πάλης και προς την κατεύθυνση αυτή συμφωνήθηκε η συγκρότηση Κανονισμού Λειτουργίας το αμέσως επόμενο διάστημα».

Υπενθυμίζεται ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν απόντες από τις ονομαστικές ψηφοφορίες στη Βουλή για την επικύρωση της Συνθήκης της Λισαβόνας και για τη διενέργεια δημοψηφίσματος επί της Συνθήκης, κάτι που εξελήφθη ως διαφωνία με την επίσημη θέση του κόμματος.

Φιλαράκια καμιά φορά εκεί που λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει.

In.gr

Δείτε την «Mis Playboy tv» of the year 2008











«Mis Playboy tv» νικήτρια το Νο 7 Ελίζαμπεθ Λαΐνη

Δείτε την «Αναπληρωματική Playmate» of the year 2008









«Αναπληρωματική Playmate» νικήτρια το Νο 9 Σύλβια Μπερετίνη

Δείτε την «Playgirl» of the year 2008








«Playgirl» νικήτρια το Νο 3 Ρομπέρτα Γεωργιάδη

Δείτε την «Super Star» of the year 2008









«Super Star» νικήτρια το Νο 10 Αναστασία Καλτουρμίδου

Δείτε τη Playmate of the year 2008







Απόψε έγινε η εκλογή της Playmate of the year 2008 και την εκλογή της μετέδωσε ζωντανά το Star από το νυχτερινό κέντρο «Ιερά Οδός». Την τελετή παρουσίασαν ο Μίλτος Μακρίδης και η Χριστίνα Αλούπη. Μουσικές νότες χάρισε ο Κώστας Καραφώτης. Οι τίτλοι τους οποίους διεκδίκησαν ήταν :

«Playmate 2008» νικήτρια το Νο 8 Σύλβια Παπαδάκη η 21χρονη Σύλβια που ήρθε στην Αθήνα από τα Χανιά.

Φιλαράκια τα εξωτερικά γυρίσματα έγιναν στο ξενοδοχείο «Άθως-Παλλήνη» στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής, όπου φιλοξενήθηκαν τα 12 κορίτσια. Aκολουθούν και οι υπόλοιπες νικήτριες.