Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Euro 2008 : Στον τελικό η Ισπανία μετά τη νίκη με 3-0 επί των Ρώσων.

Η Ισπανία ήταν αήττητη εδώ και 20 παιχνίδια (17 νίκες και 3 ισοπαλίες), αφού τελευταία φορά είχε χάσει πριν από σχεδόν δύο χρόνια (Νοέμβριος 2006) από τη Ρουμανία με 1-0, όποτε δε είχε φτάσει σε ημιτελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, προκρίνεται και στον τελικό (1964 και 1984), ενώ τρεις φορές έχει βρεθεί αντιμέτωπη με την αποψινή αντίπαλό της σε τελική φάση Euro και μετράει ισάριθμες νίκες (2-1 στον τελικό του 1964, 1-0 στον όμιλο το 2004 και 4-1 στον όμιλο εφέτος). Η Ρωσία ήταν απόψε τυπικά γηπεδούχος και έτσι οι παίκτες της Ισπανίας όφειλαν να φορέσουν τη δεύτερη εμφάνιση της ομάδας, που δεν είναι πλέον η κλασσική άσπρη (δεν έφερνε γούρι και αποφάσισαν να την αλλάξουν) αλλά τη κίτρινη! Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. Το 1-0 έκανε πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β ημιχρόνου, ο Xavi Hernandez στο 50΄, το 2-0 έκανε στο 73΄ ο Guiza, στο 82΄ ο Silva κάνοντας το 3-0, έκανε πλέον τραγικά τα πράγματα για τους Ρώσους

Φιλαράκια τελικά το κίτρινο χρώμα έφερε γούρι στους Ισπανούς και μετά την μεγάλη και άνετη αποψινή νίκη τους επί των Ρώσων, την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν τους Γερμανούς στον μεγάλο Τελικό. Ενώ δε η πορεία της Ρωσίας στο Euro 2008, θεωρείται ικανοποιητική μέχρι σήμερα το βράδυ, η αποψινή της ήττα ήταν πολύ βαριά.



Δείτε κόκκινα βέλη πάνω από την Νέα Υόρκη

Για πρώτη φορά στα 44 χρόνια της ιστορίας της Royal Air Force aerobatic, εκτέλεσαν ελιγμούς πάνω από το λιμάνι της Νέας Υόρκης και του Αγάλματος της Ελευθερίας.

Φιλαράκια η εμφάνισή τους στην πόλη της Νέας Υόρκης είναι μέρος μια ευρύτερης περιοδείας στη Βόρειο Αμερική για τα κόκκινα βέλη.

ΔΕΙΤΕ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Ισχυρή καταιγίδα με 8.000 κεραυνούς έπληξε περιοχές της Βόρειας Καλιφόρνιας με αποτέλεσμα να δημιουργήσει περισσότερες από 800 νέες πυρκαγιές στην περιοχή.

Φιλαράκια δεκάδες χιλιάδες στρέμματα πλέον να καούν, και εκατοντάδες κάτοικοι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν.

ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ Glou ΔΕΙΤΕ ΤΟ


Η φωτιά που ξέσπασε στις 11 χτες το βράδυ , σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από την αποθήκη στο δεύτερο όροφο του κτηρίου. Στο σημείο βρέθηκαν 30 πυροσβέστες, με 10 οχήματα. Δείτε σκηνές από την προσπάθεια κατάσβσης.

Φιλαράκια πρόκειται για το εργοστάσιο της εταιρείας ενδυμάτων Glou, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.

zougla

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΛΠΗ ΓΙΑ ΚΑΛΠΗ

Διακόπηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου και αναπληρωτή προέδρου στο Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ, αφού ομάδα περίπου 30 φοιτητών αφαίρεσε τις κάλπες.

Φιλαράκια η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 9 το πρωί. Δύο ώρες αργότερα, περίπου 30 φοιτητές εισήλθαν στο χώρο ψηφοφορίας, άρπαξαν τις κάλπες και τις άδειασαν, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η διαδικασία και να αναβληθούν οι εκλογές.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ.

Πολύ νωρίς το πρωί, 12 Μαΐου, ο φωτογράφος Wang πήγε στη διάσημη 100-χρονη Εκκλησία του Ευαγγελισμού στο Pengzhou, την Κίνα, προκειμένου να προετοιμαστεί σχετικά με την λήψη γαμήλιων φωτογραφιών για ένα νεαρό ζευγάρι, και η μέρα αυτή έμεινε για να την θυμούνται αυτός και το ζευγάρι για πάντα.

Δείτε τις φωτογραφίες του με τη σειρά λήψης. Φιλαράκια χαρά στο κουράγιο του εκείνη τη στιγμή.








ΠΕΡΙ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ !!!!

Λάβαμε ένα μήνυμα και σας το αναμεταδίδουμε :
Όπως ανέφεραν προχθές οι ειδήσεις, η ΕΕ εξέδωσε ένα ψήφισμα για όλες τις μεσογειακές χώρες που επλήγησαν από φωτιές, να δεσμευτούν ότι τα δάση που κάηκαν θα ξαναγίνουν δάση, διότι αυτό αφορά ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. Το ψήφισμα υπεγράφη από τις αντιπροσωπείες όλων των Μεσογειακών χωρών ( Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία) και όλων των παρατάξεων... εκτός μίας.

Guess who?... Ο κ. Ρουσόπουλος είπε ως δικαιολογία ότι αυτό είναι παρέμβαση στο Σύνταγμα της Χώρας βλέπε Αρθρο 24, περί 'δασικών εκτάσεων και δασών' !!...
Εκτός, αυτού, προχτές οι ειδήσεις ακόμα και των κρατικών καναλιών αναφέραν οτι 2.000 και πλέον στρέμματα στη Ζαχάρω 'παραχωρήθηκαν για ήπια τουριστική ανάπτυξη' σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα.
Οφείλουμε να δείξουμε σε όλα τα κόμματα οτι δεν είμαστε σύμφωνοι και οτι δεν αδιαφορούμε: υπογράψτε το petition για την προστασία των δασών. Οι τωρινές 145.000 υπογραφές είναι πάρα πολύ λίγες - οφείλουμε να τις κάνουμε 2.000.000, αφού η αίτηση αυτή θα σταλεί στη Βουλή, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και στον ΟΗΕ.

Φιλαράκια τα συμπεράσματα δικά σας.

Κωσταλέξι και στη Κολομβία.

Μια γυναίκα είχε κλειδώσει το γιο της σε ένα δωμάτιο επί 12 χρόνια διότι δεν έδειχνε τον "πρέποντα σεβασμό" στα μέλη της οικογένειάς του και σχεδίαζε να φύγει από το σπίτι του, ανακοίνωσε η αστυνομία στη νοτιοδυτική πόλη Κάλι της Κολομβίας χθες Τετάρτη, μετά τη σύλληψή της.

Φιλαράκια με μόνη παραλλαγή ότι στην Κολομβία πρόκειται για γιο και όχι κόρη, η περίπτωση είναι ακριβώς η ίδια με το δικό μας Κωσταλέξι. Τελικά ο κόσμος είναι μικρός και επαναλαμβάνεται.

Πυρκαγιά στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χόρτα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Αγίου Στεφάνου. Εννέα οχήματα με 27 πυροσβέστες και δύο ελικόπτερα με ρίψεις νερού συμμετέχουν για την κατάσβεσή της.

Φιλαράκια ας ελπίσουμε σε γρήγορη κατάσβεση προκειμένου να μην επεκταθεί.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ

Θερμό αναμένεται το φετινό καλοκαίρι συμφωνά με αποκλειστικές πληροφορίες του FM-1, αναφορικά με την υπόθεση της απώλειας εκατομμυρίων δραχμών την εποχή των παζαριών, αλλά και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ,σύμφωνα με τους αρμοδίους ελεγκτές, από το ταμείο του Δημοτικού Ωδείου Λάμιας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δικαιοσύνη μετά από πολύμηνη διερεύνηση των στοιχειών των ελεγκτικών αρχών αποφάσισε να στείλει τις πρώτες κλήσεις σε απολογία αρχικά 8 ατόμων και στη συνεχεία πολύ περισσοτέρων, φερομένων ως εμπλεκομένων άμεσα η έμμεσα σε αυτές τις υποθέσεις. Για απολογία θα κληθούν επικεφαλείς συνδυασμών, αιρετοί αυτοδιοίκητοι, διατελέσαντα μέλη δημαρχιακής Επιτροπής, δημοτικοί υπάλληλοι, συνεργάτες του Δήμου και πολλοί άλλοι. Ο κατάλογος αναφέρουν πηγές από το πρωτοδικείο Λαμίας είναι πολύ μακρύς και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση των απολογιών των καλουμένων. Στη συνεχεία και εφόσον στοιχειοθετήσουν κατηγορίες και απαγγελθούν από τον αρμόδιο εισαγγελέα, αυτές θα είναι σε βαθμό κακουργήματος λόγω της φύσεως αλλά και τους ύψους του εκτιμωμένου χρηματικού ποσού που χάθηκε από το Δήμο Λαμιέων και ορισμένα νομικά του πρόσωπα. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι χτες μετά την επίδοση των κλήσεων πραγματοποιήθηκε ευρεία πολιτικοαυτοδιοικητικη σύσκεψη παρουσία και δικηγορών προκειμένου να διαμορφωθεί το υπερασπιστικό πλαίσιο σε περίπτωση απαγγελίας κατηγοριών είτε κατά πολιτικών προσώπων είτε υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου. Πληροφορία της τελευταίας στιγμής αναφέρει ότι οι κληθέντες για απολογία θα ζητήσουν προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τις καταθέσεις τους....

ΛΑΜΙΑ FM1

Βόρεια Μακεδονία η πώς;

Με κύριο θέμα την ονομασία των Σκοπίων θα συναντηθεί σήμερα στις 11 το πρωί ο ειδικός μεσολαβητής, Μάθιου Νίμιτς με την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.

Φιλαράκια συνάντηση με τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό των Σκοπίων θα έχει την Παρασκευή ο μεσολαβητής Νίμιτς ενώ εκπρόσωπός του διέψευσε ότι έχει καταθέσει νέες προτάσεις για την διευθέτηση της ονομασίας.

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS

Διευρύνεται η λίστα υπόπτων, τους 40 φτάνει ο αριθμός των υπόπτων στην υπόθεση της Siemens. Εν τω μεταξύ στο Μιχάλη Χριστοφοράκο, πρώην στέλεχος της Siemens Ελλάς, φαίνεται να κατέληγαν μέσω χρηματιστών τα χρήματα από τα μαύρα ταμεία της γερμανικής εταιρείας. Στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα, ο πρώην οικονομικός διευθυντής οικονομικών υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Αυγερινός, φέρεται να επέμεινε ότι στο κόμμα δεν μπήκαν ένα εκατομμύριο μάρκα, όπως ισχυρίζεται ο Θόδωρος Τσουκάτος. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η εισροή να έγινε τμηματικά και εν αγνοία του.
Οριακά στήριξε το Θεόδωρο Τσουκάτο -σύμφωνα με πληροφορίες- η ταμίας του ΠΑΣΟΚ Δήμητρα Παπαχρήστου. Φέρεται να υποστήριξε ότι εκείνη την περίοδο έμπαιναν πολλά χρήματα στο κόμμα λόγω συνεδρίου και ότι είχε λάβει περίπου 200 εκατομμύρια δραχμές από τον κ. Τσουκάτο. Επίσης, ως ύποπτοι κλήθηκαν για να καταθέσουν οι χρηματιστές Ζεβλέτογλου, Γιαννακάκης και Ράμος.

Φιλαράκια όπως έχουμε ξαναπεί είναι πολλά τα «μαύρα χρήματα» που ήρθαν σε Ελληνικά χέρια και δεν ξέρουμε αν θα μάθουμε τελικά την αλήθεια.

Σκαϊ

BLOGERAKIA ΜΙΚΡΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΜΕΝΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΤΟ GreekBlogers.com;

Εμείς νομίζαμε ότι το είχαν κλείσει. Τελικά και που άνοιξε λοίπου 6 αναρτήσεις μας : 23:37, 23:55, 00:02, 00:31, 00:48 και 08:14. Η εικόνα μέχρι πριν λίγα λεπτά :

June 26, 2008

0:27

Όλα αλλάζουνε

» ‎ μουσικά και όχι μόνο

Νόμιζα πως είχα βρει της ευτυχίας τη συνταγή και ήμουνα τ΄ομολογώ περήφανη πολύ είχα βρει σπίτι σύζυγο δουλειά στρωμένη κι ένα τζιπ στα πεζοδρόμια να ανεβαίνει Είχα κάνει τη δεξίωση του γάμου σ΄ένα κτήμα μα δε το΄χα καταλάβει ότι ήμουν το θύμα Όλα όλα [Πατήστε για Συνέχεια...]

0:00

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ:Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ...

» ‎ ΠΡΕΖΑ TV

Η φουντα στα περιπτερα και η πρεζα στα νοσοκομεια.Οταν συμβουλος του Πρωθυπουργου της Ελλαδας,μεσολαβει ωστε να βγει απο τη φυλακη,εμπορος ναρκωτικων που συνεχιζει να κανει παραγωγηκαι εμποριο ναρκωτικων στη Κρητη...οταν τα ναρκωτικα κυκλοφορουν ελευθερα στις φυλακες,με την ενοχη και τη συνενοχηδεσμοφυλακων και διευθυντων...οταν Υπουργοι,καλυπτουν εμπορουςπου πουλανε το λευκο θανατο [Πατήστε για Συνέχεια...]

June 25, 2008

23:45

Αλλα και ο Παγκαλος ειναι μια ογκωδης προσωπικοτητα. Δειτε...

» ‎ wolf

Αλλα και ο Παγκαλος ειναι μια ογκωδης προσωπικοτητα. Δειτε... [Πατήστε για Συνέχεια...]

23:36

Παράκαμπτοντας τις αρτηρίες των Αλλων

» ‎ mariosp

Είναι 1974, θαρρώ, Ανω Πατήσια. Μισοσκόταδο και ßερµούτ· ψευτολικνιζόμαστε και με ιδρωµένες παλάµες πασχίζουμε να ψαύσουμε τις μέρες που έρχονται. (Τώρα μπορώ να το πω: δεν ήσαν αυτές.) Τα λεντάκια στο «στέρεο» λαμπύριζαν θαρρείς από μιαν άλλη διάσταση ζωής, κάπου αλλού, πολύ μακριά από χούντες και νοικοκύρηδες της εποχής. Και, φυσικά, δεν ήταν οι ιδρωμένες μας [...] [Πατήστε για Συνέχεια...]

23:36

Στριμωγμενος ο Γιωργος αλλα με καλη αισθηση του timing. Δειτε...

» ‎ wolf

Στριμωγμενος ο Γιωργος αλλα με καλη αισθηση του timing. Δειτε... [Πατήστε για Συνέχεια...]

23:34

Στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί

» ‎ troktiko

Το ποδόσφαιρο είναι ένα ματς που παίζουν 11 με 11 και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί(Γκάρι Λίνεκερ). Τουρκία-Γερμανία 2-3 στο 86 ισοφάρισαν οι Τούρκοι και στο 90 κέρδισαν οι Γερμανοί [Πατήστε για Συνέχεια...]

23:30

Γιατί ψήφισα το χωροταξικό...

» ‎ PRESS-GR.blogspot.com

Ευ. Βενιζέλος για Siemens: Να μάθουμε και να πούμε την αλήθεια.

Mιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της ΝΕΤ o Ευάγγελος Βενιζέλος και αναφερόμενος στην υπόθεση της Siemens δήλωσε «Πρέπει με πολύ μεγάλο σεβασμό απέναντι στα ερωτηματικά που έχει η κοινή γνώμη να ερευνήσουμε εις βάθος, με τις διαδικασίες που θα επιλέξει το οργανωμένο θεσμικό ΠΑΣΟΚ να μάθουμε την αλήθεια και να πούμε την αλήθεια» αναφερόμενος δε στον Τσουκάτο υπογράμμισε ότι «Ο κ. Τουσκατος είναι οιονεί κατηγορούμενος έχει τα δικαιώματα του κατηγορουμένου έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Θα τον αντιμετωπίσουμε με το σεβασμό που επιβάλει το κράτος δικαίου και η ποινική δικονομία» αναφορικά δε με την εποχή Σημίτη δήλωσε πως δεν μπορεί να ακρωτηριαστεί.

Φιλαράκια δεν γνωρίζουμε αν ξέρει ή δεν ξέρει ο Βαγγελάκης την αλήθεια για την Siemens, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει ότι και αυτός υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη του ΠΑΣΟΚ ήταν μαζί με τον συναγωνιστή του αρχηγό Γιωργάκη και καλό θα είναι να πάψουν όλοι μαζί να μας κοροϊδεύουν. Τελικά θα πούνε για να μάθουμε την αλήθεια;


ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ 5 ΒΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΡΙΧΤΕΡ

Φιλαράκια όπως και προηγούμενα είχαμε αναφέρει, διαβάστε εδώ, ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Αγ. Κωνσταντίνο Φθιώτιδας και είχε ισχύ 5 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ, μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.

ΣΤΑΧΤΗ 1.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Η πυρκαγιά βρίσκεται σε ύφεση και οι αξιωματικοί του πυροσβεστικού σώματος αισιοδοξούν ότι θα τη θέσουν υπό έλεγχο, καθώς οι άνεμοι έχουν κοπάσει, αλλά 1.000 στρέμματα δάσους έχουν γίνει στάχτη στον Υμηττό, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Φιλαράκια στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 37 οχήματα της Πυροσβεστικής, με 111 πυροσβέστες, καθώς και 78 άτομα πεζοπόρο τμήμα από την Αθήνα, 26 από τη Λαμία και 32 από τη Θεσσαλονίκη που έφθασαν με στρατιωτικό αεροσκάφος C-130, υδροφόρες των γύρω δήμων, εθελοντικές ομάδες, 100 στρατιώτες, ενώ έχουν φθάσει για ενίσχυση στο λεκανοπέδιο άλλα 11 οχήματα από τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα.

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ


Φιλαράκια ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε αισθητή πριν από λίγο και συγκεκριμένα στις 12:00, θα επανέλθουμε με περισσότερα.