Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS

Διευρύνεται η λίστα υπόπτων, τους 40 φτάνει ο αριθμός των υπόπτων στην υπόθεση της Siemens. Εν τω μεταξύ στο Μιχάλη Χριστοφοράκο, πρώην στέλεχος της Siemens Ελλάς, φαίνεται να κατέληγαν μέσω χρηματιστών τα χρήματα από τα μαύρα ταμεία της γερμανικής εταιρείας. Στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα, ο πρώην οικονομικός διευθυντής οικονομικών υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Αυγερινός, φέρεται να επέμεινε ότι στο κόμμα δεν μπήκαν ένα εκατομμύριο μάρκα, όπως ισχυρίζεται ο Θόδωρος Τσουκάτος. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η εισροή να έγινε τμηματικά και εν αγνοία του.
Οριακά στήριξε το Θεόδωρο Τσουκάτο -σύμφωνα με πληροφορίες- η ταμίας του ΠΑΣΟΚ Δήμητρα Παπαχρήστου. Φέρεται να υποστήριξε ότι εκείνη την περίοδο έμπαιναν πολλά χρήματα στο κόμμα λόγω συνεδρίου και ότι είχε λάβει περίπου 200 εκατομμύρια δραχμές από τον κ. Τσουκάτο. Επίσης, ως ύποπτοι κλήθηκαν για να καταθέσουν οι χρηματιστές Ζεβλέτογλου, Γιαννακάκης και Ράμος.

Φιλαράκια όπως έχουμε ξαναπεί είναι πολλά τα «μαύρα χρήματα» που ήρθαν σε Ελληνικά χέρια και δεν ξέρουμε αν θα μάθουμε τελικά την αλήθεια.

Σκαϊ

Δεν υπάρχουν σχόλια: