Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

«Σκιές που βλάπτουν το σύνολο του πολιτικού κόσμου»

«Η επιλογή του κ. Αθανασίου για να διεκπεραιώσει το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο δεν ήταν η ιδανική. Το είχα καταγγείλει στην ολομέλεια του Κοινοβουλίου από τον περασμένο Φεβρουάριο παρόντος του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χατζηγάκη», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ.Γ.Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στην υπόθεση της Siemens.
«Δυστυχώς μετά από πέντε μήνες δικαιώθηκα. Οι σκιές είναι περισσότερες από ποτέ και αυτό βλάπτει το σύνολο του πολιτικού κόσμου. Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν θέλουν να φτάσει γρήγορα η υπόθεση στη Βουλή. Πολιτική που εξυπηρετεί μόνον την Κυβέρνηση», πρόσθεσε.
Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER ο κ.Γ.Καρατζαφέρης επανέλαβε την πρότασή του για σύσταση προανακριτικής επιτροπής η οποία, όπως είπε, «έχει εισαγγελική ισχύ γιατί έχουν γίνει 30 εξεταστικές και δεν έχουμε φτάσει ποτέ στο αποτέλεσμα»
«Η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού πιστεύει ότι θα κουκουλωθεί η ιστορία και αυτό πρέπει να το αξιολογήσουμε. Ο Ελληνικός λαός πείθεται ότι τίποτα δεν πάει καλά και αυτό είναι κακό για την Δημοκρατία. Έχω την αίσθηση ότι πολλοί δεν θέλουν να βγουν τα πράγματα στην επιφάνεια», σημείωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: