Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Μάχη της UNICEF για την Καταπολέμηση της Διακίνησης και Εμπορίας Παιδιών στον κόσμο.

Μάχη για την για την Καταπολέμηση της Διακίνησης και Εμπορίας Παιδιών στον κόσμο ξεκινούν η UNICEF και το Υπουργείο Εξωτερικών με ενημέρωση και ευαισθητοποίηση και με διεξαγωγή μεγάλου Ραδιομαραθωνίου για την ενίσχυση των προγραμμάτων της UNICEF, την Πέμπτη 17 Απριλίου 2008.
Οι παρουσιαστές που έχουν δεχτεί να συμμετέχουν στην εκστρατεία είναι (με αλφαβητική σειρά καναλιών): ALPHA: Έλλη Στάη, ALTER: Νίκος Χατζηνικολάου, ΑΝΤ1: Νίκος Ευαγγελάτος, MEGA: Όλγα Τρέμη, ΝΕΤ: Μαρία Χούκλη, ΣΚΑΪ: Λίνα Μπόλα, STAR: Αιμίλιος Λιάτσος. Επίσης ο ηθοποιοί: Αθερίδης Θοδωρής, Αλικάκη Μυρτώ, Γεωργούλης Αλέξης, Καραμίχος Γιώργος, Καρύδη Σμαράγδα, Κωνσταντινίδη Ελισσάβετ, Λαζαρίδου Όλια, Μαξίμου Αθηνά, Μαρκουλάκης Κωνσταντίνος, Ναυπλιώτου Μαρία, Παπακαλιάτης Χριστόφορος, Παπαχαραλάμπους Άννα-Μαρία, Πρωτόπαπα Μαρία, Ράντου Ελένη, Ρουγγέρη Κάρμεν, Τζούμας Κωνσταντίνος, Χειλάκης Αιμίλιος.
Φιλαράκια για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Unicef εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία η κινήση της unicef αλλα πιστεύω πως δεν δίνει λύση στο πρόβλημα, απλα μας υπενθυμίζει πως υπάρχει. Αν θέλουμε να βοηθήσουμε μπορούμε, και δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε πολύ μακριά. Φύσικα το θέμα παρακάτω ειναι διαφορετικο απο το αρθρο αλλα νομιζω εμεσα αναφερονται στο ιδιο πραγμα, την εκμεταλευση των παιδιών. Ειμαι φοιτητης στην Θεσσαλονίκη και σχεδόν όσες φορές έχω βγεί σε καποια καφετέρια στο κέντρο της πόλης εχώ δεί παιδιά μικρής ηλικίας να πουλάνε χαρτομάντηλα ή απλά να ζητιανεύουν. Η κατάσταση δεν πρόκειται να διορθωθεί γιατί κανένας δεν θέλει να μπλέξει με αστυνομίες και καταγγελίες, ο καθένας μας θέλει το κεφάλι του ήσυχο! Είμαστε αδιάφορει και συνάμα υπέυθυνη για το μαρτύριο που περνάνε αυτά τα παιδιά. Ειχα ψάξει παλιότερα στο χαμόγελο του παιδιού για να βρω μια λύση, ειχαν εναν αριθμό εκτακτής αναγκης για τετοια ζητηματα... φυσικα δεν βρηκα ποτε το θαρρος να παρω τηλεφωνο, οπως και ποσοι αλλοι...