Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Ο.Τ.Ε. Απίστευτα και όμως σημερινά

Η Γενική Διεύθυνση Ανθρωπίνου δυναμικού του ΟΤΕ, με αφορμή της εξαγγελθείσας απεργίας της ΟΜΕ-ΟΤΕ για την 7 Απρ. 2008 καθώς και για τις επαναλαμβανόμενες που θα ακολουθήσουν έστειλε σήμερα ενημερωτικό e-mail προς όλο το προσωπικό, το οποίο λέει επί λέξει :
Μαρούσι, 4 Απριλίου 2008
Κατά την πρόσφατη απεργία παρεμποδίστηκε η προσέλευση του προσωπικού με του εξής τρόπους:
- Αλυσίδες στις εισόδους
- Κλειστές είσοδοι χωρίς αλυσίδες ή χωρίς περιφρούρηση
- Ανοιχτές είσοδοι με περιφρούρηση
- Ψυχολογική πίεση και απειλές κατά προϊσταμένων καταστημάτων και υπηρεσιών
- Πίεση απʼ ευθείας από συναδέλφους
Λόγω των παραπάνω υπάρχει το ενδεχόμενο εργαζόμενοι να μην εργάστηκαν παρʼ όλο που το επιθυμούσαν. Σαν αποτέλεσμα έχασαν την αμοιβή τους για τις ημέρες των απεργιών ή έκαναν χρήση ημερών αδείας που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για τις διακοπές τους.
Για να μην επαναληφθεί το ίδιο στην εξαγγελθείσα απεργία της 7/4/2008, όποιος εργαζόμενος ή εργαζόμενη επιθυμεί να εργασθεί, μπορεί, αν παρεμποδιστεί με οποιονδήποτε τρόπο, να στείλει μέχρι τις 10.30 το πρωί της Δευτέρας 7/4/2008 SMS στον τετραψήφιο αριθμό 3456 τής COSMOTE αν είναι συνδρομητής COSMOTE, ή στον δεκαψήφιο αριθμό 697 33 500 10 της COSMOTE αν είναι συνδρομητής άλλου δικτύου, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο και το ΚΑΜ του οπότε και ασχέτως προσελεύσεως θα θεωρηθεί ότι εργάσθηκε.
Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την καταβολή των νομίμων αποδοχών των εργαζομένων που θα κάνουν χρήση της ως άνω δυνατότητας.

Φιλαράκια είναι απίστευτο και όμως αληθινό, τι να πούμε, εκτός από αυτό που λέει η πηγή μας, Παραπολιτική, ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: