Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Για ένα «φιλικό» blog και τον παλιόφιλό του

Αγαπητά φιλαράκια όπως λέει και ένας πολύ παλιότερος bloger βλέπε εδώ :
«Για να δημιουργήσει κάποιος ένα blog χρειάζεται περίπου 45 δευτερόλεπτα.
Για να γίνει γνωστό το δημιουργημά του , χρειάζεται μια πιο σύνθετη διαδικασία.
Στην Ελλάδα τα blogs έχουν ταυτιστεί λανθασμένα με την πολιτική επικαιρότητα και με τον χαφιεδισμό.
Ειδικότερα , αρκετοί δημοσιογράφοι παραδοσιακών μέσων προσπαθούν σε κάθε ευκαιρία να υποβαθμίσουν την αξία των blogs αλλά και των bloggers.
Τις περισσότερες φορές οι επιθέσεις είναι άδικες. Κάποιες φορές όμως έχουν δίκιο.
Τον τελευταίο καιρό έχουν εμφανιστεί στη blogoσφαιρα , πολλά blogs που είναι ξεκάθαρο ότι υπηρετούν και υποστηρίζουν συγκεκριμένα συμφέροντα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά όταν στρέφονται εναντίον άλλων blogs εκτοξεύοντας λάσπη δημιουργείται πρόβλημα».
Τα αναφέρω δε τα παραπάνω γιατί προκληθήκαμε από ένα blog το οποίο και να αντιγράφει ξέρει, και να υποστηρίζει συγκεκριμένα συμφέροντα ξέρει αλλά και να εκτοξεύει λάσπη εναντίον όχι μόνο άλλων blogs αλλά και πολλών άλλων.
Μιλάει δε το blog αυτό για δική μας εξαφάνιση, όταν αυτό έχει πρόβλημα με το e-mail του, το οποίο έχει λάβει από 3 Απρ. 2008 και ώρα 8.19 p.m. και δεν έχει δημοσιεύσει ούτε καν απαντήσει (γιατί άλλωστε). Είναι πιθανόν να μην τους επιτρέπει η εργασία τους να ασχολούνται καθημερινά με το blog τους.
Εδώ σημειώνουμε ότι εμείς ουδέποτε έχουμε ασχοληθεί με πρόσωπα σε καθημερινή βάση λες και ο κύριος σκοπός μας είναι αυτός.
Φιλαράκια αυτά τα ολίγα προς το παρόν με το Lamia news.

Δεν υπάρχουν σχόλια: