Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Δηλώσεις για τη μήνυση Βγενόπουλου.

Γιώργος Α. Παπανδρέου : «Καθήκον μου και καθήκον του ΠΑΣΟΚ είναι να υπηρετήσουμε, και υπηρετούμε, το δημόσιο συμφέρον και την αλήθεια. Δεν αγόμαστε και φερόμαστε, όπως η κυβέρνηση, από διάφορα συμφέροντα. Η κυβέρνηση και ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να γνωρίζουν ότι καμία μεθόδευση δεν θα μας σταματήσει. Η δύναμή μας είναι η δύναμη η δημοκρατική του λαού. Όσοι έχουν να λογοδοτήσουν θα λογοδοτήσουν και πολύ σύντομα».
Γιώργου Παπακωνσταντίνου (εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ) : «Ο μεγάλος κερδισμένος διαμεσολαβητής στην εκχώρηση του ΟΤΕ, Α. Βγενόπουλος, κάνει επίδειξη θράσους για λογαριασμό της κυβέρνησης Καραμανλή. Ενθαρρυμένος από το νοσηρό περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση, νομίζει ότι μπορεί να καθορίζει την πολιτική ζωή του τόπου και να υπαγορεύει τι λένε οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού. Προφανώς προκαλεί, αν και είναι ήδη βαρύτατα εκτεθειμένος, για να συσκοτίσει την αλήθεια και να υπηρετήσει τα πολυπλόκαμα συμφέροντά του και τις πολιτικές και οικονομικές διασυνδέσεις του με τους άλλους εταίρους του και με την κυβέρνηση της ΝΔ».

ΚΚΕ : «Η αγωγή που κατέθεσε ο καπιταλιστής Βγενόπουλος κατά των προέδρων του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ αποτελεί μια απαράδεκτη και επικίνδυνη ενέργεια που πρέπει να καταδικαστεί από το σύνολο των εργαζομένων. Είναι ένα ακόμα στοιχείο που φανερώνει το πόσο έχει αποθρασυνθεί το κεφάλαιο».
Αλέξης Τσίπρας : «Περίμενα ότι ο κ. Βγενόπουλος θα είχε καταλάβει την γκάφα που έκανε με την αγωγή εναντίον μου και θα έκανε μια κίνηση είτε να την αποσύρει είτε να ζητήσει συγγνώμη. Εν τούτοις βλέπω ότι συνεχίζει μια ακραία επιθετική επικοινωνιακή τακτική. Ακολουθεί ένα δρόμο ολισθηρό και επικίνδυνο για τη πολιτική ζωή του τόπου, για την ελευθερία της έκφρασης για την ίδια τη δημοκρατία».
Γιώργος Καρατζαφέρης : «Πολιτική με αγωγές δεν γίνεται. Είναι θέμα προσωπικής αγωγής, η οποία δεν περισσεύει σε κανένα μετερίζι, εντός και εκτός του Κοινοβουλίου».

Φιλαράκια ο θεός και η ψυχή όλων χωρίς καμία εξαίρεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: