Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Αναστέλλεται η Λειτουργία της ΠΕΚ

Ο κ. ΑΝΔΡΕΑΣ Βγενόπουλος ανακοίνωσε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου πως θα βάλει 20 εκατομμύρια ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δήλωσε επίσης ότι αναστέλλεται η λειτουργία της Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης, τα μέλη της οποίας συνολικά συνεισφέρουν 50 εκατομμύρια.
«Η σημερινή μέρα είναι μέρα μεγάλης χαράς και ικανοποίησης για όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού, γιατί βλέπει ότι γίνεται ένα ακόμη βήμα, ώστε το όραμά μας για έναν ενωμένο Παναθηναϊκό προχωράει για να γίνει πραγματικότητα» δήλωσε ο κ. Βγενόπουλος. «Θέλω να συγχαρώ τον κ. Βαρδινογιάννη που, με τις τελευταίες κινήσεις και αποφάσεις, έδειξε ότι η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό είναι πάνω απ' όλα. Το ίδιο ισχύει και για τους Θανάση και Παύλο Γιαννακόπουλο, καθώς δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για ενιαίο Παναθηναϊκό χωρίς αυτούς, πρόσθεσε.

Φιλαράκια η αναστολή εργασιών της ΠΕΚ πιθανώς να οφείλετε στην εξέλιξη των προσωπικών υποθέσεων του κ. Βγενόπουλου, ευχόμεθα όμως η ικανοποιητική οικονομική προσφορά του να αξιοποιηθεί ικανοποιητικά από τους υπολοίπους αν αποχωρήσει τελικά.

Πηγή Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια: