Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Tο videoclip της Καλομοίρας ειναι έτοιμο

Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Secret combination» με ερμηνεύτρια την Καλομοίρα είναι έτοιμο ώστε να κατατεθεί στη σερβική τηλεόραση μαζί με όλον το υλικό που κατοχυρώνει τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision του 2008.

Το βιντεοκλίπ που προβλήθηκε ήδη από τα ελληνικά ΜΜΕ έχει προκαλέσει πολύ θετικά σχόλια τόσο για το concept του όσο και για τον τρόπο με τον οποίο αναδεικνύει το τραγούδι αλλά και την Καλομοίρα.

Τα γυρίσματα διήρκεσαν σχεδόν είκοσι συνεχόμενες ώρες, και ήταν εξαντλητικά τόσο για την ερμηνεύτρια όσο και για το team που εργάστηκε υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Κώστα Καπετανίδη. Ο σκηνοθέτης αποφάσισε να εστιαστεί στο πρόσωπο της νεαρής ερμηνεύτριας κι έτσι προτίμησε να κάνει τα γυρίσματα σε στούντιο και όχι σε εξωτερικό χώρο.

Άλλοτε μόνη, άλλοτε πλαισιωμένη από ταλαντούχους χορευτές και χορεύτριες η Καλομοίρα χορεύει και τραγουδά φορώντας επιλεγμένα θηλυκά ρούχα από τη συλλογή J.Lo by Jennifer Lopez. Σε ορισμένες σκηνές χρησιμοποιήθηκαν εντυπωσιακά αντικείμενα σε έντονα χρώματα όπως μια κόκκινη μηχανή Ντουκάτι, μια τεράστια ντισκομπάλα, αλλά και υπερμεγέθη γράμματα που σχηματίζουν τον τίτλο του τραγουδιού.

Τη χορογραφία έκανε ο Ιβάν Σβιτάιλοφ. Το styling ήταν του Γιώργου Σεγρεδάκη και του Κωνσταντίνου Κουτσομίχου ενώ τα μαλλιά και το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Μέσα από το βιντεοκλίπ η Καλομοίρα αποκαλύπτει μια άλλη της πλευρά: sexy, θηλυκή, γοητευτική αλλά πάντα αθώα και γλυκιά σ ένα κλιπ με γρήγορο μοντάζ, πολλές εναλλαγές όπως αρμόζει σ ένα τόσο up-tempo τραγούδι το « Secret combination» του συνθέτη Κωνσταντίνου Παντζή και του στιχουργού Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: