Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

Με 442 εκατ. παίρνουν οι Γερμανοί το μάνατζμεντ του Ο.Τ.Ε.

Σαςπαραθέτουμε αντιδράσεις :

Γ. Παπανδρέου
Η πώληση θα τους κοστίσει ακριβά, τόνισε ο Γ. Παπανδρέου στο Πολιτικό Συμβούλιο και κάλεσε τα στελέχη να βγουν μπροστά και να εξηγήσουν τις διαφορές με τη ΝΔ, «Περιμένω τον πρωθυπουργό στη Βουλή»! Με αυτήν τη φράση αντέδρασε ο Γ. Παπανδρέου όταν ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων του ελληνικού Δημοσίου με την Ντόιτσε Τέλεκομ για τον ΟΤΕ. «Ολοκληρώθηκε το έγκλημα με καθυστέρηση δεκαπέντε ετών», προσέθεσε συνεργάτης του, έχοντας στο μυαλό του την προηγούμενη προσπάθεια πώλησης του Οργανισμού από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
ΣΥΡΙΖΑ
Εθνικό έγκλημα η συμφωνία Ξεπούλημα του ΟΤΕ, χαρακτήρισε τη συμφωνία της κυβέρνησης με την Ντόιτσε Τέλεκομ ο ΣΥΝ, σημειώνοντας ότι αποτελεί ένα μεγάλο οικονομικό, κοινωνικό και εθνικό έγκλημα, με ανυπολόγιστες αρνητικές συνέπειες για την ανάπτυξη, για τους πολίτες, για τους εργαζομένους και την εθνική άμυνα.
Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Γίναμε επαρχία της Γερμανίας, ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, σχολιάζοντας την ολοκλήρωση της πώλησης του ΟΤΕ. Σε σχετική ερώτηση ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε: «Τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν αποφασίσει να καταστήσουν την Ελλάδα επαρχία της Γερμανίας. Το μεν ένα έδωσε το αεροδρόμιό μας στους Γερμανούς, το γνωστό γερμανικό αεροδρόμιο των Σπάτων, και η άλλη κυβέρνηση, το άλλο κόμμα, έδωσε τις επικοινωνίες». «Νομίζω», κατέληξε, «ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να τα δει αυτά, να τα αξιολογήσει και να αποφασίσει δεόντως την ημέρα που πρέπει».

Φιλαράκια τα συμπεράσματα για τον καθένα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: