Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

Κοινή ανακοίνωση Ολυμπιακού και Άρη.

Σας παραθέτουμε την κοινή ανακοίνωση των δύο ομάδων ενόψει του μεγάλου αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου :
«Το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί ο Τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στις ομάδες μας. Πρόκειται για έναν αγώνα - γιορτή που ολοκληρώνει τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.
Οι φίλαθλοι των ομάδων μας φέτος, έδειξαν υποδειγματική συμπεριφορά, στήριξαν τις ομάδες τους με τον καλύτερο τρόπο και δεν δημιούργησαν το παραμικρό επεισόδιο.
Οι διοικήσεις των δύο συλλόγων σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιθυμούν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να συμβάλλουν, ώστε ο τελικός να διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία και το ίδιο ζητούν και είναι σίγουροι ότι θα πράξουν και οι φίλαθλοι οι οποίοι θα βρεθούν το Σάββατο στο γήπεδο.
Στόχος όλων μας είναι να χαρεί τόσο ο κόσμος που θα βρίσκεται στις εξέδρες του Καυτανζογλείου, όσο και οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν από τη τηλεόραση έναν όμορφο αγώνα, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσφέρουν θέαμα αντάξιο της αξίας τους και στο τέλος το ποδόσφαιρο να είναι ο σίγουρος νικητής».
Φιλαράκια όπως αντιλαμβάνεστε και οι δύο ομάδες κάνουν λόγο για τελικό «γιορτή», μια γιορτή την οποία ελπίζουμε να χαρούμε όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: