Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

Αυξήσεις μισθών και συντάξεων

Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος αύριο κορυφώνουν την πολύμορφη δραστηριότητά τους για τα οξυμένα προβλήματα που αφορούν το περιβάλλον και τις επιπτώσεις στη ζωή των λαϊκών στρωμάτων. Στο επίκεντρο της δράσης του ΚΚΕ βρίσκονται τα προβλήματα του νερού, της δασοπροστασίας, των ακτών, των λιμνών, της προστασίας και διεκδίκησης ελεύθερων χώρων, τα οξυμένα προβλήματα των πόλεων. Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα πραγματοποιήσει αύριο περιοδεία στην έδρα της ΕΥΔΑΠ, προκειμένου να ενημερωθεί για τα σχέδια της ΕΥΔΑΠ και να θέσει τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στο κρίσιμο ζήτημα της διαχείρισης του νερού, για τη ζωή του λαού.

Φιλαράκια η κα Παπαρήγα αναφερόμενη στα σενάρια περί συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως «O έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, από τη στιγμή που υπάρχει προγραμματική σύγκλιση ανάμεσα στα δύο κόμματα, είναι φυσιολογικό να γίνεται συζήτηση. Μόνο που ο λαός σήμερα χρειάζεται μια ριζοσπαστική συμμαχία, που θα δρομολογήσει ένα διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης της ελληνικής κοινωνίας και για τους εργαζόμενους και όχι μια συμμαχία, που εξασφαλίζει να γίνει το άλλο πόδι του δικομματισμού πιο στέρεο». Για δε το θέμα της ακρίβειας η κ. Παπαρήγα είπε «Το πρόβλημα της ακρίβειας, πρόσθεσε, ξεκινάει από την παραγωγή, που είναι μονοπωλημένη και από την εμπορία που επίσης κυριαρχείται από τα μονοπώλια. Εμείς διεκδικούμε, πάνω απ’ όλα, ως το ελάχιστο που μπορεί να γίνει, αυξήσεις μισθών και συντάξεων, διότι αυτή είναι η μόνη άμυνα και βεβαίως γενικότερα αντιμονοπωλιακά μέτρα, αρνούμενοι να δεχθούμε μια πολιτική που με το ένα χέρι δίνουν κάτι και με το άλλο σού αφαιρούν τριπλάσια»

ΑΠΕ-ΜΠΕ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

THΝ KYΡIAKH 15-6-2008,ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΒΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΙΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS

Η Ελληνική Κυβέρνηση μέσα στις επόμενες μέρες,ετοιμάζεται να προβεί στη ψήφιση νομοθετικού πλαισίου,με το οποίο θα μπορεί να ελέγχει και να φιλτράρει τις ιδεές και τις αποψείς που ανταλλάσσονται στα blogs.
Εμείς,οι χρήστες του διαδικτύου και όχι μόνο,δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ψηφιστεί κανένας τέτοιος νόμος,ο οποίος θα νομιμοποιεί τη λογοκρισία.
Γι'αυτό και κατεβαίνουμε όλοι μαζί στη Πλατεία Συντάγματος,τη Κυριακή 15-6-2008,στις 6 το απόγευμα,ώστε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα,σε όλους αυτούς που θέλουν να κυβερνήσουν τον Κυβερνοχώρο.

--ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ--