Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Νεκροί σε πηγάδι βρέθηκαν οι δύο αδερφοί

Νεκροί μέσα σε πηγάδι εντοπίστηκαν το μεσημέρι οι δύο αδελφοί 47 και 44 χρονών από τη Μεταμόρφωση Αττικής, που αναζητούσαν, από χθες το μεσημέρι, αστυνομία και πυροσβεστική. Οι συγγενείς των αδελφών κατήγγειλαν χθες την εξαφάνιση, δηλώνοτας ότι οι αγνοούμενοι είχαν φύγει από τα σπίτια τους προχθές το απόγευμα με προορισμό καφετέρια στον Άγιο Στέφανο, όπου θα έβλεπαν ποδόσφαιρο.

Χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων, περιπολικό εντόπισε το αυτοκίνητό τους δίπλα στη λεωφόρο Διονύσου, σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων από το γερμανικό νεκροταφείο. Ήταν σταθμευμένο κοντά σε πηγάδι, βάθους περίπου 40 μέτρων και από την πρώτη στιγμή εκφράστηκαν φόβοι ότι οι δύο άνδρες είχαν πέσει μέσα.

Φιλαράκια από χθες το απόγευμα, ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής αντλούσε το νερό του πηγαδιού και ερευνούσε το εσωτερικό του, ενώ κλήθηκε και ειδικό συνεργείο, με μικροκάμερα, της ΕΥΔΑΠ, ώσπου σήμερα εντοπίσθηκαν τα πτώματα των άτυχων αδελφών. Αυτή την ώρα γίνεται επιχείρηση για την ανάσυρση των δύο ανδρών, ενώ από την Ασφάλεια διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους, αλλά και πώς βρέθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή.

Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια: