Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

«Έγκλημα» η ομοφυλοφιλία.

Να μετανοήσουν κάλεσε χθες τους ομοφυλόφιλους που... κάνουν έγκλημα, όπως είπε, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμος, ο οποίος χαρακτήρισε τον γάμο ομοφύλων ως «αποτρόπαιο θέαμα». Από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Σαράντα Εκκλησίες είπε ότι στο παρελθόν «μπορεί να υπήρξαν και να έγιναν λάθη, αλλά όχι τέτοια θέματα τα οποία φτάνουν πλέον στην επικύρωση και την ανάδειξη της διαστροφής της ανθρώπινης ύπαρξης και της ανθρώπινης προσωπικότητας».

Παράλληλα, κάλεσε τον Θεό «να μας ελεήσει, να μας συγχωρήσει και να μας διαφυλάξει όλους. Και να διαφυλάξει τη νέα γενιά, τα αγόρια και τα κορίτσια να μείνουν μακριά από τέτοιες παρωδίες μέσα στη ζωή, από τέτοια εγκλήματα που διαπράττονται προκειμένου να μεταστραφεί για να διαστραφεί η ανθρώπινη κοινωνία». Πριν ολοκληρώσει το κήρυγμά του κάλεσε τους ομοφυλόφιλους να μετανοήσουν, καθώς «όλους όσοι μετανοούν τους δέχεται η εκκλησία και όλους τους αποκαθιστά, αλλά δεν μπορεί να ταιριαστεί και δεν μπορεί να συμβιβαστεί με εκείνους που θέλουν να κάμουν και να αποδείξουν ότι η αμαρτία και η χυδαιότητα είναι αρετή, και είναι τιμή και είναι δικαίωμα. Αυτό το νόημα του κηρύγματος, η μετάνοια, η αποκατάσταση, η διόρθωση, η απόρριψη των σφαλμάτων μας και των αμαρτιών μας», ενώ σημείωσε ακόμη ότι οι γονείς τρέμουν μήπως συμβεί στα παιδιά τους... «κανένα τέτοιο ατύχημα».

Φιλαράκια οι μεν Gay λένε ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το οποίο ξεκινάει από την γέννηση, ο δε Δεσπότης και πολλοί άλλοι το χαρακτηρίζει ως διαστροφής της ανθρώπινης ύπαρξης και της ανθρώπινης προσωπικότητας, αυτές οι διαφορές πρέπει να εξηγηθούν επιστημονικά, για να υπάρξει περίπτωση επίλυσης η μη των προβλημάτων τα οποία προκύπτουν.

ΕΘΝΟΣ


2 σχόλια:

Spyros Vlahos είπε...

Μου ήρθε αυτό το μήνυμα. Προωθείστε το


ΒΟΗΘΕΙΑ!!!ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ) .ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝΜΕΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ (παιδο-ογκολογικό ) ( 2310 993506 & 2310 993944 )ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

150 olmasına 10 tane kaldı şu an 140